Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

magdita iti multumesc mult ca ai anuntat ca sunt gravi
anadomnica daca vrei pe listuta la mine sa pui 2 bebei, pentru ca am ascultat la eco cum bat doua inimioare. A fost foarte foarte emotionant.
Eu va doresc la toate sa fiti cel putin la fel de fericite cum sunt eu.
Sa ne ajute pe toate Dumnezeu, sa ajungem sa ne tinem copilasii in brate.

Va pe toate

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

iuca - ne-ai dat o veste minunata... sa fii sanatoasa si tu si Bebelusii... sa te ocrotesca maicuta Domnului sa iti daruiasca sarcina usoara si la termen si o nastere la fel de usoara!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iuca, felicitari, felicitari, la dublu ! Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si la termen si copilasi sanatosi .
Alexa_, deci ai ramas tot tutunica . Ma bucur mult ca e totul bine si ca ai ascultat inimioara bebelusului. Sarcina usoara in continuare iti urez si sa te simti la fel de bine mereu. Sper din suflet sa ne vina randul fiecareia sa traim fericirea voastra. Pot sa te trec pe listuta de gravidutze la tutunici si sa le impartasesc povestea ta ? Pentru noi orice reusita este o noua speranta ca se poate.
Cami, multumim mult pentru gestul tau. Nu-mi vine sa cred ca intri in saptamana 20. Parca ieri ne anuntai ca esti gravidutza.
Crisis, felicitari si aici iubita, sa ai o sarcina usoara si la termen .
Bun venit fetelor noi, acum o sa-mi reactualizez si eu listutza.

O imbratisare calda pentru toate fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult, sper sa reusiti cat mai repede sa ramaneti gravi, pentru ca, sa auzi bataile bebelusilor la eco e ceva cu adevarat divin.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

8+

Mergi la inceput

Uitandu-ma pe listuta aspirantelor, am mai dat de o proaspata gravidutza : Alina27. Aveti mai jos povestea ei :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126646&REPLY_ID=4122489

Doamne ajuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Iuca felicitari de 2 ori. Sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la capat si sa nasti 2 bebei sanatosi!

Magdita Iti multumesc. Sigur ca poti sa ma treci pe listuta de tutunici. Iti doresc sa ai parte cat mai curand de implinirea visului si sa ai un bebe cel putin la fel de scumpic, ca nepotelul tau. Doamne ajuta!

Pup toate fetele dragi

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari, draga mea. Sper din tot sufletul sa am un copilas la fel de scump si sufletist si dulce ca nepotelul meu.

Doamne ajuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

iuca felicitari ... sa nu incetezi sa te rogi ca totul sa fie bine ... sa fiti cu totii bine ... multa sanatate va doresc ... si mai lasa mai usor ascultarile de inima ca mie mi-a zis gineco ca se fac dupa 14 sapt ca nu sunt bune ca incalzesc tesuturile si pot provoca avort spontan ... avem 2 prietene care au trecut prin acest cosmar din aceasta cauza ... asa ca roaga-te mult si multi pupici ...

la restul fetelor pe burtici

nopi am fost la doctor la bucuresti ... totul evolueaza bine ... bebica creste ... si tot asa suntem fetita ca nu a vazut cuc ... dar nici pasarica nu s-a vazut ca sta cu picioarele stranse ... este foarte rusionoasa .... ahahahha ... la buc voi mai maerge abia peste 6 saptamani la un 3-4 D ...

sa stiti ca voi disparea o perioada de pe forum fetele .... caci am de facut o lucrare de doctorat si tre sa o termin sau macar sa o fac intr-o forma oarecare pana la nastere ... asa ca sa n u ma uitati ... mai intru cand voi mai merge la doctorita de aici sa va salut si sa va mai dau amanunte ...

multa credinbta tuturor si nu ma uitati ....
DOAMNE AJUTA!
19+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Cami sa ai mult spor la redactat si sa o termini repede ca sa mai intri si la noi pe forum.
Eu sunt un pic mai bucuroasa pentru ca e posibil sa-mi vina sotiorul mai devreme acasa, prin luna octombrie s-ar putea sa vina, asa ca poate o sa venim intr-o duminica la voi la biserica la Sfanta Liturghie.
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca rugacinile.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna, fetele!
V-as putea spune salutari din spital, pentru ca de ieri dimineata sunt internata, iar azi am iesit neoficial (doar cu un acord verbal) pana maine seara.
Va scriam ca ma lupt cu infectiile urinare si nu mai scap de ele. Ieri dimineata m-am prezentat la un urolog pe care l-am vazut la tv si parea priceput. Mi-a zis ca am nevoie de investigatii si ca trebuie sa ma internez in spital. Si asa am ramas ieri dimineata intr-un salon de urologie. Azi dimineata, la vizita, mi-au spus ca luni imi fac ureteroscopie. N-am inteles ce-i aia pe moment, credeam ca se vor uita cu microscopul la ureter (asemanator cu colposcopia pe care am facut miercuri parca). Abia dupa vizita, am aflat de la colegele de salon ca e o interventie chirurgicala, cu anestezie locala si cu ramanere la pat vreo 2-3 zile dupa. Pe unele le-a durut, pe altele nu. Sper si ma rog sa scap fara dureri. Si-asa vreo luna dupa aceea, voi avea o sonda pe ureter si voi avea program de stat la pat, acasa. Sper si ma rog sa trec cu bine prin interventia asta si sa scap astfel de desele infectii urinare. Cauza pare a fi o pietricica pe rinichi care blocheaza urina sa iasa toata afara (daca am inteles eu bine, pt ca nu sta nimeni la povesti).

De acolo din spital, ma rog pt sanatatea si fertilitatea noastra a tuturor aspirantelor la statutul de mamica, cu gandul la Sfanta pomenire de la Ierusalim.
Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput