Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pai Ratonelu daca trece lichidul prin vata e clar ca e lichid amniotic, s-au rupt membranele si tu lasi toate rudele sa se descurce singure si dai fugutza la doctor ....

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

babytza.....in sfarsit acum sunt singura...au plecat ..inclusiv unchiu sa-i duca acasa.
deocamdata mai stau la calc cu voi....si apoi ,cand obosesc,ma pun in pat si fac testu cu vata.poate pun mai multa asa...ca sa nu treaca...ca io vreau sa mai stau macar pana sambata cand ma vede iar botica....ca e de garda....si nici spalata nu sunt pe cap ..si nici ..."coafura"nu mi-o facui azi....deeeee..spalai vase toata ziua....stransei jucarii....sutn firimituri peste tot...abia maine sa facem si curatenie....
ce motive am si io,nudeci putoiu sasha sa mai stea....dar alte simptome nu am.

eva...sa-ti traiasca bebelusu frumos

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziriincapatanati tare bebeii astia si daviducii nostri dar si luca lui musetepoate n-o fi chiar asa de hotarat sa iasa de azi

ratonelu off mai am si eu parte de vizite din astea din partea familiilor, dar de cand cu burta le dau zona de la telefon asta daca suna, ca se mai intampla sa vina si direct dar atunci ii trimite sotul acasa in secunda 1 ca el trebuie sa se ocupe de ei si nu-i convine

imi place de minune situatia , pt ca mie in general nu-mi place sa am musafirica sa am dupa cine strange

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nici pe mine nu ma mai viziteaza neamurile de cand sunt insarcinata,poate din cauza ca m-au prins tot in toane proaste si n-am mai fost amabil cu pune masa ,ia masa...asa ca n-au mai venit,ma suna numa sa vada cand nasc....cred ca vor incepe vizitele dupa

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Nici pe mine nu ma mai viziteaza neamurile de cand sunt insarcinata,poate din cauza ca m-au prins tot in toane proaste si n-am mai fost amabil cu pune masa ,ia masa...asa ca n-au mai venit,ma suna numa sa vada cand nasc....cred ca vor incepe vizitele dupa

38+bbelina

neeee...noi ne-am asigurat si din punctul asta de vedere adik in afara de faptul ca vor veni mamele pe rand sa ma ajute cu bebe la baita si sa ne faca mancare , spalat rufe,calcat si altele...in rest pana nu-l botezam pe bebe nu primim pe nimeni numai bine imi revin si eu din toate punctele de vedere(sper)

acum poate o sa ziceti ca intru in globul ala de cristal dar nu e asa, chiar sunt convinsa ca nu o sa simt nevoia de musafiri

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

38+bbelina

neeee...noi ne-am asigurat si din punctul asta de vedere adik in afara de faptul ca vor veni mamele pe rand sa ma ajute cu bebe la baita si sa ne faca mancare , spalat rufe,calcat si altele...in rest pana nu-l botezam pe bebe nu primim pe nimeni numai bine imi revin si eu din toate punctele de vedere(sper)

acum poate o sa ziceti ca intru in globul ala de cristal dar nu e asa, chiar sunt convinsa ca nu o sa simt nevoia de musafiri

34+ DAVID-MIHAI

Nevoia de musafiri sigur nu o sa simti,dar zi-mi si mie cum le spui sa nu vina daca se anunta ca vin in vizita?Ca si vreau sa le zic sa vina mai incolo..cred ca-l las pe barbatu-meuca oricum el tre sa faca pe gazda.

38+bbelina

Mergi la inceput

io sunt mai tuta de felul meu....
dar nu inteleg cum vine asta....sa te gandesti..io-s gravida in luna a7-a...hai ca ma duc la aia in luna a 9-a...io ma bag intr-un dormitor....inchid usa sa nu ma deranjeze nimeni...si pe fiimiu de 2ani il las....
ma rog..io n-am nimic cu copilu...doamne fereste...
si nici cu vizitele n-am...dar exact cum spuneam....bunu simt....e departeeeee..de unii.
mai ales...io daca ma duc la cineva...ma descalt la usa...mananc in bucatarie...daca mananc...etc..si cu copilu meu ...m-as simti...
nu mai spun ca de dim abia spalasem aragazul..pe cuv meu,abia il spalasem....vine vara-=mea...ifi face ceai diuretic...da ceaiu in foc....asaaa sii?????credeti c-a avut vreo greata?deee...doar e gravida in 7luni...si ii e rau.
gata ...c-am devenit o scorpie.
nushulkica...la mie o sa vina doar mama...si nu f mult ca incepe scoala si e profesoara..desi pe mama chiar o vreau

soacra-mea...n-o sa calce....ca nu se deranjeaza ea...nici pan la spital ....nu cred....cre ca pe nepotasu o sa simta nevoia...la majorat sa-l vada....
asa ca.....sper veri verisoare etc....sa se calmeze..nu de alta..deci n-as avea nimci impotriva.,..daca ar respecta...macar de sila...mila...daca nu din altceva/....curatenia pe care o gasesc.....
andy...mai bine ca tine...daca esti bun...esti luat putin de prostanac....totu se reduce la bun simt.asta e.
cate firimituri suntpeste tot.

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput

dar chiar nushulica...cum le spui?ca io-s mai fraiera si mi-e rusine...

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput

laura, ai ghicit!sotul se va ocupa de familia lui si eu de a mea!!!ca ne permitem sa le zicem in fata...iar in rest zicem in fata fara nicio jena!!!nu stiu ce-i aia confortul nostru e mai presus de orice, si mai ales a lui bebe

ratonelueu primesc si soacra ca e femeie de treaba...sincer o respect la fel de mult ca si pe mama mea! nu fac diferenta intre ele

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eva bine ati venit acasa! sa va traiasca micutul dragut foc!
Cristineescu felicitari mamico! Recuperare rapida, bebe santos, mancacios si cuminte!
Musette pt incurajare si numai maine activez galeria!
Si pe mine ma streseaza faza cu vizitele, dar cum eu sunt aproape toata ziua singura cu Dragos acasa, nu raspund la telefon (fixul), iar pe mobil raspund numai cui am chef!
Stiu ca sunt o scorpie, dar mie mi-e foarte bine asa!

35+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 5 saptamani !!!!

Mergi la inceput