Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Dya eu am auzit ca in apa la primele baitze poti pune musetzel ca ii face foarte bine la piele bebelusului. nu stiu sa iti spun prea multe ca nu am experienta, dar eu imi voi spala copilul in apa calda, cel mai probabil direct de la robinet cu il spala si in spital, in care voi pune musetel pliculete sau poate gasesc la plafar uscat.poate iti spun mamicile cu experienta ceva mai concret ca eu ca si tine, sunt la inceput de drum

33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ce fac burticile, bebeii din burtici si bebeii de afara???

Noi suntem bine, azi nu a mers Net-ul (deja am facut cerere de reziliere cu UPC, astept sa se intample, acum cred ca ma sicaneaza, ca luna asta e platit si nu am de gand sa renunt chiar acum)

Ce imi vad ochii? Bebei multi, care mai de care mai frumosi!!! Bravo fetelor!
Eva, Laureta, Cristineescu, Irina, Clau Geo, sa va traiasca puiutii draguti!

Musette , ce faci vecino? Imi dai palpitatii? Nu de alta, dar nu as vrea sa ratezi frumusete de programare! Hai stai cumintica inca o noapte, ok? si Iti tin pumnii stransi, stransi pentru maine! Sa asculti sfatul lui Muuh, e sfant! Sa te dai jos din patut si sa mergi la bebei, imediat cum te scoate de la terapie intensiva. E mai greu primele ore, dar dupa aia o sa zburzi! Am vazut in spital o fata mai fricoasa (era prima oara in spital, speriata de toate cele) cu cezariana...a doua zi seara s-a dat jos un pic si a treia zi inca mergea f f rau in timp ce eu si Nadina zburam pe holurile alea.

Dya Imi permit si eu sa iti dau un sfat! Daca esti stresata si bebe va fi la fel. El te simte, esti legatura lui cu lumea inconjuratoare! Incearca sa te relaxezi. Nimic rau nu i se va intampla. Alapteaza-l la cerere si incearca sa renunti la completare, chit ca primele zile va cere mai des papa. Se va regla productia imediat dupa cerintele lui bebe, trebuie doar sa il pui pe el mai des la san si imediat organismul tau va sesiza cererea si va produce pe masura. Daca doarme de 5 ore, lasa-l in pace, nu are nimic, da-i sa pape cand cere. Si a mea fetita (asta mica) papa cam la 5 ore si asta de la inceput. Ea mananca mult la o masa, in prima sapt manca 90 ml la o masa si acum mananca 120-140 (azi are 2 saptamani). De aceea si pauza mare intre mese. De regula ei trebuie sa pape in 24 de ore cam 10-15% din greutatea lor. Deci la 3 kg, papa cam 300-350 ml de lapte la 24 de ore (la toate mesele). Nu conteaza ca la o masa ia 30 si la alta 100, sau ce pauze face intre mese. E important sa ii dai cand isi doreste. Si de la laptele praf doarme si mai mult, se digera mai greu, e mai satios, nu se simte flamand imediat.
Cu bubitele ce sa iti zic...fac toate bubitele din lume pana se regleaza si ei cu lumea inconjuratoare. Curata-l bine, eu o dau numai cu apa termala de la Avene si da rezultate. La bubitele mai grave, este si o lotiune de la Avene pentru copii, Pediatril se numeste, tot pe baza de apa termala. Mi se pare cea mai inofensiva si da rezultate.
Cu Debridat-ul...hm, e medicament. Dr ne-a zis ca este ultimul-ultimul, in caz ca bebe face urat de tot de la colici, nu ne putem odihni etc...pana acum nu a fost nevoie si nici nu vreau sa o indop cu medicamente atat de mica. In plus e atat de scarbos la gust...Mergem inainte cu Espumisan si Bonnisan (a inceput si ea cu colicei, sper sa le dam de cap).

Hai ca vin si scriu pentru 1 an. Va las si va pup! Mai vin io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Sanziana merci mult

Nusha nu cred ca mai apuca al meu sa se nasca azi,asa ca l-am convins,l-am luat asa barbateste si i-am explicat ca mami e o fricoasa si ca el trebuie sa stea cumintel pana maine cand vine nenea dr si poc taie si el iese!De acord cu musafirii,sa nu prind picior de om in casa,poate mama si soacra dar ma lamuresc eu repede daca e mai bine cu sau fara ele,ele doar sa faca curat si mancarela restul le spun pe fata ca nu ma simt in stare de vizite!Bine fie vorba intre noi eu consider ca e bebe preea mic ca sa vina toti sa-l vada!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

ramo,bravo pt vesti.stai linistita sa rzisti pana vine doftoru.
fetelor,sa va traiasca soacrele....altceva n-am ce zice.
io as primi-o ....dar nu vine ea....(desi "drag" de-o persoana ce-i spune lu fiisu"ori io,ori AIA"...n-0ar trebui sa am,nu?....v-ati prins cine e "AIA")
mama lui de sange albastru....daca n-am facut rost de el...n-am putut sa multumesc pe ...toata lumea.
in rest...am o mama .....super\! pana si barbatamiu....spuen la sf de sapt...."sun-o pe maica-ta sa faca ciorba etc.....sa mergem sa mancam"...desi normal ar fi sa spuna"stai c-o sun pe mama..."...deci....stie el ce stie....

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

ratonelule decat sa ai in preajma o soacra care si-a pus astfel de probleme mai bine te lipsesti. o sa te descurci si fara ea cu siguranta!

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Fetelor eu ma retrag, ies putin la plimbare cu soatza si dupa o sa stau la tv pana adorm...ajunge cu butonatul pe ziua de azi. Va pe toate, sa aveti o seara buna!

Musette iti tin pumnii maine, sunt cu gandul la tine si la bebe Luca! te astept numai cu vesti bune! multi mami frumos

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

KId de cand te asteptam!!!!!!!!!Cred ca mai rezist in seara asta,nu am nimic deocamdata!Sfaturile voastre,tu si Muuh si laureta mi le-am bagat in creier si am de gand sa le urmez cu sfintenie!Iti dau sms maine! toate cele 3 fete!

39+LUCA

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

garga merci mult!!!!!!1

39+LUCA

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu ce zice testul cu vata ???

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

musette hai ca nu mai vine bebe Luca in seara asta, asa ca...bafta maine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. refacere rapida dupa cezariana si mult laptic pentru bebe.
si acum iti voi face putina galerie ca sa nu-ti fie teama

musette

musette

musette

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu va doresc o seara buna intrucat ma duc la dus si apoi in patut la tv.

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput