Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna din nou,

nu am vrut sa amestec mesajele... desi... in fine!

Pentru acelea dintre voi care au urmarit "povestea" - si care m-au sustinut atat de mult, trebuie sa spun ca acum o saptamana eu si sotul am divortat. Imi pare rau sa va dau o veste atat de proasta. Va rog frumos sa va rugati pentru noi, sa se faca Voia Lui Dumnezeu in viata noastra si noi sa facem Voia Lui... Nu v-am scris mai de mult pentru ca nu am avut internet si e posibil sa dureze ceva timp pana cand voi rezolva acest aspect (eu m-am mutat de acasa). Va rog sa nu va suparati.

De asemenea, am s-o rog pe Ana (Anadomnica) sa pastreze numele meu in listuta noastra si, cu toata parerea de rau, daca sotul nu a dorit sa mai fim impreuna cred ca este corect sa fim "separati", deci va rog sa stergeti numele lui din listuta, imi pare rau, caci ii doresc tot binele, cred ca nu ar dori sa apara numele lui langa al meu... asa cred eu... desi poate in fata Lui Dumnezeu spuntem tot impreuna.... Chiar ma intereseaza parerile voastre la acest capitol.

Va rog sa nu va suparati daca am sa intru f rar in perioada asta.

Va strang in brate pe toate, toate, ma rog in continuare pentru NOI TOATE, ma bucur nespus pentru fiecare Veste Buna! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere!

Cu multa dragoste,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Ana (Livsy), multe multe imbratisari din suflet.
Poate ca Dumnezeu asa a vrut, nu stiu ce sa zic referitor la acest subiect.

te pup tare si ai grija de tine.

Cu Dumnezeu in gand,

Mara

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Ana te imbratisez strans si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.

Am vrut sa iti spun mai demult dar nu am indraznit. Citisem povestea ta pe forum si chiar eram curioasa sa te cunosc personal. Si cand te-am vazut sincer reactia mea a fost ce-o fi in capul baiatului aluia. Pentru cine nu stie, eu am avut placerea de a o cunoaste pe Ana personal (pentru putin timp e drept) dar e o fata pe care nu poti sa nu o placi. E foarte calda, deschisa, prietenoasa, vesela, o placere sa stai pe langa ea, are lumina in ochi cum parca spunea cineva pe aici.
Fireste ca nu ai de unde sa stii ce e in familia fiecaruia, dar asta a fost impresia mea despre tine si nu imi pot inchipui cum ar putea cineva sa nu te aprecieze.
Si chiar am vrut sa iti spun ca daca barbatul tau nu stie sa te aprecieze, poate ar trebui sa iti cauti pe cineva care sa te merite, insa nu am indraznit. Sa ma ierti daca ti se pare deplasat.

Acum ce pot sa iti mai zic? Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, astept un semn.

Sa te ajute bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa treci mai usor peste acest episod si sa iti gasesti pacea si linistea de care avem cu toti nevoie.

Si iti multumesc si pentru urari si sper sa pot sa iti intorc urarea cat mai repede.

Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Livsy!!
Nici nu stiu ce sa mai spun.
Imi pare tare rau.Pentru fiecare dintre noi exista un suflet pereche.
Mult curaj si nadejde in Dumnezeu. Poate ca nu este el omul care va fi si tatal copiilor tai. Mai mult nu-ti pot spune....Ai incredere ca totul in viata se intampla cu un scop si poate ca a trebuit sa treci prin asta pentru a fi pe deplin fericita alaturi de cineva care sa te merite, sa te iubeasca si sa vada ce om minunat esti.
Sunt alaturi de tine.IuliaDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, cred ca stii bine ca suntem toate alaturi de tine. Mai mult chiar nu stiu ce sa spun. Si eu cred ca in viata nimic nu este intamplator, cred ca orice lucru se intampla cu un scop si sper din suflet sa fii sanatoasa in primul rand si sa ai incredere ca iti vei gasi sufletul pereche, care sa te iubeasca si sa te aprecieze pentru tot ce esti tu. Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana...te imbratisez tare, tare , imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.... nici nu prea stiu ce sa-ti spun , stiu doar ca meriti ce-i mai bun si Bunul Dumnezeu va face in asa fel incat sa-ti fie bine, ai incredere in El si-ti va lumina calea sa gasesti ceea ce ai nevoie. DD stie ca esti un suflet bun si iti va darui o jumatate care te merita, incearca sa privesti inainte, chiar daca stiu ca e foarte greu, nimic nu e la voia intamplarii, poavara e prea grea pentru tine lasa-L pe DD sa faca cum stie El mai bine.
Suntem alaturi de tine cu tot sufletul, cand poti sa scrii te asteptam sa putem lua putin din tristetzea ta, sa te mai usuram de greutate .
Intotdeauna dupa ploaie rasare soarele, iar DD sigur are pentru tine mult soare pus deoparte.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Livsy (Ana)- o imbratisare calda, calda pentru tine . Sunt foarte trista din cauza vestii pe care ne-ai scris-o si imi pare atat de rau ca s-a ajuns aici. Am sa sterg numele sotului tau din listuta insa pe tine te rog sa-l pomenesti la rugaciunea ta sa-i lumineze Domnul mintea si sufletul. Imi pare rau, chiar nu am cuvinte sa le astern pe hartie, cred ca ti-e greu, nu stiu cum te pot ajuta... off

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta dragele mele.
sunt si eu una din fetele care sta mai in umbra, insa citesc zilnic si sunt la curent cu toate noutatile voastre.
Ana, iubita mea, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul si nu am rezistat sa nu iti scriu si aici cateva cuvinte.
Trebuie sa va spun ca Alexa a descris-o perfect pe Ana, e cea mai blanda persoana pe care am cunoscut-o vreodata, un suflet curat si nobil ca un copil, emana inocenta si efectiv te doare sa vezi ca barbatul de care si-a legat viata in fata Bunului Dumnezeu a orbit brusc. Ana e genul de fata care ti se lipeste efectiv de suflet, eu din prima secunda in care am cunoscut-o am indragit-o si am impresia ca suntem prietene de o viata.
Cred ca ar fi tare bine ca Liviu sa fie totusi pomenit in continuare la rugaciuni si la Sfanta Liturghie, poate se trezeste din "iluzia" pe care o traieste si isi revine.
Maine cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutei sper sa ajung la Techirghiol la parintelul meu drag, Parintele Arsenie Papacioc. am sa iau listutele la mine.
Va imbratisez pe toate.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna seara, dragele mele.
Livsy, imi pare tare rau ca s-a ajuns aici,te pup si te imbratisez tare tare
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ana ...... eram sigura....ti-am sesizat absenta....chiar am vrut sa intreb de tine si de problema ta.....dar m-am abtinut ... ca nu cumva sa ma bag intr-o discutie care nu-ti face placere..... d.p.d.v. religios o sa-l rog pe sotul meu sa iti raspunda.....tot ceea ce este cu un divort si cu o a doua casatorie....caci el stie cel mai bine....

dar este adevarat ca Dumnezeu lucreaza tot prin noi....si ca nestiute sunt caile Domnului.... asa ca sa nu ne mai straduim sa le intelegem....eu vreau sa te intreb numai de ce tu ai plecat si el a ramas in casa voastra????? sau era doar a lui????

va pup pe toate dragele mele si sa ne rugam in liniste pt ana....si pt linistea ei....

pupici pe burtici.....

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput