Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)
Raspunsuri - Pagina 5
maryb spune:
buna seara dragele mele !
livsy, draga mea asteptam sa ne spui ca totul s-a rezolvat, insa am primit cu totul alt mesaj din partea ta. Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta, din ce au descris fetele care te-au cunoscut esti o fata minunata si imi pare rau ca sotul tau a ales alta cale. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-ti lumineze calea si sa-ti trimita persoana potrivita pentru a fi cu tine pentru tot restul vietii....sau poate cine stie, se va intoarce sotul la tine si va veti continua viata si veti fi mai uniti ca niciodata. Numai Dumnezeu stie ce se va intampla. Nu stiu ce sa mai spun, poate doar ca te pup si te strang tare in brate.
meda, ma bucur ca ai reusit sa faci analizele. si iti doresc numai bine, sa iasa si analizele ok si sa puteti incepe procedura.
maryb 32+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt
criss_2081 spune:
Iubita Ana, azi tot rascolind internetul am dat peste un citat:
"Cei ce aduc o raza de soare in viata altora
Nu pot tine soarele departe de ei insisi"...
Exact ca o raza de soare ai fost tu pentru mine si sunt convinsa ca pe multi din jurul tau i-ai "luminat" cu bunatatea ta, asa ca iti doresc cu toata fiinta mea SA STRALUCESTI si sunt convinsa ca ai sa-ti gasesti linistea si toata suferinta prin care treci se va transforma in cea mai mare bucurie.
te imbratisez
Doamne ajuta-ne!
cami_antonia spune:
BUNA fetele
ia spuneti-mi ce este linistea asta pe aici????
toata lumea se odihneste???? sau sunteti la plimbare???
maryb cum te simti inainte de nastere???? ai emotii sau nu????
criss imi place citatul care l-ai ales pt ana....consider ca i se potriveste perfect....
pup toate fetele si poate pana mai tarziu se mai anima putin atmosfera...
revin
18+ANTONIA IOANA
Camelia
criss_2081 spune:
Dragele mele azi cu ajutorul Maicutei si Bunului Dumnezeu am ajuns la Techirghiol la manastire si am lasat listele noastre.
Ma gandeam ca ar fi tare bine sa gasim totusi o solutie sa strangem niste banuti si sa putem da pomelnicele noastre pe o perioada mai lunga la unele manastiri.
Cami mi-e dor de tine si de abia astept sa iti vad burtica
Doamne ajuta-ne!
Livsy spune:
Dragele mele,
In primul rand, va MULTUMESC din tot sufletul pentru incurajari... si ma bucur ca ma considerati ... asa cum m-ati descris voi; eu una cred ca nici macar nu ma compar cu voi, nici la capitolul bunatate si nici la altele, primul meu gand a fost oare daca s-ar fi intamplat asta altcuiva, as fi putut sa-i spun cuvinte atat de frumoase, as fi putut trimite ganduri atat de bune...? Va multumesc inca o data, Dumnezeu sa va raslpateasca; gandurile voastre mi-au adus multa pace si bucurie si sper sa aveti dreptate, ca dupa ploaie sa rasara iar lumina. MA rg sa fiu vrednica sa o vad, atunci cand va rasari.
Alexa, iti multumesc! Niciun cuvant de-al vostru nu este "deplasat", iti multumesc pentru sustinere. Sa stii ca mi-ai facut o mare bucurie cu vestea ta, cu atat mai mult cu cat ne cunoastem! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu in continuare Bucurie si sa-ti vezi Puisorul sanatos, frumos si minunat, la vremea potrivita! Multe binecuvantari!
De acord cu Cris, eu acum ma rog inca mai abitir pentru sotul meu. Nu am idee ce va fi, si cu siguranta e mai bine asa, din moment ce Dumnezeu asa a randuit... Dar de rugat ma rog, mult. Va rog si pe voi sa va rugati pentru el. Rugamintea mea de a-l scoate pe sotul meu din lista a fost numai din dorinta de a-i respecta decizia lui de acum, si anume aceea de a nu mai fi noi sot si sotie.
Va rog din suflet sa ma iertati ca nu voi scrie fiecareia in parte, nu pot acum, insa va multumesc si ma rog pentru voi, toate, cu mult sarg si stiu ca Dumnezeu nu ne-a adunat degeaba aici, avem ceva de facut impreuna! Sa va rasplateasca Dumnezeu bunatatea pe care mi-ati aratat-o si pe care sunt sigura ca o aratati tuturor celor in nevoie! Sunteti toate foarte foarte speciale si aveti in inima mea un loc aparte. Va rog sa ma credeti, fiecare dintre voi!
TUTUROR!!!!!
Multe binecuvatari! Dumnezeu sa va aiba in paza, pe voi si pe toti cei dragi ai vostri!
georgia_c spune:
buna micutele mele
azi in zi mare de sarbatoare am ajuns si io la Manastira Ghighiu , unde am lasat listutele noastre , cu mamici si pruncuti ,gravidute si viitoare gravitute , pt40zile.... sa speram ca ruga preotilor si a noastra ne va ajuta sa ne atingem visul
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sandaa spune:
Buna dragele mele!
In primul rand felicit o noua graviduta. Felicitari din tot sufletul Alexa! Ma bucur ca Dumnezeu a facut o minune cu tine mai ales ca nu ti se dadeau sanse sa ramai natural. Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca in aceste luni si sa te bucure cu un copil sanatos.
Cami felicitari pt fetita din burtica. La fel si Ioanei pentru baietel. Sa aveti sarcina usoara si Maicuta domnului sa aiba grija de toate gravidutele.
Livsy imi pare foarte rau. Asteptam sa apara vesti mai bune in legatura cu relatia voastra dar Dumnezeu stie cel mai bine. Ma rog pentru tine sa treci cu bine peste aceasta grea incercare la care esti supusa, Bunul Dumnezeu sa te lumineze pe tine si pe sotul tau. Faci foarte bine ca te rogi,nu renunti nici in clipele grele esti o fata deosebita se vede dupa cum scrii. O imbratisare calda pentru tine.
Criss si Geogia multumim pt pomelnice. Sa va ajute Dumnezeu sa aveti cat mai repede un bebic in burtica. Georgia asteptam vesti bune dupa inseminare.
Tuturor va doresc multa lumina , credinta si dragoste.
Doamne ajuta!
sandaa spune:
Azi e mare sarbatoare dupa cum stiti
În#259;l#355;area Sfintei Cruci
(14 septembrie)
"Bucura-te, Cruce purtatoare de viata, semnul cel nebiruit al crestinatatii, usa raiului, întarirea credinciosilor, zidul cel dimprejurul Bisericii prin care s-a pierdut si a încetat blestemul, s-a înghitit puterea mortii si ne-am înaltat de pe pamânt la cele ceresti; arma nebiruita împotriva demonilor, marirea mucenicilor, podoaba cuviosilor cu adevarat, limanul mântuirii, ceea ce daruieste lumii mare mila”.
La 14 Septembrie, în fiecare an, Biserica Ortodoxa sarbatoreste praznicul împaratesc al Înaltarii Sfintei Cruci. Traditia crestina spune ca ucenicii Domnului, dupa moartea si învierea Sa, au îngropat lemnul crucii stropit de dumnezeiescul sânge, la poalele Golgotei. Dupa trei secole, în anul 326 împarateasa Elena, mama împaratului Constantin cel Mare, a poruncit sa se faca sapaturi în cetatea Ierusalimului, lucrari care au dus la descoperirea Crucii pe care fusese rastignit Mântuitorul noastru, Iisus Hristos. Spre bucuria crestinilor, Patriarhul Ierusalimului a înaltat Crucea spre închinare. Astfel data de 14 Septembrie a intrat în traditia Bisericii Ortodoxe ca praznicul Înaltarii Sfintei Cruci.
Sfânta Cruce este unul din cele dintâi simboluri crestine, reprezentând marele mister al credintei: patima si moartea, prin rastignirea Domnului Iisus Hristos. Prin cruce s-a omorât moartea, s-a dezlegat pacatul stramosesc, ni s-a daruit Invierea si am redevenit fii si mostenitorii lui Dumnezeu. (Rom. 6, 3 ; Gal. 3, 27).
Crucea evoca nu numai un eveniment deosebit din istoria mântuirii - jertfa rascumparatoare a lui Iisus Hristos - ci ea recapituleaza întreaga viata a Mântuitorului "El a purtat pacatele noastre în trupul Sau, pe lemn, pentru ca noi, murind fata de pacat, sa traim spre îndreptare" (I Petru 2, 34).
Dumnezeu se arata în suferinta, pe cruce, deoarece - cum spune Sfântul Apostol Pavel - "când sunt slab, atunci sunt tare" (II Cor. 12, 10). Invierea Domnului a dat apostolilor adevaratul sens al Crucii, adâncimea sacrificiului, dar si maretia iertarii si iubirii divine. De aceea Crucea este piatra de poticnire pentru necredinciosi (I Cor. 1, 20-23).
Sfintii Parinti au dedicat Sfintei Cruci pagini deosebite. De exemplu, Sfântul Ignatie Teoforul scrie ca "Biserica îsi are radacina în lemnul Crucii, crestinii devenind ramurile ei. Hristos a fost rastignit pentru noi, cu trupul, sub Pontiu Pilat si Irod Tetrarhul, si datorita roadei Crucii si Patimei Sale noi existam pentru a înalta stindardul de-a lungul veacurilor, prin Invierea Sa, si pentru a aduna pe sfintii Sai si pe credinciosii Sai proveniti fie din iudei, fie dintre neamuri, în unicul trup al Bisericii Sale" (Epistola catre smirneni, I, 2).
Sfântul Efrem Sirul scrie "Insemneaza-te cu semnul crucii. Acopera-te cu el ca un scut. Nu înceta, crestine, a purta aceasta arma în tot locul si în toata vremea. Nimic sa nu faci fara cruce. Inarmeaza-ti toate membrele tale cu acest semn si de nimic nu te vei înfricosa".
Sfântul Chiril al Ierusalimului adauga "Mântuitorul a suferit pentru ca sa împace prin Sângele Crucii cele din cer si cele de pe pamânt. (Col. 1, 20). Din pricina pacatelor erau dusmani a lui Dumnezeu si El hotarâse ca pacatosul sa moara. Trebuia sa se întâmple una din doua : sau ca Dumnezeu sa-i omoare pe toti, sau sa anuleze hotarârea, ca unul ce este iubitor de oameni."
ainigriv spune:
Doamne ajuta,fetelor!!!Am intrat acum repejor sa va vad si nu pot sta deoparte,trebuie sa scriu cateva randuri...
Ana,scumpa noastra,Dumnezeu sa-ti dea putere si rabdare!!!Maicuta Domnului sa-ti lumineze drumul.Nu putem noi judeca acum,desi subscriu la mesajele fetelor.Insa stiu ca orice incercare este ingaduita de Dumnezeu in viata noastra,este spre folosul nostru,mai ales cel spiritual.Rugaciunea si postul sunt singurele noastre "arme",iar Sfintii si Maicuta noastra draga sunt grabnci ajutatori,Sfanta Cruce a carei inaltare am sarbatorit-o ieri ne apara,asa ca nu putem decat merge mai departe cu credinta si lumina.
Revin pentru celelalte fete,cu un pupic si mesaje,ca ne-am trezit acum si trebuie sa fug!!!
maria08 spune:
Buna dragele mele,
Desi va citesc zilnic de cand s-a deschis subiectul, abia acum am indraznit sa scriu.....mai mult incurajata de Cris 2081 cu care am reusit sa ajung la Manastirea Techirghiol sambata si caruia vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale.
Anadomnica: Te rog sa ma treci si pe mine pe listuta voastra.
Va doresc tuturor numai bine si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza.