Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)
Raspunsuri - Pagina 15
sandaa spune:
Buna dragele mele!
Felicitari noilor gravidute Iuca si Alina.
Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi si Maicuta Lui sa va acopere cu Sfantul sau acoperamant. Sarcina usoara, sa aveti grija de voi si bebici sanatosi sa va dea Dumnezeu.
Cami multumim mult pt listele trimise la Ierusalim. Dumnezeu iti va intoarce insutit darul, pt binele care il faci pentru noi.
Spor la redactat, sa termini cat de repede si intre timp sa mai intri si la noi.
Caciantoni multumim pentru citate. Frumoase cuvinte si foarte folositoare pentru noi. Am citit m-am emotionat si bucurat. O sa le tiparesc ca sa le mai citesc. Bunul Dumnezeu sa-ti ajute si sa te bucure asa cum ne-ai bucurat si tu pe noi cu aceste cuvinte minunate.
Noce iti doresc spitalizare cat mai usoara si insanatosire cat mai grabnica. Multumesc ca te rogi pt noi.
Georgia asteptam sa ne dai vestea. Iti tin pumnii.
Marryan draga mea ma bucuri ca ne-ai scris. As dori si eu mai multe informatii despre produsele Forever cand ai tu timp. Eu vreau sa scap de raceli. Nu mai stiu ce sa fac. Toata vara am fost racita si cu rosu in gat, nu mai pot sa beau ceva rece sau sifonat ca a doua zi sunt cu rosu in gat. Multumesc mult.
Magdita, Alexa, Criss, Luca, Anadomnica, Livsy si pe celelalte fete dragi va pup si astept sa ne mai scrieti.
Mamicutele noastre dragi va mai asteptam cand aveti timp sa ne mai scrieti.
Doamne ajuta tuturor!
cami_antonia spune:
FETELE
nu am rezistat sa nu intru si sa va multuesc pt gandurile frumoase ... dar vroiam sa va intreb de unde stiti de alina si de cristina-camelia ca au ramas gravide???? ca ele nu au scris numic pe forum...nici macar un cuvintel ... fetele astea ne-au uitat de tot ... parca imi pare rau inca o data ca din 100 de persoane ne straduim doar o mana .... dar asta este
pupici
19+
ANTONIA IOANA
Camelia
noce spune:
marryan,
poti sa-mi spui care produse anume de la forever living te-au vindecat pe tine? (nu cunosc toata gama, eu folosesc in mod curent doar deodorantul, pentru ca nu contine aluminiu).
eu m-am externat azi din spital si am refuzat operatia pentru a cere si o a doua opinie de la alt spital. sper sa gasesc o metoda mai putin invaziva de tratare a problemei mele.
pana atunci, beau ceaiuri diuretice si fac bai fierbinti, iau rowatinex si diuretin si antibioticul pe care-l incepusem in spital. sa vad ce zice azi dr 2.
multumesc si va pup pe toate! 
sanatate si spor la burtici!
http://tt.lilypie.com/ttblp3.png
cami_antonia spune:
noce multa sanatate ... sa incerci din rasputeri sa te faci bine cat mai repede ...
19+
ANTONIA IOANA
Camelia
valeria72 spune:
Anadomnica te rog sa ma treci si pe mine pe lista cu gravidute cu gemeni. Mersic mult si sper sa fim cat mai multe pe aceasta listuta si sa nu uitam sa ne rugam in continuare
19+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
caciantoni spune:
Doamne Ajuta!
Fetelor va doresc o saptamana usoara!
noce - multa sanatate ... sunt alaturi de tine cu tot sufletul si inteleg perfect prin ce treci...
Valeria72 - felicitari pt. bebelusi... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasaca sarcina si nastere usoara si la termen!
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
marryan spune:
noce multa sanatate iti doresc si recuperare cit mai grabnica.
Cu mare drag iti scriu produsele care eu le folosesc.
Aloe Berre Nectar-2linguri dim/seara cu 30 min inainte de masa
Echinaceea-1 pastila pe zi
Bee Propolis-1 pastila sublingual cu pauza de 5 zile (5 bei 5 pauza)
Royal Jelly-1 sublingual din z 1 pina in Z 14 de CM apoi pauza
Fileds of greens-2 pastile pe zi
Carpicon S supozitoare intrarctal din Z 5 pina Z 19
cataplasme cu argila pe abdomen in regiunea ovarelor si dupa 30 minute spalare si masaj cu crema Carpicon cam 5 zile pe luna
tampoane sau masaj cu Propolis Aloe Vera Cream.
si o luna spalaturi baginale cu un amestec de plante (coada soricelului, pelin, musetel, galbenele plus o lingura de Aloe Activator la un litru de infuzie si te speli cu para sau irigator)
Din prima luna ai sa vezi cit de multe schimbari ai sa ai.
Daca ceva nu e clar imi spui si eu iti explic.
Asta e o shema creata de mine si ma ajutat mult sunt la a 3 luni deja o termin, dar perioada este de 6 luni cu Doamne Ajuta si bb va veni curind!
E bine sa schimbi si alimentatia, mai mult sanantos, carne de peste mai mult, iuart doar (nu lactate), legume proaspete sau coapte, fructe si multa apa cam 1.5 l pe zi!
Doamne Ajuta!
Felicitari noilor gravidute ma bucur ca lista incepe sa ia un contur frumos cu gravidute, sa dea Dumnezeu sa o intergim cu 100 de gravidute pina la anul noi![]()
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'
la Dumnezeu sa primesc in dar un 
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia FETELE nu am rezistat sa nu intru si sa va multuesc pt gandurile frumoase ... dar vroiam sa va intreb de unde stiti de alina si de cristina-camelia ca au ramas gravide???? ca ele nu au scris numic pe forum...nici macar un cuvintel ... fetele astea ne-au uitat de tot ... parca imi pare rau inca o data ca din 100 de persoane ne straduim doar o mana .... dar asta este pupici 19+ ANTONIA IOANACamelia |
Cami
, intrebai azi-dimineata de unde stim de noile gravidutze. Link-ul catre povestea Alinei27 l-am pus cand am scris despre reusita ei, acolo povesteste despre obtinerea sarcinii. Iar despre Crissis( Cristina Camelia ) stiu de la subiectul FIV in Ungaria, asa a reusit. Doamne ajuta sa auzim numai vesti II si
sanatosi. Noce
, sanatate multa iti urez.Pup toate fetele si va urez o zi excelenta
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
anadomnica spune:
valeria72 -
te-am trecut pe listuta cu 2 floricele in burtica. Nu ne-ai povestit cum ai ajuns la aceasta minune, Domnul sa-ti rapslateasca.
Pup toate fetele, va citesc din umbra si sunt alaturi de voi, sper ca in curand sa fiu si mai activa. Multa sanatate la fete, si nu uitati, azi o asteptam cu vesti bune pe Georgia!!!
Hai Georgia 

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
ingeras70 spune:
draga noce,pina vei gasi un bebelus ptr.botez poti, de exemplu,cumpara ptr.sf.biserica un vas in care se boteaza copilasii(am auzit la preot),sau sa cumperi si sa oferi ciocolatele,prajiturele copiilor-pe strada sau unde gasesti tu necajiti.Intentia conteaza inaintea Domnului-nici nu e nevoie sa cumperi scumpe,se gasesc si mai ieftine.Eu lucrez cu aprox.3000 de copii pe an si inca nu am gasit prt.botezat
draga marryan,multumesc frumos pentru ajutor!!Royal jelly de la aceeasi firma?Mie carpiconul mi-a dat dureri de sin pe care nu le aveam anterior,am oprit si s-au oprit si durerile.Aceste comprimate contin hormoni-like.Si bandijonarea pe zona abdomenului inferior ai facut?