Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mariana ... teoretic maine ar cam trebui sa fac testul insa m-am gandit mai bine , si daca nu vine pana luni il cam fac luni... am zis ca ma ajuta DD sa rabd , ca ma arde la talpice ... insa poate e prea repede , zic io ..asa luni direct la sangerete ma duc si termin dansul
si io imi doresc sa fie II , insa cand am facut IA , am cunoscut fete care au trecut prin multttt mai multe ca mine , si am zis , Doamne de e sa fie , sa fie la ele , ca atat de mult s-au chinuit .... stiu io ca o sa fie candva si la mine, intr-un fel sau altul ... insa ele ,au asteptari mai mari ...asa ca ... cum vrea DD sa fie ..ca oricum El stie mai bine ca noi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami, multumim frumos, esti tare tare draguta.
Ana domnica, ne e doar de tine, sper sa ne dai vesti bune cit mai curind, doamne ajuta.
Georgia, tinem pumnii strinsi, doamne ajuta sa fie bine
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
georgia_c sa vezi dublu cat mai curand
Camelia, este MINUNAT ce ai facut pentru noi. Nu am cuvinte sa iti multumesc pentru bunatatea ta. Cand am citit, nu mi-a venit sa cred ca exista persoane atat de draguta, intelegatoare si saritoare. DD sa va binecuvinteze!
noce sa nu neglizezi probemele de sanatate. si astea sunt importante. Poate ar trebuie sa schimbi clinica...sau sa incerci si naturiste (ceva pentru intarirea sistemului imunitar)
mariana, te rog sa te incerzi in Maica Domnului. Pentru fiecare dintre noi are un plan si noi trebuie sa avem incredere . Stie EL ce face.... nu fii trista...Noi suntem aici sa te incurajam si sa ne ajutam.

tuturor fetelor credincioase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

georgia si tu ai trecut prin multe si tare vreau ca Dumnezeu sa te rasplateasca cu un copilas acum, si eu cind am facut prima IA in 2006 am zis ca daca e sa fie de la Dumnezeu dat sa se prinda acum va fi daca nu vom incerca de mai multe ori...insa cind am vazut ca nu imi vine si sperantele erau imense si dupa uziul in care nu sa vazut mai nimika clar, chiar in ziua aceea mia si venit cm ambudent cu gheaguri...raspunsul medicului a fost "nu sa prins bine pina la urma", atunci am dat minile in jos si am zis ca atunci cind Dumnezeu va hotari sa mi trimita in viata noastra un copil sa vina fara medicamente si tot felul de proceduri, de atunci ma rog dar speranta de mama tot ma roade si mai incerc sa fac una alta naturiste dar deocamdata fara succes..asta e viata mergem inainte cu sau fara un copil trebuie sa invat sa traiesc chiar daca durerea e imensa.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'

la Dumnezeu sa primesc in dar un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc speranta2008, incerc sa fiu optimista si sa cred ca Maicuta Domnului ma va ajuta pina la urma sa imi tin si eu copilul in brate.
Asta doresc la toate fetele de aici care ai credinta in Dumnezeu ca pina la urma vom fi toate mamici fericite.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit'

la Dumnezeu sa primesc in dar un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

"am intrat sa va dau o VESTE MINUNATA .....AM TRIMIS LISTUTELE NOASTRE TOATE CU UN POMELNIC DE 40 DE ZILE LA SFANTUL MORMANT DE LA IERUSALIM...LA UN PREOT ROMAN DE ACOLO... SA NE POMENEASCA..."

Draga Cami_antonia, esti o scumpa, ca de obicei, mari si frumoase gesturi faci tu pentru noi toate. Dumnezeu sa-ti ajute in continuare..

Georgia_c iti tin pumnii tare de tot. am o intrebare - stiu ca ti-e frica de o nereusita si de aceea nu vrei sa faci testul de maine, dar nu ti-a spus medicul care a facut inseminarea ca trebuie sa-ti faci testul la o anumita perioada dupa inseminare? pentru a putea sa-ti dea tratam. de sustinere. te pup si

Maryyan, bine ai (re)venit printre noi si mult noroc in implinirea marelui vis.

va pup tare mult pe toate,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele mele dragi,
Am revenit si-mi cer iertare pt. perioada in care nu am putut intra, insa am avum multe probleme la servici si netul nu prea mergea bine... asa ca nici macar sa citesc nu am putut
Fetele noi,maria08 si crinna_diana - bine ati venit!! Eu v-am trecut in listuta, insa ati uitat sa mentionati si numele de botez sau poate nu am fost eu suficient de atenta, iertati-ma
cami - multumim pt. trimiterea acatistului cu numele noastre la Ierusalim, Domnul sa te ajute si multa sanatate si un pup mic pt. Antonia!
Off... nici acum nu prea am timp sa scriu, sper sa revin curand.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anadomnica: Numele meu de botez e Maria, multumesc ca m-ai trecut in listuta!!
Fetelor, eu ma rog in fiecare seara si dimineata, dar nu stiu daca reusesc sa ma sincronizez cu voi....oricum cred ca important e sa fie facuta rugaciunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

dragele mele,
Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Maine ma duc pentru prima oara la un urolog (pana acum am fost la un medic de boli interne&echo si la gineco) si sper din tot sufletul sa gasesc o solutie pentru problemele mele. Ce-i drept nu sunt foarte incantata sa iau atatea antibiotice, sper sa imi dea o solutie mai buna.

Va multumesc tuturor ca va rugati si dati acatiste pentru noi toate fetele de pe forum, sper ca si rugaciunile mele sa fie benefice pentru noi toate, sa ne vindecam de orice boala care ne impiedica sa ramanem insarcinate.

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Cami , pentru gestul tau minunat sa primesti rasplata!
Iti multumim !Noce, off si mie mi-a iesit ureplasma aiurea , am luat antibiotic
amandoi, .. acum am iar dureri asa ca va trebui sa repet analizele.
Sa ne rugam asa cum ne-a sfatuit si Cami , la Sf. Nectarie ptr. sanatate.ingeras70 draga mea ,este atat de dureros prin ce treci...
Ti-ai facut progesteronul? Cine stie , poate lipsa lui este cauza.
Te pup si ne rugam in continuare pentru tine.Mariana, bine ai revenit .Georgia, fata draga, pai tu ma faci sa plang.
Am citit postarea ta despre experienta la IA si fetele de acolo...
nu stiu cate din femeile pe care le cunosc ar fi gandit ca tine in acele momente, tocmai pentru asta vei fi rasplatita .Dupa familie vrem sa fim primele care sa te felicitam."Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole." Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput