Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu merg la nani ca maine incep gradinita!

Multa bafta si celorlati gradinari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

valeu maica, care lin? care usor?
am vomat pan la 18 sapt (incepand de prin sapt 7!!!) in fiecare zi dimineatza la prima ora, program fix! am doar vro 2 sapt de cand nu mai fac primul drum la toaleta, SI O MARE VICTORIE: REUSESC SA MA SPAL SI PE DINTI!
AZI IMPLINIM 4 ANI DE CASNICIE!asa ca tort si sampanie la toata lumea!

ioana

20+

puiutza mica

cunosc cunosc! sarcina usoara in continuare! si la multi ani!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Emma sa ne spui si noua ce hotarasti! Sper ca nu sunt "neam prost"!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

am hotarat deja: la anu', dupa cum o vrea DOamne Doamne! Si sa ma tina si pe mine balamalele !

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

salutare...
ma bucur ca s-a racorit, ma termina caldura aia...dar de la vremea asta posomorata imi trebe scobitori sa-mi tin simturile in alerta, asa as mai trage un somniiiiiiiicc.....

weekendu' meu a inceput perfect: vineri, de aniversarea a 4 ani de casnicie sotu mi-a facut surpriza maaaare - m-a suit in masina dupa scarbici si mi-a zis ca mergem la manstirea neamt sa ne binecuvanteze un preot de acolo si pe noi si pe bebel...zis si facut, numa ca pan am ajuns noi acolo s-a facut 19,20...si toata lumea era la vecernie...am stat si noi, am dat pomelnic, am aprins lumanari SI M-AM SIMTIT SUPER RELAXATA SI LINISTITA SUFLETESTE!
sambata dimineata ma treszesc cu o pofta MAAAAAARE de parjolutze cu mamaligutza si cu branza...normal ca mi-am facut, desi stiam ca nu e voie nici tocaturi, nici usturoi...CONSECINTA: la 3 jumate duminica dimineatza m-a luat salvarea...gretzuri, scaune apoase,perfuzii...
bine ca mi-am revenit cat de cat, c-am stat ieri in pat...
numa ca azi is balonata, ca la cata banane si ceai de menta am bobinat ACU M-AM CONSTIPAT

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Emma,spor la proiectul BB2 de la anul!
Raluca, da, a fost in regula..Au intrat ele in panica putin miercuri, ca plangea fata de mama focului posibil de la dinti sau dor..si au sunat pediatra speriate..au mers la spital, a consultat-o si nu avea decat iritatie la fundulet..a cam ras dr de ele(de mama si soacra)..ca mai plang copii..Nu mai spun ca in ziua aia plangea si soacra-mea odata cu fata..de mila ca plange fata..si ca nu stie ce sa ii faca. Dar toate peste toate..a fost ok.

De cand a facut Alessia cei 3-4 pasi singurica sambata, am incercat poate poate isi da drumul..dar ii este teama sa isi dea drumul si la cealalta manuta.Era asa nostima sambata, parca era o ratusca.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Hello!

O doreste cineva? Haideti ca prinde bine pe vremea asta!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

E prea amara cafeaua? Sau ati iesit la plimbare?

Daca e amara, nu va dau zahar ci o portie de dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
am trecut repede sa iau si eu o cafeluta fierbinte si plec mai departe, ca-s intr-o viteza de nu ma vad A dat harnicia peste mine si vreau sa fac 100 de lucruri odata :D
O saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Am reusit in sfarsit sa pun si cateva poze da la Sf. Maria, dar si ceva poze din Copou si de la Prut de ieri.

Va urez o zi si o saptamana minuntata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata si de la noi!
O saptamina frumoasa tuturor si mult succes celor care au inceput anul scolar si pe cel la gradinita

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput