Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI LUCA, MARA SI GEORGIA SI MII DE IMBRATISARIIIIIIIII
SPER CA CEL MAI FRUMOS CADOU PT ANUL VIITOR SA FIE UN BEBE LA VOI IN PANTECE....DOAMNE AJUTA!
18+ANTONIA IOANA
Camelia
magdita spune:
Mara, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa iti reuseasca aceasta IA .
Cami, asteptam cele mai bune vesti vineri .
Pup toate fetele dragi.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
medamaya1 spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritelor noastre, MARA si GEORGIA, sa fi-ti sanatoase, fericite si implinirea tuturor visurilor
crinna_diana spune:
De 2 ore citesc atatea lucruri interesante aici iar eu pana acum nu aveam cu cine sa vorbesc despre problemele mele. Ma bucur nespus ca v-am gasit.Inainte de toate cine poate sa-mi raspunda cum pot sa ma alatur pe lista aspirantelor la bb de mai sus?
sandaa spune:
Buna fetelor dragi!
La multi ani Mara, Dumnezeu sa-ti auda rugaciunea si sa ne dai o vestea cea buna cat de curand!
Caciantoni bine ai revenit din concediu, asteptam sa ne mai scrii.
Maria08 bine ai venit la rugaciune! Bunul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea si sa te binecuvinteze cu copilas in pantece.
Cami multumim pt pupicuri sper sa se ia si sa. Si tie un pupic pe burtica.
Cleo, virginia si celelalte mamicute asteptam sa ne mai scrieti despre copiii vostrii.
Anadomnica ce mai faci?
Va pup pe toate dragele mele si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe fiecare.
Doamne ajuta!
georgia_c spune:
bun venit crinna
anadomnica o sa te adauge il listuta de viitoare gravidute
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
speranta2008 spune:
buna dimineata!
Este foarte corecta observatia ta, cami_antonia, suntem peste 100, dar scriem doar cateva...Am vazut in schimb ca este un subiect citit de foarte multa lume...Recunosc, mie mi-a fost tare greu la inceput sa scriu despre problemele mele..credeam ca sunt doar eu vinovata si ma simteam degeaba...acum cred ca asta imi este dat, ca Dumnezeu si Maica Domnului au un plan pentru noi, ca este "lupta noastra", ne incearca credinta si iubirea pentru EI.
Bine ai venit si Bravo ca ai scris, Crinna!
In fiecare seara si dimineata citesc Acatistele si ma gandesc si la voi, la dorinta naostra comuna- sa ne fie binecuvantate pantecele cu prunci cat mai repede.
Va doresc o zi minunata si plina de ganduri bune!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Fetelor, astazi este pomenita Sf sofia si cele trei fiice ale ei.Iata mai jos cateva cuvinte despre aceste martire care si-au jertfit viata pt. Hristos:
Aceste sfinte au trait în Italia, pe vremea împaratiei lui Adrian (117-138).
Deci aducând pe Pistis, care era de doisprezece ani, si marturisind ea pe Hristos, au batut-o cu toiege, si i-au taiat sânii, din care în loc de sânge a curs lapte, si dupa alte chinuri, i-au taiat capul.
Dupa aceea pe Elpis, care era de zece ani, au supus-o de asemenea la felurite chinuri, si la urma, prin sabie si-a primit si ea moartea.
Tot asa a fost chinuita si Agapis care avea noua ani, si la urma i-au taiat capul.
Iar maica lor, Sofia, trei zile în urma plângând pe mormântul lor, si-a dat sufletul catre Domnul.
Astazi este pomenita si Sf. Lucia asa ca va urez celor care purtati acest nume "La multi ani!" si multe binecuvantari de la Domnul si Maicuta Domnului.
Tot astazi este pomenita si Sf. Mucenita Teodota a carei viata este impresionanta:
Împaratind Alexandru la Roma cea veche, a fost trimis Simpliciu în Capadocia, si a fost clevetita catre dânsul Teodota, care era din partile Pontului, femeie foarte bogata. Fiind adusa înaintea lui, si neputând sa o plece ca sa lase credinta în Hristos, au atârnat-o si i-au zgâriat pântecele multe ceasuri; iar ea lauda pe Dumnezeu si rabda, parându-i-se ca altcineva ar fi chinuit.
Dupa aceea, pogorând-o, au bagat-o în temnita si dupa opt zile s-a deschis temnita singura, iar pazitorii s-au spaimântat si degrab au vestit lui Simpliciu, dar el nu i-a crezut. A doua zi au adus-o pe sfânta înaintea lui, si vazând-o cu totul sanatoasa, neavând macar un semn cât de mic de rani pe trupul sau, a întrebat-o: "Cine esti tu?" Iar sfânta i-a zis: "Ti s-a întunecat mintea, ca de ai fi treaz m-ai cunoaste ca eu sunt Teodota". Acestea auzind Simpliciu, a poruncit sa fie încins tare un cuptor, în care au bagat pe sfânta.
A doua zi a trimis dregatorul pe doi popi idolesti si cu altii dimpreuna, ca sa risipeasca cenusa trupului sfintei. Acestia destupând gura cuptorului, au fost arsi amândoi de para focului, iar ceilalti au vazut pe sfânta între doi tineri îmbracati în vesminte albe, sezând si cântând; si a iesit sfânta din cuptor nevatamata, bucurându-se si cântând.
Dupa aceea, plecând Simpliciu la Bizant (Constantinopol), a poruncit sa ia si pe sfânta legata sa o duca dupa dânsul. Si abatându-se el la Ancira, a cerut sa fie adusa sfânta, catre care a zis: "De nu te vei pleca mie sa jertfesti la zei, te voi ucide pe gratar încins". Iar ea zise lui: "De va intra si Doroteu, slujitorul zeilor, cu mine si va birui focul, voi jertfi si eu zeilor tai". Si a zis Simpliciu catre Doroteu: "Intra cu dânsa având pe zei ajutor". Dar intrând el cu sfânta, îndata s-a topit de foc, iar sfânta a iesit nevatamata. De care lucru mirându-se dregatorul, a poruncit sa fie legata iarasi sfânta, si dusa la Bitinia. Si când a sosit la Niceea, a poruncit ca sa intre sfânta în capistea idolilor sa faca rugaciune.
Sfânta a primit aceasta cu bucurie; dar toti idolii au cazut si s-au zdrobit. Atunci cu mânie a poruncit dregatorul ca sfânta sa fie întinsa în patru parti, si sa fie despicata cu fierastraul. Si facându-se asa, fierastraul s-a tocit, neputând sa faca nimic, iar sfânta ramase libera, multumind Mântuitorului Dumnezeu. Întunecându-se mintea lui Simpliciu, a poruncit sa ucida pe sfânta prin sabie; si asa i-au taiat capul.
Sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa ne intareasca si noua credinta, rabdarea si smerenia si sa le rugam pe aceste Sfinte Mucenite sa mijloceasaca pentru noi.
caciantoni spune:
CrinnaBine ai venit!
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasca prunci sanatosi si binecuvantati!
crinna_diana spune:
multumesc frumos pentru primirea voastra asa calduroasa asta in ciuda vremii de afara. Mai intai sa va spun cate ceva despre mine, am 28 ani, si de 3 ani ma rog lui D-zeu sa-mi dea si mie un "sufletel" cat de mic ca am eu grija sa-l fac mare.
In mare, nu am fost niciodata insarcinata, acum sunt intr-un tratament de duphaston si clostilbegyt. Sper sa aiba rezultate. Cred ca numai voi ma intelegeti ce simt si cat de mult imi doresc acest bb.
Sa ne auzim cu bine.