Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crinna: " Bine ai venit printre noi!" desi, si eu sunt noua aici.... Trebuie sa avem credinta in Bunul Dumnezeu si sigur intr-o buna zi visul noastru va deveni realitate!
Sandaa: Multumesc pentru primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna TUTUROR!!!

Voi fi scurta ca de obicei (in ultmiul timp). Am citit si am vazut cate sarbatorite avem zilele acestea, deci:

MARA, GEORGIA SI LUCA, LA MULTI ANI!, SA VA BINECUVANTEZE DUMNEZEU CU CEEACE VA DORITI MAI MULT, SA LASATI IN URMA ORICE GAND SAU INTAMPLARE MAI PUTIN FERICITE, IAR ANUL ACESTA NOU DE VIATA SA VA BUCURE NESPUS! Asta va doresc eu. Sa auzim Vestea cea Mare de la fiecare dintre voi, cat de curand si de la toate fetele, dupa Voia Lui Dumnezeu! Fiti binecuvantate!!!!

Multumesc din suflet pentru cuvintele calde pe care le-ati mai scris la adresa mea, Sandaa, Virginia, inseamna enrom pentru mine! Va imbratisez pe toate cu foarte multa dragoste si va doresc tot binele din lume! TUTUROR!

Bun venit fetelor noi! Sa dea Dumnezeu sa treceti cat mai curand in lista de

Cu mult drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Eh, da, tot eu! Nu ma pot abtine... [:]

Iata ce am primit de la o prietena, sper sa va placa:

"Fiecare circumstanta a vietii indiferent cat de urata, stramba sau distorsionata pare a fi, poate fi transformata daca se actioneaza asupra ei prin dragoste, iertare si ascultare de voia Ta. De aceea incep sa cred, Domnul meu, ca Tu ingadui aparitia raului in apropierea noastra, pentru lucrurile pe care le vrei schimbate in noi/la noi. Poate tocmai acesta este adevaratul motiv pentru care suntem aici pe pamant unde abunda pacatul, tristetea si suferinta, astfel ca noi sa Te putem lasa sa ne inveti sa actionam asupra lor, ca din ele sa obtinem trasaturi frumoase de caracter pentru viata vesnica. Aceasta e singura cale adevarat de atrata raul, nu doar legandu-l pt a nu produce rani, ci ori de cate ori este posibil, invangandu-l prin bine."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Buna Livsy!

Foarte frumos mesajul tau...
Sa iti dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului putere si rabdare sa treci peste aceasta incercare! Nu deznadajdui si roaga-te... sunt sigura ca asa iti vei mai linisti sufletul...
si...
Daca ti se pare ca poteca vietii tale urmeaza o cale intortocheata si ca foarte rar se deschid flori pe marginea ei, gandeste-te ca sufletul tau deschis poate umple cu flori poteca vietii altora...

A! si nu uita ca nu esti singura... noi toate suntem alaturi de tine...

Te pup si te imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

cami antonia,la un moment dat ai scris ca sotul tau face rugaciuni la burtica ta dimineata si seara.Intrucit eu am pierdut in trecut o sarcina si s-ar putea sa incep sa imi fac curaj pentru o noua sarcina si chiar as vrea sa-mi mearga bine de data aceasta,spune-mi te rog,ce rugaciuni sunt acestea? Ma intereseaza si pe mine.Poate le fac si eu cu sotul meu.Sau daca sint cumnva din cartile de rugaciuni ale preotilor,care sint acestea?pentru ca eu am gasit duhovnic sa ma ajute cu rugaciuni dar spune ca nu prea stie de unde sa citeasca.Te rog sa ma ierti pentru intrebare dar,cum am spus,poate imi fac curaj,caci dupa sarcina pierduta de curaj ai nevoie..la cite am trecut atunci,dupa....Dumnezeu stie cite suferinte si dureri in abdomenul inferior am avut si mental cita recuperare am facut,pe la acupunctura cit am umbalt etc.Astept raspuns,te rog frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Livsy: Frumoase cuvinte si pline de invatatura!!
Fetelor, am observat ca nu se pot vizualiza acatistele de pe prima pagina, de ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

LA MULTI ANI MARA!!!!!
Multa sanatate si iubire iar copilasul mult dorit sa
vina cat mai curand!
Va multumesc tuturor pentru urari , va pup pe toate
(nu mai dau nume de teama sa nu omit pe cineva )Bun venit Crinna!Livsy admir taria ta , esti un om minunat si
stiu ca intr-o zi ai sa ne spui ca esti din nou fericita.IuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Livsy draga mea multumim pentru cuvintele frumoase care le-ai scris. Ma bucur ca esti puternica si te admir pentru asta, sa fii mereu la fel cum esti acuma la suflet si Dumnezeu te va rasplati pt curajul si bunatatea pe care o ai.
Crina bine ai venit la rugaciune! Noi ne rugam in fiecare seara sau dimineata si citim numele tuturor de pe liste pt a ne binecuvanta Dumnezeu cu un copilas.
Caciantoni multumim pt postarile tale, sa te bucure Dumnezeu cu un copilas cat mai repede.
Va pup pe toate si va doresc fiecaruia numai bine si la timpul randuit de Dumnezeu un copilas binecuvantat.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Fetelor care sinteti insarcinate,va rog frumos spuneti-mi cum va rugati voi ptr.binele pruncului din pintece.Eu am avut o sarcina pierduta,medicii spun diverse despre aceasta,e usor de spus pe organismul altuia-nu-i nimic ,incearca imediat dupa pierderea sarcinii ,dar eu am avut luni intregi dureri in abdomenul inferior,inflamatii,dureri de coloana,etc..pe care anterior nu le-am avut.Eu sint in situatia umatoare si am nevoie de sustinere-pot sa ramin insarcinata dar nu stiu ce se intimpla dupa,gasesc ca este o situatie la fel de nenorocita ca infertilitatea-mai trebuie sa ma si pazesc sexual in plus-.Care dintre voi ati fost in aceasta situatie,ajutati-ma cu sfaturi ,ce rugaciuni suplimentare ati facut,cum v-ati descurcat in aceasta situatie si cum ati dus sarcina urmatoare la capat,la 9 luni.
Chiar daca nu pling in timpul rugaciunilor,va rog sa ma credeti ca sufletul meu sufera si la acupunctura pe care o urmez nu va spus cit pling la fiecare sedinta pentru pierderea copilasului(la acupunctura in timpul sedintelor retraiesc momentele de pierdere a sarcinii si terapeutul mi-a spus ca am suferit f. mult energetic mai ales pentru ca afost pierderea brusca,ca orice pierdere a sarcinii de altfel.
Il rog pe Bunul Dumnezeu sa-mi daruiasca si mie un bebita sanatos data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen nu fii suparata...uite si pe asta e pat din ala...nu m-am uitat la comenzi....dar e si babydesigne.ro unde se gaseste asemanator ca si eu vreau la fel....stai linistita ca gasim noi...

pitzica bine ai venit...imi plac mamele ca tine...si eu tot 3 imi doresc....sunt doar la primul cu catre am ramas f greu insarcinata...sper sa te urmez la numar....sanatate maxima...

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput