Gravidute & Mamici de IASI (62)
Raspunsuri - Pagina 16
byu spune:
Buna....tocmai am inghitit ultima picatura de 3in1,buna tare..
Am vazut ca aveti activitate mare pe aici, care cu gradinita care cu antibiotice care cu sarbatoriri...noi, incercam sa scapam de diareea lui Casian ca are deja o saptamana si nu mai scapa saracutul, azi am fost si am facut niste analize, o hemoleucograma si doua scaune, coprocultura si coproparazitolgic, ca nimeni nu mi-a dat un tratament calumea decat niste hidrasec si regim.(a avut si scaune cu sange)
.I-am mai facut o coprocultura si nu i-a iesit nimic, decat flora intestinala normala....
Ma pregatesc "intens" de casa noua doar ca nu stiu cand sa o fac
ca pe 11 octombrie avem o nunta la care trebuie sa mergem, si asta inseamna o gaura in buget
si chiar nu stiu cum sa procedez sa fac inainte de nunta sau dupa nunta...dar dupa , parca e cam tarziu...
Aaaaa la multi ani inainte pt cei patru ani de casnicie, si noi facem la 1octombrie 3ani
desi nu stiu unde sunt si cand au trecut
.
Hai ca am scris destul va pup pe toate si...daca nu intru prea des asta nu inseamna ca uit de voi...sa stiti![]()

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Helau! 
Robert este in grupa "licurici"
...nu stiu inca daca e mica sau mijlocie...![]()
Se pare ca am trecut cu bine peste prima zi!
Mai multe emotii am avut eu,ca am uitat sa iau si eu aparatul de acasa sa fac o poza copilului in prima zi de gradinita.
Abia astepta sa ajungem,s-a trezit,s-a imbracat si s-a postat in fata usii,nici mancare nu-i trebuia. Cand am ajuns i-a dat florile doamnei,a pupat-o
si a intrat in clasa la facut ordine intre jucarii.Si copii deopotriva.
Ba la un moment dat voia sa mute si o masa ca nu-i placea cum sta. 
Am plecat mandra nevoie mare ca am baiat mare si...ca m-am putut abtine sa nu pish ochii pe acolo.
Abia astept impresiile lui atunci cand o veni acasa.Sper sa-l tina entuziasmul si sa nu-i treaca de gradi dupa fo doo zile. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuscut E prea amara cafeaua? Sau ati iesit la plimbare? ![]() Daca e amara, nu va dau zahar ci o portie de dulceata. |
Super delicioasa dulceata ta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Intre timp am primit si vesti de la bunica...L-am trimis pe bunicu sa-l ia de la gradi,ca eu n-am mai avut chef sa ies pe vremea asta.Si cica nu voia sa plece,a inceput sa planga ca el mai vrea sa stea.
"Am venit cu mami,cu mami plec acasa"
Educatoarea l-a laudat ca e un copil cuminte si inteligent.
![]()
byu spune:
Ce frumos mariussimiuc, mult succes in continuare cu iubirea ta la gradinita sau la "licurici", abia astept sa il dau si eu la cresa la doi ani desi as vrea mai devreme...dar nu gasesc locuri libere...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 sambata dimineata ma treszesc cu o pofta MAAAAAARE de parjolutze cu mamaligutza si cu branza...normal ca mi-am facut, desi stiam ca nu e voie nici tocaturi, nici usturoi...CONSECINTA: la 3 jumate duminica dimineatza m-a luat salvarea...gretzuri, scaune apoase,perfuzii... bine ca mi-am revenit cat de cat, c-am stat ieri in pat... numa ca azi is balonata, ca la cata banane si ceai de menta am bobinat ACU M-AM CONSTIPAT |
Pe tot parcursul sarcinii cu Robert am mancat usturoi de-am zapacit.Imi era pofta la orice ora.

kriss79 spune:
Irina, f frumoase pozele din Copou..ne-am intersectat duminica..dar cum nu ne cunosteam..la un moment dat cred ca am trecut pe langa voi, noi eram cu fata in hamuri..
Miha, felicitari pt. licuriciul cel istet!
Am mers si noi sa vedem dum in metro de ghetute..dar nu mai erau..am gasit la lizuca langa prefectura pana la urma..la 85 lei.Aveau tot felul, chiar si marimea 18-19 care se gasesc atat de greu..
Raluca byu, sanatate multa lui Casian!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
byu spune:
Multumesc Kriss, sanatate si voua si la toata lumea.
Am uitat sa spun ca ai o fata adorabilaimi vine sa o mananc....sa-ti traiasca sanatoasa.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Simo78 spune:
Bravo licurici!!!! Stiam eu ca o sa fie incantat de gradi!
Matei a racit! a doua oara in viata. Nu ar fi o problema, nu sunt decat niste muci si stranuta un pic, dar as fi vrut saptamana asta sa-i fac ROR-ul. Asta pentru ca l-am pazit prea mult. Anul trecu il scoateam fara caciula, ii faceam baie cu usa deschisa si n-a patit nimic. Acu daca l-am cocolosit, asa-mi trebuie! Sper sa treaca cu oscilo.
Mai dar numai o
avem???? Cu cata emotie ii citesc postarile despre balonari si constipatie! Ce amintiri starneste in mine! Sper sa nu ma apuce nebunia, ca nu-i momentul deloc!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
LA MULTE LUNITE AMALIA de Cristina! 
Raluca,sanatate multa lui Casian! Daca analizele sunt bune (si bine facute
) tratamentul dat e super ok.
De casa noua poti sa faci oricand,de ce zici ca e tarziu?
Eu am inceput a scoate din lucrurile de toamna/iarna. Mi-e rau cand ma gandesc ca iar am de impachetat si despachetat...
Dar cu ocazia asta am gasit o cutie cu 3 (trei
) perechi de ghetute de la Robert,de care efectiv am uitat.
Cu Amira am scapat de stresul iernii,dar la Robert...tre sa facem investitii majore in pantaloni si incaltaminte. Toti pantalonii ii sunt scurti si papucii mici.A avut un salt imens in doar cateva luni. Are mama baiat mare!