Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)
Raspunsuri - Pagina 7
luca2008 spune:
Mai Georgia daca sunt si eu o tutunica iti dai seama ca mai citesc si pe acolo... de la tine astept (in mod special) cele doua liniute luna aceasta.Doamne ajuta!
magdita spune:
Luca, sa ne traiesti, sa fii sanatosa si sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa iti vezi visul cu ochii in cel mai scurt timp posibil .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
MaraAnisia spune:
Buna ziua, dragi prietene
Pai daca e vorba de "Fecioare" chiar nu pot sa stau asa fara sa zic nimic, mai ales azi cand implinesc 28 ani(sori)!!
Sunt insa cam trista fiindca tatal meu nu mai este alaturi de mine, asa ca desi de obicei ma bucura tare mult ziua mea azi este o exceptie. ma bucur ca sunt sanatoasa, ca am langa mine oameni care ma iubesc, un sot minunat, mama cu un suflet deosebit, bunici hiperactivi.
Va pup din suflet si va fac si eu cinste cu cate o si pentru fiecare.
Cu Dumnezeu in gand,
Mara
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
ioanara23 spune:
luca, mara LA MULTI ANI, SANATATE SI MAI PRESUS DE TOATE BINECUVANTAREA UNUI BEBELIN IN PANTEC CAT MAI CURAND!
ioana
20+
puiutza mica
mada23 spune:
Luca, Mara... LA MULTI ANI, BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE BURTICILE CU CEL MAI MINUNAT CADOU
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
georgia_c spune:
la multi ani mara ....sa fi sanatoasa , fericita si sa-ti rodeasca pantecelul ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
fetele mele dragi, am venit si eu din concediu...
abia asteptam sa vad ce ati mai scris si minuni s-au mai intamplat... Felicitari noilor gravidute...Sarcina usoara si la termen...Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa va ajute sa dobanditi prunci sanatosi!!!
MaraAnisia spune:
Multumesc mult pt urari, mai ales cea cu bebelul -tocmai ma pregatesc pentru prima si sper ultima Inseminare artificiala.
Imbratisari si pupici,Georgia, Mada23 si Ioanara si tuturor celor care
se gandesc la mine.
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c la multi ani mara ....sa fi sanatoasa , fericita si sa-ti rodeasca pantecelul ... Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein |
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png
cami_antonia spune:
buna ziua fetele
am putin timp doar cat sa va salut.....sa multumesc fetelor care au dus listutele noastre pe la diferite manastiri sau biserici....
eu tot astept ca bebe sa miste si sa se simta si in exterior...caci deocamdata o simt doar eu in interior....
criss si eu as vrea sa ne vedem.....poate ne vb la tel sapt viitoare....caci vinerea asta merg la control si la bucuresti caci a revenit marinescu din concediu....
maria08 imi pare bine ca ni te-ai alaturat....si ca ai ascultat-o pe criss....eu stii ca iti scriam de cand erai pe tema cu fetele din constanta....nu stiu daca ai primit atunci mailul meu dar astept sa imi mai pui intrebari daca e nevoie....
va pup pe toate....imi pare bine cand vad ca se mai anima si tema noastra....caci desi suntem 100 de persoiane abia daca scriu cate 3-4 pe zi...
aveti grija de voi si de la mine multi pupici pe burtici
18+ANTONIA IOANA
Camelia