Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78
Asta pentru ca l-am pazit prea mult. Anul trecu il scoateam fara caciula, ii faceam baie cu usa deschisa si n-a patit nimic. Acu daca l-am cocolosit, asa-mi trebuie! Sper sa treaca cu oscilo.

Ai vazut ce-ai patit daca ai rupt randul mamelor denaturate?
Sanatate multa Mateiut!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Raluca,sanatate multa lui Casian! Daca analizele sunt bune (si bine facute ) tratamentul dat e super ok.
De casa noua poti sa faci oricand,de ce zici ca e tarziu?
Pt ca asa se zice ca trebuie sa faci imediat dupa ce te muti si noi ne-am mutat in august deja vorbim de luni de zile.
Apropo de haine de sezon am inceput si eu rascoleala de cand cu frigul asta si am descoperit foarte multe haine mici de ale lui Casian si nu stiu ce sa fac cu ele, sotul meu zice sa le dau la sinistrati , dar eu parca as vrea sa le dau cuiva cunoscut, doar ca nu am cuile pastram pt bb cumnatei mele dar pana ramane ea insarcinataaaaa(se chinuie de un an si nu se prinde inca)

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Aaaa...Simona...vreo recomandare de tratament nu ai nevoie? Ca io stiu tot!

Raluca,pune-le bine la cutie,cu naftalina...nu se stie niciodata.Stii ce bine prind la bebe 2?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

daca e cu antibiotic pt niste muci...

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

uh....intre doua hartii mai trag cu okiul la puiutzii vostri mici...imi vine sa-i pap ce dulci sunt!...emotii de gradinita...jocuri cu cei mici.....abia astept si eu...

da, stim ca vom avea un baietzel, deocamdata la 2 ecografii asa a ramas...mai vad la morfofetala de trim II...

miha usturoiul e cam greoi, ai avut noroc ca n-ai patit nimic...cica irita colecistu, care si asa e zenzibil in sarcina...

mai, da nu v-am povestit faza la maternitatea cuza voda...la 4 dimineatza...pana a coborat medicul de garda asistenta ma intraba "doamna, da ce simptome aveti?"...io zic:"domle vomit de vro 3 ore intr-una si am crampe abdominale"...asistenta: "poate sunteti gravida...cand ati avut ultima menstruatie?"....eu PERPLEXA:"pe 2 mai doamna, sunt insarcinata in 4 luni juma...numa oleaca asa"...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

daca e cu antibiotic pt niste muci...

Deci nu vrei...Inseamna ca tot denaturata ramai.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23
mai, da nu v-am povestit faza la maternitatea cuza voda...la 4 dimineatza...pana a coborat medicul de garda asistenta ma intraba "doamna, da ce simptome aveti?"...io zic:"domle vomit de vro 3 ore intr-una si am crampe abdominale"...asistenta: "poate sunteti gravida...cand ati avut ultima menstruatie?"....eu PERPLEXA:"pe 2 mai doamna, sunt insarcinata in 4 luni juma...numa oleaca asa"...

O fi crezut ca esti balonata de la usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

da....imi dadea usturoiu suturi in stomac....

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

ce faza stupida , de fapt nu stiu ce ma mai mir...ca la ce ameteala e acoloooo la Cuza...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

da....imi dadea usturoiu suturi in stomac....

Mergi la inceput