Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am uitat si io sa-i multumesc cameliei , si sotului ... sa fie de ajutor ..sa ne fie la toate de ajutor ,si se inmulteasca listuta de gravidute cat mai repede ...
luca , nu pange micuta , io asa am simtit .. si jumatate din dorinta e indeplinita
mara , am facut o inseminare tripla .. in 3 zile diferite .. si atunci cred ca cel mai bine este sa fac testul de sange undeva la mijlocul perioadei ... am facut pe 06.09,08.09,09.09... so cred ca daca fac testul pe 22.09 e numai bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

luca,
Iti doresc sa-ti recapeti starea de sanatate si sa nu-ti pierzi speranta! Ma duc azi la Radu Voda sa ma rog la moastele Sf Nectarie si ma voi ruga pentru toate fetele din lista sa se insanatoseasca de orice suferinta stiuta sau nestiuta, sufleteasca sau fizica.

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

GeorgiaNoceAlexa sa nu dispari din nou ,ca vin cu bata"Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole." Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Georgia_c, si eu voi face inseminare dubla dar in sensul ca eu am 2 utere si 2 coluri uterine, asa ca voi face in ambele utere cate o inseminare, in aceeasi zi.

Ai facut cumva injectia cu Pregnyl? daca da, e dureroasa sau e o injectie obisnuita?

Mersi mult de tot si .
PS:esti la prima inseminare. scuze, imi raspunzi doar daca vrei.

Pupici tuturor,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

am uitat si io sa-i multumesc cameliei , si sotului ... sa fie de ajutor ..sa ne fie la toate de ajutor ,si se inmulteasca listuta de gravidute cat mai repede ...
luca , nu pange micuta , io asa am simtit .. si jumatate din dorinta e indeplinita
mara , am facut o inseminare tripla .. in 3 zile diferite .. si atunci cred ca cel mai bine este sa fac testul de sange undeva la mijlocul perioadei ... am facut pe 06.09,08.09,09.09... so cred ca daca fac testul pe 22.09 e numai bine

Albert Einstein

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragele mele,
eu si sotul meu ne dorim sa botezam un copil, sa fim nasi. Si cum nu ne-a cerut nimeni pana acum acest lucru, v-as ruga pe voi, daca auziti de vreo familie in nevoie, poate de la tara, care cauta nasi pentru copilasul lor sa imi dati si mie de veste. Noi i-am spus si duhovnicului nostru, dar Sfintia Sa este din Bucuresti si probabil ca nu ii apar cazuri de acest gen. Cand vom merge pe la biserci si manastiri prin tara, vrem sa vorbim si pe acolo, sa lasam nr noastre.

va multumesc si va imbratisez cu drag

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinna_diana spune:

numele meu de botez este crina diana, si va multumesc la toate pt urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

noce e o idee f buna cea cu botezul.... ca si cea cu cununatul ... e f bine sa faci un bine crestinesc caci ti se intoarce inzecit ... noi am cununta pana acum 4 perechi de fini si suntem tineri si nici nu avem cine stie ce putere financiara.... dar ni s-a intors rasplata mereu de la Dumnezeu si de la ei ... iar acum in toamna botezam primul finut si o fetita a unor prieteni care va deveni astfel prima finuta ... si suntem tare mandrii de ei ... de la mine si ai mare grija de tine si de sanatatea ta ...

va trimit la toate fetele care ne-ati multumit ... sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi sa mai facem astfel de gesturi ... si va rog ca de maine cand va ajunge listuta sa va rugati si cu mai multa ardoare timp de cele 40 de zile ...numai cu gandul la Ierusalim ... pe mine ma infiaoara cand ma gandesc ca suntem practic mai aproape de Dumnezeu ....

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

luca
noce , io zic , ca nu ar fi rau daca botezati un copilas de la casa de copii , asa puteti sa-l mai si vizitati , sa vedeti cum creste , sa-l mai si ajutati ... zic si io ...
cami , io cred ca tu m-ai simtit , adica de ceva vreme am lasat mai moale rugaciunea , si azi cand ai zis ca de maine sa ne rugam mai cu sarg ...asa cu musca pe caciula m-am simtit de numa ...gata reiau rugaciunea .. promit ...sar'na de imbold

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

georgia esti o scumpa ... nu ma refeream la cineva anume... dar ma bucur daca mai dau cate un imbold diin canmd in cand cuiva ... m-ai facut sa rad ... esti o draguta ...

anadomnica sper sa iti rezolvi problemele si sa ne scrii la fel de des ca si pana acum ,....

si azi trecem si noi in saptamana 20 .... mai avem putin si terminam luna a 5-a ...

pupici pe burtici

19+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Cami, iubita, mare mare lucru ai facut pentru noi, Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca, imi vine sa plang cand ma gandesc ce minune pentru noi sa fim pomenite la Ierusalim.
Marryan imi era dor de tine, sunt convinsa ca ai sa ne dai cat de curand o veste buna
Maria08 ma bucur mult ca te-ai alaturat grupuletului nostru si de abia astept sa mai ajungem la parintele la Techirghiol sau poate reusim intr-o zi sa facem un scurt pelerinaj pe la noi prin Dobrogea.
Dragele mele avem in listuta noastra o graviduta care este trecuta la aspirante, este tot o fata din constanta crisis81 (Cristina-Camelia)- ii dorim din suflet o sarcina usoara si bebe sau bebici sanatosi.
georgia asteptam o veste buna de la tine, sper din tot sufletul sa fie o reusita!
mmc_nd(Malina) ce mai faci? nu ai mai scris de ceva timp, ai resuit sa tii canonul dat de parintele Iustin?
noce si eu sunt la fel ca si tine, "prietena" la catarama cu infectiile urinare si anexitele, dar sunt decisa sa fac toate aranjamentele si sa rup prietenia cu ele, trebuie sa le sperii bine si sa plece de pa capul meu ca m-am saturat de ele.
Livsy multumim pentru citat si iti trimit o imbratisare calda si stransa stransa
va pup pe toate sa aveti grija de voi si sa aveti parte numai de vesti bune.

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput