Sezatoarea canadiana (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Apropo de lectii singuri... Eu n-am curaj s-o las pe Alice singura la lectii, pentru ca ii obliga sa scrie cu stiloul cu cerneala si daca greseste e tot o istorie pina corectam!
Ieri si-a pus sticla cu apa in ghiozdan, sticla s-a scurs incet-incet pina ce toate duotangele ,agenda si cartile s-au imbibat cu apa. Aseara la 9 uscam agenda cu foenul. Iar ea de colo: Mai lasa ala odata ca faci un zgomot de-mi vijiie capul! Iar azi imi scrie madam un bilet ca nu stie ce-i cu agenda lui Alice de-i asa de "ciufulita". O sa-i explic luni ce si cum... Off!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dar tatici cu copilasi si fara mamici primiti la cules mere? Eu nu cred ca am timp sa ajung insa as vrea ca ei sa vina la cules de mere, as vrea sa pot veni si la Marathon si la intalnirea din preajma Craciunul, daca faceti dupa Craciun atunci vin si eu insa inainte sigur nu pot

Simi, eu m-am intrebat adesea daca voi gasi stilou si cerneala ptr cand soricelul va merge la scoala, am eu un fix sa invete sa scrie cu stiloul si vad acum ca este posibil

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simi, asa ciufulite au fost si manualele lui Victor in clasa a-1-a.
De atunci, am facut n-de mii de execitii cum se inchide sticla de apa.

Dar asta seara, lucram de acasa, eram super concentrata si kupilu' n-a vrut sa ma deranjeze.
Asa ca si-a luat cutia cu suc din frigider, care nu se deschidea, si trage de dop pana cand sucul a navalit peste tot la 1mm de laptop.
Si totul ca sa nu ma deranjeze.

Venim si noi la ferma, haideti duminica viitoare.
We asta lucrez, si sambata nu putem , prietenii stiu de ce

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Try, vin si eu la intalnire. Undeva unde se ajunge cu TTc-ul ar fi perfect, daca nu fac eu cumva sa ma ia si pe mine mQQm cu masina :)

Nelia, suntem vegetarieni de vre-o 2 anisi nu simt nevoia de carne. E drept ca din cand in cand mai mananc si peste. Un trick pe care il folosesc eu la mancare, am inlocuit carnea cu ciupercile, asa ca daca am chef sa ma bucataresc, foarte rar, fac spre exemplu ardei umpluti cu ciuperci si orez (foarte gustosi zic eu), musaca de cartofi cu umplutura de ciuperci, etc.
Quinoa e mult mai mica decat lintea, e mai mica si decat bobul de grau. Eu o fac in 2 feluri: fie o fierb cu apa si sare (2 cani de apa la 1 de quinoa) si o servesc pe langa altceva, alte legume,e gustoasa, fie o fac direct cu legume ca pe orezul cu legume.
E foarte sanatoasa.

Mergi la inceput

Ica, da, sigur, gasesti stilou la Bureau en Gros se numesc "plumes" si au diferite grosimi la penitza, anul trecut Alice a trebuit sa aiba penitza medie, anul asta, fina. Care-i logica? Nu ma intreba, ca ma depaseste. Da asa cere, asa facem, nu punem intrebari prea multe sa nu "inerfam" pe tovarasa!

Cristina (Cge), simpatici foc puii tai, citesc cu multa placere pataniile lor. Apropos de lichide "près" de electronice, eu aveam o floare pe o etajera deasupra calculatorului si am udat-o odata , am pus vreo 2 litri de apa sa fiu sigura ca are pentru juma de an ( ca nu m-apuca des udatul florilor)
si ghici... excesul s-a prelins in monitor. A trebuit sa mut floarea dupa aia, ca ce mi-au auzit urechile!!!

Mergi la inceput

Tot eu, nu ma pot abtine sa nu remarc ceva: dupa ce a disparut de pe prima pagina reclama aia in care aparea acea "jucarie" de plastic ce ma facea sa ascund monitorul de ochii copilului (al mic), acum a aparut poza unui nene...numai un muschi si-o nebunie!Sa nu pomenesc de slipul pe care-l poarta...Ca-mi fug ochii fara sa vreau! Acum trebuie sa ascund monitorul de ochii sotului ca se intreaba (si pe buna dreptate) pe ce site-uri pierd vremea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Apropo de vegetarieni si mincaruri de legume: un articol despre beneficiile regimul mediteranean:

http://www.cyberpresse.ca/article/20080912/CPACTUEL/80912047/6685/CPACTUEL

Noi nu sintem total vegetarieni, dar mincam f.putina carne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Laurajr, ca intrebai mai deunazi....overall mi-a placut concertul Celinei...ea clar f. sexoasa ...mi-a parut rau ca nu mi-am luat binoclu, c-avea si niste sandale spectaculoase pe care as fi vrut sa i le vad mai de aproape, plus mini-joupele alea care mai de care .

Magdone, care-i feedbackul vostru dupa 2 saptamani de scoala? Noi sintem incantati pana acum de scoala aleasa, cupilu' pare c-a invatat destul de multe, e tare frantuzita donsoara acum ...vine cu expresii noi in fiecare zi plus avem teme la greu cu indicarea paginilor care trebuie lucrate in fiecare seara de la care nu abdicam no matter what, dar ma gandesc ce-o fi cand o aparea si junioru'.....voi cum va descurcati aici?

Try, de mine sigur nu ati fi scapat la intalneala....numai ca oficial mai am fix fro 16 zile pana la termen ....mi-e sa nu va fac vreo surpriza cu water breaking in direct , asa ca I'll have to pass this time ...cu cea mai mare parere de rau dar rundele astea vor fi doar de warm-up asa ca data viitoare contati si pe mine...

Mimitete, multumim de urari , asa e a mai ramas putin pana la marea intalnire, eu una sper sa fie cat mai devreme, numai ca nu prea depinde de mine.

Simi, sa stii ca n-ai gusturi rele cu baiatul din dreapta

Mqqm, n-am apucat sa citesc cum ai petrecut in Franta....sudul Frantei ne atrage si pe noi peste ceva timp, de asta imi si pregatesc progeniturile cu limba, caci nu se stie niciodata

Olga, intra si tu sa ne spui doar ca tu si bb sinteti bine

Azi a fost oficial ultima mea zi la scoala , si colegii m-au surprins cu un baby shower, cadorisindu-ma cu tot felul de lucrusoare, jucarii si carti, unele mai dragute decat altele . Noroc ca au fost destul de amabili si m-au ajutat sa le car la masina, ca la cat erau de multe ca nu ma descurcam singura . Trebuie sa recunosc ca au fost tare draguti, au reusit sa ma emotioneze

Weekend placut tuturor .

Cristina

le bébé 36w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

try,apropo de caldura in case sau apart.tocmai mi-a venit bilantul pe un an de la hydro.ma bat singura.am depasit "ratia" pe anul trecut cu aproape 600$.
Dana,tu cat platesti colega pe luna la casoaia ta si la strandul tau daca eu la o copaie de piscina si un singur aer conditionat am sarit din grafic?

cge,da.buna ideea cu intalnirea duminica.nici eu nu pot sambata.am inceput activitatile cu copii,plus cumparaturile,plus curatenia,plus colegul,plus catelul plus,plus...
Duminica sunt mai relax.Nu vreti sa veniti aici aproape de 440?sunt si ferme de legume daca sunteti amatoare.Pot merge intro seara sa intreb cat ne-ar costa distractia.semnati?

ana,daca ma citesti te rog spune-mi unde este "arena samson".la 10,00 incep cursul de patinaj cu fimea si nu stiu unde sa ma duc.am pierdut adresa.nu am numar ,nimic

o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

neatza,

ange, chiar asta vroiam sa le intreb si eu pe fete, avand in vedere ca a fost recalcularea anuala la HQ, cat platiti curentul la case? eu eram ferm convinsa ca anul asta mai scad, dar se pare ca iar am crescut si am ajuns la un flat rate de 145 pe luna...casa mea e mica

pana la urma azi , sambata e de iesit? nu ploua ?

Mergi la inceput