Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 11
andy.p spune:
Corect el ii spune familiei lui ei alor mei si asa am rezolvat treaba cu vizitele pana mai incolo dupa botez.Nici eu n-am nimic cu soacra-mea sa vina,dar nu cu tot familionul ca-s multi ca atunci ma apuca nervii
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
ramonzca79 spune:
venit de la dr...bebe e ok...colul la fel...mi-a dat gynipral pt 3 zile pt ca pleaca dr iar...offffff....si m-a intrebat daca vreau epidurala...pana acum nu ma gandisem....cine a nascut cu anestezie...merita???
duminica se intoarce dr si de luni ma pun pe alergat....a zis ca-mi provoaca joi daca nu nasc pana atunci...
POZE...POZULICI
39+... Erik
dyanira spune:
Lauretta ai zis ceva de testul degetului?????
Acum bb doarme de la 2 sunt mai mult de 5 ore nu e prea mult?
Scuze ca nu apuc sa felicit noile mamici darsunt cam stresata azi facem si prima baita.
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 venit de la dr...bebe e ok...colul la fel...mi-a dat gynipral pt 3 zile pt ca pleaca dr iar...offffff....si m-a intrebat daca vreau epidurala...pana acum nu ma gandisem....cine a nascut cu anestezie...merita??? duminica se intoarce dr si de luni ma pun pe alergat....a zis ca-mi provoaca joi daca nu nasc pana atunci... POZE...POZULICI 39+... Erik |
No Ramo iar pleaca??Las'ca trec si zilele astea,principalul e ca sunteti k si colul e bine.
38+bbelina
gargaritza85 spune:
ma inscriu si eu pe listutza cu "scorpiutze" care nu vor vizite ai mei, tinand cont ca stau in Mangalia vor veni pt 1 zi sau 2 cand nasc in rest cine stie cand ne mai vedem, soacra-mea stau cu ea in casa,chiar nu ma deranjeaza deloc pt ca e o femeie de nota 10 si tin la ea foarte mult si singura persoana care o mai pot inghiti in jurul meu ar fi sora lu al meu cu care la fel ma inteleg foarte bine, in rest nu vreau sa vina nimeni sa ma viziteze macar in prima luna de stat cu bebelina! deja i-am facut teoria sotzului despre asta si el a fost foarte de acord cu mine...deci sper sa nu am surprize neplacute...adica vizite inoportune...poate sunt rea si egoista dar vreau ca macar 1 luna de zile sa nu-mi impart copilul cu toata lumea...sau sa ma stresez cu tot felul de persoane care au 100 de intrebari...la care cu siguranta nu voi avea chef sa raspund
33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
andy.p spune:
citat din mesajul lui dyanira Lauretta ai zis ceva de testul degetului????? Acum bb doarme de la 2 sunt mai mult de 5 ore nu e prea mult? Scuze ca nu apuc sa felicit noile mamici darsunt cam stresata azi facem si prima baita. Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dya eu zic ca e cam mult ar trebui sa-l trezesti sa-i dai sa manance.
Testul degetului -ii pui degetul pe langa guritza si daca intoarce caputzul dupa el inseaman ca ii e foame.
38+bbelina
baby_boy spune:
Ramo ma bucur ca sunteti bine
Hmm la treaba cu vizitele sunt de acord cu voi..trebuie sa le tin si eu teorie la ai mei..sa nu ma trezesc atunci cu surprize..parca si vad rudele..cum ajung acasa...ca vor sa vada nazdravanul
36 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
gargaritza85 spune:
citat din mesajul lui dyanira Lauretta ai zis ceva de testul degetului????? Acum bb doarme de la 2 sunt mai mult de 5 ore nu e prea mult? Scuze ca nu apuc sa felicit noile mamici darsunt cam stresata azi facem si prima baita. Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dya nu te mai stresa atat...inainte erai stresata cu sarcina....acum pt ce te stresezi?bebe este acasa langa tine, papa bine, doarme...iar tu sunt sigura ca te descurci de minune in rolul de mamica, linisteste-te
33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
dyanira spune:
Multumesc fetelor, mie mi se pare insa ca nu ma descurc deloc in noul rol ma depaseste complet, sper sa imi treaca senzatia asta!
Acum inca o intrebare: baita ii facem cu apa simpla sau punem ceva in ea, sau fiarta?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
ratonelu spune:
ramo,bravo pt vesti.stai linistita sa rzisti pana vine doftoru.
fetelor,sa va traiasca soacrele....altceva n-am ce zice.
io as primi-o ....dar nu vine ea....(desi "drag" de-o persoana ce-i spune lu fiisu"ori io,ori AIA"...n-0ar trebui sa am,nu?....v-ati prins cine e "AIA")
mama lui de sange albastru....daca n-am facut rost de el...n-am putut sa multumesc pe ...toata lumea.
in rest...am o mama .....super\! pana si barbatamiu....spuen la sf de sapt...."sun-o pe maica-ta sa faca ciorba etc.....sa mergem sa mancam"...desi normal ar fi sa spuna"stai c-o sun pe mama..."...deci....stie el ce stie....
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....