Sezatoarea canadiana (104)
Raspunsuri - Pagina 11
maru spune:
Donia, imi pare tare rau sa aud de damages, insurance-ul il acopera pe IKE?
si pe noi ne-a lovit aseara, si dupa ce a reusit sa isi faca dus Andrei, care parca spala o balena cand intra la dus, am intrat noi in baie, tuns sotul care mai avea un pic si imi facea concurenta la lungime par, facut dus, curatat baia, bagat in pat si...asa tare batea vantul incat mi-am intrebat sosul daca isi mai aduce aminte bancurile cu canadienii si masinile pe iarna
Victor razand a zis ca n-are cum baga masina in garaj ca inca sunt garate alte chestii ce inca nu-si gasesc locul...eu nu si nu, asa ca dupa un sfert de ora, am convis colegul sa mai rearanjeze ce e in garaj , sa bagam masina. So, am bagat masina, dar nu puteam intra in casa prin garaj, asa ca am vrut sa intram in casa prin usa din fata. Tre sa zic ca amandoi eram in pijamale, batea vantul rau de tot, si sunam la usa ca disperatii, ca plodu din dotare blocase usa de la intrare si cheia nu ne era de nici un folos. Cum plodu nu da drumul la usa daca nu se uita din dormitorul de la etaj jos sa recunoasca vizitatoru...imaginati-va scena! Acu ma bufneste rasu, da aseara era sa manac plod de 170cm cu tot cu unghii si nas mucos! N-am zis totusi pas, ca Andrei a respectat cu sfinteniile regulile casei
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Buna de dimineata! Da' v-ati distrat in week-end, nu gluma, asa liniste n-a mai fost de mult pe la sezatoare Pe noi ne-a lovit Ike azi-noapte... cine se astepta? Una din masini e cu un geam spart, ca a cazut pe ea o creanga mare din copacul din fata casei. Iar pe casa a aterizat o antena inalta, cam toate casele din zona au antene din astea vechi, care mai de care mai inalta, iar a noastra cred ca era cea mai cea, ca fostul proprietar era om foarte vrednic Ne tot gandeam noi pe cine sa chemam sa ne dea antena jos, si uite ca a venit Ike pe nechemate Acum sotul e pe acoperis si o sa faca antena bucati... inca n-am putut sa vedem ce stricaciuni sunt. Na, noi sa fim sanatosi! Sper ca si voi! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Donia spune:
maru, si noi am bagat o masina in garaj, dar a doua nu mai incapea... si ma vedeam si eu, ca si voi, aruncand cu pietre in geam ca sa ne lase Roxana in casa , asa ca am pus un scaun in usa, ocazie cu care s-a umplut holul cu frunze... Ma si gandeam , daca la noi a fost asa de scarry, oare cum s-a simtit in Texas???
Geamul de la masina sigur il platim noi, ca avem ceva deductible la masina... iar la casa... inca nu stiu, sotul e sus si inca n-a coborat sa raporteze daunele... Na, ca tocmai am auzit ca a cazut ceva, sper sa nu fie el...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
Donia, sper ca nu e Vori...
Eu muream de grija masinii, iar Victor de grija bbq-ului
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Donia spune:
citat din mesajul lui maru Donia, sper ca nu e Vori... Eu muream de grija masinii, iar Victor de grija bbq-ului |
Si uite asa se dovedeste, inca o data, ca la barbati totul trece prin stomac N-a incaput si saracul BBQ in garaj?
Pana la urma la noi nu e asa de rau, doar strasina e lovita, acoperisul a scapat nevatamat. Dar mai avem o gramada de munca sa scapam de mormanul de fiare si plante din gradina, ca pe suportul ala de la antena era incolcita si o planta uriasa, ca vrejul de fasole al lui Jack... Oricum, prevad ca acolo vor sta pana in week-end, doar daca nu avem noroc de vreun alt uragan care sa ni le ia pe sus...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
ce bbq in garaj ca e cazat in backyard iar in garaj nu incapeam nici noi, d-apoi hardabaia
ma bucur ca ati iesit "ieftin" cu stricaciunile
eu care ma bucurasem ca vremea e ok si nu a trebuit sa pun aerul conditionat in functiune, aud ca trebuie sa ii dai drumul din cand in cand, din cauza umiditatii insane din atmosfera...mai, e greu sa fii propritar...
am nevoie de ajutor...cum sa le zic actualilor mei sefi, pe care ii ador ca eu imi iau zborul spre zari mai senine si cu pajistea mai verde?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
try spune:
Daca se decide sa se vina cu copii, prefer ceva care sa ne dea un pic de libertate pt ei. Eu am copii mici, deci nu stau locului intr-o restaurant, dar nici destul de mici cat sa stea intr-un carseat 3 ore. Eu as prefera cu piticii, desi asta ne da noua mai putin timp de chat-uit, insa poate ne da sansa sa ne cunoastem mai bine, adicatelea, la alt nivel. Deci daca vreti in final si cu copiii, hai sa alegem un loc friendly si pt ei. Ma rog, daca e mai ostil pt copii, as putea sa-l iau doar pe alex cu mine (ca intelege mai mult de vorba buna, frate-su face doar ce vrea el, e greu de pironit intr-un loc), insa mi-ar placea sa vin cu amandoi, nu doar cu unu'.
Treaba aia cu G Ross Lord Park suna mai bine. Sper insa sa ne permita si vremea.
Adaf, in pretul ala (8-900) a intrat si biletul e avion sa inteleg?
Magdone, daca mergem intr-un loc ok pt copii, nu-ti face probleme de Razvan, gaseste copii de varsta lui (alex al meu e doar cu un an mai mic), nici n-o sa-i simti povara. Important e sa fie un loc unde nu trebuie sa le fie puse prea multe limite. Intr-un restaurant daca e, eu nu o sa vin cu nici unul spre ex. I-as chinui si plictisi.
Ana, l-am inchis eu, da' nu a fost prea cinstit din partea mea. Mi-am dat seama ulterior. Am postat un carnat cat china de parere si apoi am dat cu pumnu-n masa si-n inchis poarta. Ar fi trebuit sa-l inchid fara sa mai adaug nimic sau ar fi trebuit sa-mi postez carnatul, dar sa nu-l inchid si sa las si altora drept la replica. Si-uite-asa mi-am incheiat si scurta meserie de moderator (I opted out, nu-i pt mine).
De ce aveti nevoie de sticlutza cu apa daca scriu copiii cu cerneala?
‘Ai ma khristiiiin! Ziceam ca te prindem poate cu bebe inca inauntru.
Deci lista e asa:
Try
Adaf
Mqqm
Magdone
CataD
Maru
Hai, cu curaj ca nu muscam. Doar batem mar, da’ nu se moare din asta sigur.
Ktrinel, noi platim un pic mai mult decat tine (cam 170-190), dar pe 3 luni, nu pe una. Cred ca-n medie platim cam 50$/luna, plus or minus.
Bre, io nu reusii sa vad pozele tale din sudul frantei, dati-mi si mie linkul explicit ca la botu’ calului. Ca n-am inteles prea multe din indicatiile tale unde sa ma duc sa le vad? Ce table of content? Si lamureste-ma si pe mine cine-i DJ. Ca eu am zis ca esti tu. Azi mintea nu-mi functioneaza deloc. Azi doi oameni cu DBA s-au stins din viatza si creieru’ mi-e prastie (o fetita de 12 ani care n-a supravietuit transplantului si un adult). Intru acolo mereu sa mai aflu ce-i nou si-am devenit dependenta de grupul ala.
aud ca trebuie sa ii dai drumul din cand in cand, din cauza umiditatii insane din atmosfera...mai, e greu sa fii propritar... |
Pai asa patiram noi aseara, era o zapuseala, desi n uf cald in casa si la culcare am simtit nevoia sa dam drumu’ la AC ca ala micu’ nici n-a vrut sa auda de patura cand l-am parcat in patut. Si drept urmare pe la 11 a inceput sa planga de frig. Ptii si nici nu ma istiu de cand nu i-am mai auzit glasciorul noaptea. Iar pe la 2 s-a dus sotu lsa inchida aerul conditionat ca i se facuse prea frig.
maru spune:
try, ce e DBA? unde cetesti tu de te dai peste cap emotional?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
Daiopri spune:
Apar si eu pe aici, dezumflata rau:)) Am facut morfologica, bb e bine, frumos, voios, dar … surpriza. Caci si-a tinut picioarele lipite. Numai talpici am vazut in fata ochilor:)))
Acuma stiti si voi cum sunt astia pe aici ca nici nu se agita prea tare sa afle, asa ca una doua mi-a trantit-o ca nu poate sa vada ca isi tine picioarele lipite, si iar mai imi arata cele doua talpici (cam mari:)))
Asa ca eu acu cu cine votez?:)) Ma duc la dr de fam sa vaz daca mai pup vreun eco sau ma pregatesc mental de surpriza, eu care sunt curiozitatea intruchipata….
Ma gandeam ca poate sa merg la 3D, da pana la coada cam scump bb asta al meu nu gluma. Si daca nu se arata nici acolo ce ma fac?:)))
Plus ca m-am ales cu frumusete de raceala, de la microbul ala de scoala. Deci si racita si dezamagita:)
Khristin si eu la galerie aici! Sa ne tii la curent si astept sa citesc vestea cea mare.
Lorelai, asa este au mai scazut preturile si nu prea mai cumpara nimeni. Au preconizat ca mai scad. Vai de capul meu, ca zice sotul sa cautam si noi mai pe la anul, da eu numai de asta nu am chef. Important e sa scada. Cum mai sunt fetitele tale?
Try, mie mi-a placut raspunsul tau, dar asa e, ar fi trebuit sa il mai lasi deschis nitel. Pe de alta parte e bine si asa.
Donia, Maru, nici nu ma gandeam ca ajunge si pe la voi. Aveti grija (daca mai este cazul).
Andy, Mona voi cum mai sunteti? Olga mai da un semn de viata sa stim ca esti bine.
Salutari tuturor si succes la scoala:)
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
columbiana spune:
Ontarienelor, imi pare rau de pataniile voastre cu Ilke, bine ca a fost doar atit; la mine doar hainele spalate au patimit, da'le-a trecut :-(
Try, am inteles....
Daiopri, sarcina usoara, lasa' ca apare si bebe la interval la poze pina nasti! Apropo, Khristin ce faci incepem galeria?
mei, da' unde e divizia quebec, a disparut de vineri, au pus de-o intilnire secreta oare ?
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
mai, toata ziua am asteptat un raspuns, pana la urma am bazait-o pe Donia pe YM...
is disparute toate
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2