Sezatoarea canadiana (104)
Raspunsuri - Pagina 10
ange spune:
ktrinel,neata
si eu tot asa.am plata fixa pe luna.plateam pana acum 140$ pe luna si nu am casa chiar mica.mie mi se pare ca tu platesti mult.probabil ai si caldura pe masura.Eu ziua inchid etajul(dupa ce pleaca copii la scoala),parterul il las la 20° iar garderia la 23°.Folosesc aragazul,cuptorul,masina de vase si de spalat zilnic.Noaptea toata casa este la 21°.Cu toate astea am sarit de 200$
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
columbiana spune:
Bunadimineata,
ange uite:
http://www.arenamaps.com/arenas/2528.htm
daca n-o fi prea tirziu
http://www.floriinro.ro/
cge spune:
Ange, adresa este: Aréna Samson. 655 rue Sylvie
Si Victor are patinaj azi dar de la 11.35, cred ca este seria ce intra dupa Maya.
Da, pe noi ne avantajeaza fermele astea de pe 440.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Buna! Am aruncat un ochi pe ce ati mai scris, mi-au ramas intiparite lichidele pe linga calculatoare si mesajul lui Mqqm despre Franta.
In rest... am venit de la patinaj si plecam la gimnastica cei mici si la arte martiale cei mari... Poate la noapte sa mai intru.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
columbiana spune:
tocmai am terminat turul Frantei, admirat poze, citit pe nerasuflate, plimbat pe malul marii, pe cai :-), mincat croissante...sar'na de delectare mqqm
http://www.floriinro.ro/
lorelaim spune:
Khristin - itzi tzin pumnii pe ultima suta de metrii - sa ne spui cand sa facem galerie
Cristina (cge) - La Multzi Ani cu sanatate si noroc micutzei Ancutza! Petrecere frumoasa!
Mqqm - citit calatoriile din Fr si vizionat pozele - tare faine, multzam... insa... mii de scuze... nu pot sa nu spun ca pe mine altcineva m-a cucerit DJ - scrie absolut superb!
Ica - quinoa o fierb exact ca si orezul (15-20min): pun 3/4 cana de boabe de quinoa in 2-3 cani de apa care fierbe pe aragaz; dupa ce s-a fiert o spal bine cu apa rece si o scurc si o servesc langa legume sau in supica/ciorbitza; se poate folo si "nespalata" dupa ce fierbe - dar este un picutz "mushy" - adica moale si lipicioasa ca un piure (daca o speli cu apa rece ii simtzi bobul cand o mananaci)
Ana, Dana, Olga - multa sanatate
Lorelai - ma duc sa-mi fac informarea politica - ca eu inca nu m-am dumirit care candidat ce "plan" are
Va tzuck si o duminica faina va doresc!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
mihaela77O spune:
dragele mele,imi cer scuze,ca dau buzna peste voi,dar disperarea te impinge sa faci multe lucruri,mai ales cand este vb de sanatatea copilului tau,asa ca,va rog din suflet,cititi aici despre noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
si daca vreti si puteti,dati mai departe blogul lui mihaita!
cu cat ne vede mai multa lume,cu atat mai bine,si poate fiecare din putinul lui,ne da si noua 1 euro...dupa cum se stie,putin cu putin se aduna marea!
va multumesc din suflet,ca aveti rabdare sa ne cititi,si poate sa ne si ajutati!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Mihaita
Donia spune:
Buna de dimineata!
Da' v-ati distrat in week-end, nu gluma, asa liniste n-a mai fost de mult pe la sezatoare
Pe noi ne-a lovit Ike azi-noapte... cine se astepta? Una din masini e cu un geam spart, ca a cazut pe ea o creanga mare din copacul din fata casei. Iar pe casa a aterizat o antena inalta, cam toate casele din zona au antene din astea vechi, care mai de care mai inalta, iar a noastra cred ca era cea mai cea, ca fostul proprietar era om foarte vrednic Ne tot gandeam noi pe cine sa chemam sa ne dea antena jos, si uite ca a venit Ike pe nechemate Acum sotul e pe acoperis si o sa faca antena bucati... inca n-am putut sa vedem ce stricaciuni sunt.
Na, noi sa fim sanatosi!
Sper ca si voi!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CataD Salut, [Maru, ai terminat de aranjat la noua casa? Cum te-ai acomodat in ea? Noi aseara eram cu tot familionul in gradina, sotul taia iarba, eu scoteam la buruieni (mai frate, cred ca am cel mai urat gazon din cartier, toti ceilalti au firme angajate) am multe tare, ii banuiesc pe astia care taie la vecini ca arunca seminte la mine in iarba :) sa-i angajez si eu! Fetele din Toronto, haideti la intrunire, puneti-ma si pe mine pe lista, ca intru mai rar dar va citesc si ma prezint! Catalina |
inca mai desfacem cutii, dar in mare parte am aranjat, adica e functionala casa...
Inca mai avem de aranjat, si am vazut la Pier 1 in sale un fotoliu de ala super bengos, zici ca stai in poala mamei, si incapatanatul de hasband a zis nu, ce-i drept suntem in vanatoare de scaune de bar, si nu gasim deloc la inaltimea la care vrem, si marimea care o vrem, incepe sa devina frustrant
si eu sunt pentru intalnire, dar cum vedeti, sunt abia pe la pag 5, revin pe parcurs, injurati-ma...dar o sa tot scriu azi
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
suna bine 4 oct, trece-ma si pe mine pe lista, si o tarai si le Laurajr dupa mine
Citat: |
citat din mesajul lui try quinoa e o leguma ca si lintea, cam asa rata, dar care e f bogata in proteine, e recomandata ca substituent pt carne. pe mine ma batuse ideea s-o incerc pt adrian ca nu e amator de carne, insa vad ca si-a mai dat drumul la papat carnitza. adaf, io vin udne se hotarasc cele mai multe fete, pe mine m-ar bucura intalnirea in sine, faptul ca ma intalnesc cu voi si cunosc fete noi si le revad pe cele pe care le-am cunsocut prima data, meniul pt mine e mai putin important. Ce ziceti de 4 oct.? Hai, care cine se inscrie pe lista pt GTA: try adaf khristin io promit s-o acutualizez si sa fac munca de secretariat aferenta (anuntari etc.). Eu nu pot in urmatoarele 2 sambete (de-aia am zis de 4 oct.). Dar daca e duminica e ok in oricare din weekenduri. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/