Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 9
alexa si mami spune:
inca un bobocel, yupiii!
felicitari CRISTINEESCU!!! un bb sanatos si cuminte!
alexa simami
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_c20 muuh, pe sebi il dadeau cu pudra,baneocin, in maternitate. giuliana, si dupa ce a cazut buricul, cum il ingrijeai?mie mi s a zis sa sterg cu spirt si apoi sa pun pudra.dar oare nu l ustura?ca eu vad ceva gelatinos la buricutz cd, eu sper sa nu fuie ce a avut nepotelul tau mamica de puiutz Sebi minunea noastra |
Aly scuze ca raspund asa tarziu. Sper sa-ti mai fiu de folos.
Buricul il ingrijeam ca si inainte sa cada. Cu un betisor de urechi inmuiat in alcool special de la farmacie, alcool alb parca-i spune, nu stiu exact maica-mea l-a cumparat.
M-a invatat asistenta sefa cand am iesit din maternitate. Un betisor de urechi inmuiat in alcool sters de jur imprejur, acolo unde se fac cojile alea, de unde incepe sa se vindece. Si asa l-am sters si apoi pudrat pana a cazut iar dupa...cateva zile...la fel. Acum nu-i mai dau decat cu Banoecin.
N-am avut nicio problema. Inainte sa cada mi se parea si mie ca are ceva alb acolo...asa ca o infectie. Dar n-a fost...asa se vindeca el!
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
nushulica spune:
cristinescu felicitari pt nasterea naturala!!!!si pentru bebe! sa fie sanatos si voinicutz!
evapuiul tau e un scumpel!!!sa va traiasca!
musette vrei sa dai peste cap programarea?? vb cu bb luca sa mai aiba nitica rabdare ca acush e maine
khristin 2 medici mi-au zis ca nu se mai intoarce...adik fff putine sanse, dar vb ta, cine stie ce se hotaraste el ca nu ma pot pune eu impotriva, deja ia decizii de capul lui
34+ DAVID-MIHAI
tzitziri spune:
Cristineescu, felicitari pentru 'gata, am nascut'..pare mult mai simplu acum
Eva, bine ati ajuns acasa si sa va fie usor in noua componenta!
Nusha, pai mie mi-a zis dr cu care o sa nasc ca a avut cazuri de bebei intorsi la 38 de saptamani....putine, e drept.Sunt sanse mari sa ramana asa dar mai sunt sanse sa se si intoarca....acum, cum vrei si tu
36+
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Cristineescu, felicitari pentru 'gata, am nascut'..pare mult mai simplu acum Eva, bine ati ajuns acasa si sa va fie usor in noua componenta! Nusha, pai mie mi-a zis dr cu care o sa nasc ca a avut cazuri de bebei intorsi la 38 de saptamani....putine, e drept.Sunt sanse mari sa ramana asa dar mai sunt sanse sa se si intoarca....acum, cum vrei si tu 36+ bebe David Lucrusoare bebe David |
eu sincer vreau sa se intoarca, nu consider naturala asa de nasoala si chiar nu mi-e frica(cred ca mai frica mi-e de ceza acum)
34+ DAVID-MIHAI
tzitziri spune:
Mai Nusha mai....deci naturala?
Atunci facem galerie sa se intoarca...eu pe al meu nu l-am convins....sa te vad pe tine....crezi ca daca ii mai faci o comanda mica pe LaRedoute il convingi?
36+
bebe David
Lucrusoare bebe David
musettepink spune:
ce sa-l conving nu vezi ca ei sunt sefii,iau hotarari asa de capul lor,cum vrea el,asta e ma supun!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
babytza spune:
Dya , Laureta , Eva bine ati venit acasa !!!! Sa va traiasca puiutii !!!!
Musette ne dai emotii ???
Felicitari Cristinescu !!!!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate !!!! Sa ai un pui cuminte si papacios !!!
Valentina 36 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
_giulianna_ spune:
Eva bine ai revenit! Superb bebe Luca!
Cristineescu felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si mancacios!
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
ratonelu spune:
hopa si io....
as fi intrat si mai devreme...daca nu as fi avut musafiri
noi stam cu unchiul meu....si suna fiisu(adik varu)de dimineata....ca nevasta-sa e gravida in 7luni si sa se duca s-o ajute ca nu se mai descurca cu primul copil(are 2ani baietelul).....unchiu se duce si peste o ora se intorc toti 3(el,gravida si copilul de 2ani)....
iar de ieri dimineata era la noi alt nepot....de 9ani.
asa ca....daca lu vara-mea ii e rau in luna a 7-a...de ce sa nu stea ea o zi la noi in casa ..in dormitor si sa doarma....si io sa stau dupa fiisu....sa-i dau sa mananace...sa strang dupa toti vase si sa spal....inclusiv dupa vara-mea...ca nimeni nu mananca macar in bucatarie...adik fiecare a vrut sa manance..ori in sufraerie...ori in dormitor...etc...de ce nu,pan la urma?!
par o scorpie ....stiu,dar nu sunt deloc.e nesimtirea [prea mare.asta e.
ma rog....gata...m-am racorit....ca soata inca nu a venit sa-mi vars focu pe el.
io mai devreme...am stat in pat putin si m-am terzit cu o pata pe pantalonii scurti...desi n-am simtit cum.m-am gandit sa fac testu ala cu ....pun putina vata ,...si cum era?ca nu mai stiu...ca s avad daca e lichid sau nu.
la multi ani clau!
bun venit acasa,mamaicilor! sa va traiasca bebeii!
felicitari cristinescu si irina! ati scapat!sa aveti bebeo sanatosi si mancaciosi!
musette.....pai cum vine asta?beletu d eprogramare e belet,dea?asa ca ...nu face vreo /....nefacuta...
nocom,mai bata-te tu in piept cu alea 5kg ale tale...sa vezi ce patesti
pup.
ramona,ce faci?
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....