Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb musette hai ca nu mai vine bebe Luca in seara asta, asa ca...bafta maine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. refacere rapida dupa cezariana si mult laptic pentru bebe. si acum iti voi face putina galerie ca sa nu-ti fie teama musette musette musette maryb 32+ cu marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe _ AMR 8 sapt |
merci mult!!!!!
toate incurajarile voastre imi dau curaj!va multumesc mult!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
andy_galro spune:
Irina felicitari pentru fetita Andreea! Sa creasca mare s sava aduca numai bucurii!!!
Musette bafta mare si mult curaj !!!!Hai ca poti!!!
MUSETTE
Andreeade Andrei
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui ratonelu ramo,bravo pt vesti.stai linistita sa rzisti pana vine doftoru. fetelor,sa va traiasca soacrele....altceva n-am ce zice. io as primi-o ....dar nu vine ea....(desi "drag" de-o persoana ce-i spune lu fiisu"ori io,ori AIA"...n-0ar trebui sa am,nu?....v-ati prins cine e "AIA") mama lui de sange albastru....daca n-am facut rost de el...n-am putut sa multumesc pe ...toata lumea. in rest...am o mama .....super\! pana si barbatamiu....spuen la sf de sapt...."sun-o pe maica-ta sa faca ciorba etc.....sa mergem sa mancam"...desi normal ar fi sa spuna"stai c-o sun pe mama..."...deci....stie el ce stie.... carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
rotonelu exact la fel e si la mine cu soacra parca ma regasesc in ce ai scris tu,,,traiasca mamele
cum e cu testul?sper ca est bine
Musette curaj pt maine si totul o sa fie bine
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
musettepink spune:
Andy galro,iriss
39+LUCA
AMR 1 ZI
Nocom spune:
ratonelumama, nu ma laud cu 5 kg luate. Sunt chiar ingrijorata si sunt constienta ca nu este normal!!!!!Dar nu am facut nimik eu ca sa iau asa de putin, asa ca nu ma consider vinovata. Si sper ca fetita mea sa nu aiba diverse carente din aceasta cauza... De laudat NICI VORBA!!!!!
37+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui musettepink Andy galro,iriss asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 1 ZI |
eu in seara cand stiam ca ma va programa nici nu am dormit de emotii
ieri dupa ce am vb cu doctora si a zis sa mai stau am dormit aproape toata ziua de nervi
iti inteleg emotiile...si eu la capitolul asta sunt varza
mamica scumpa si curajoasa
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
andreutac spune:
Irina si Cristineescu, sa va traiasca bebelusii, sa veniti repede acasa si sa ne povestiti tot!
Laureta si Eva, bine ati venit acasa! Astept cu interes sa va linistiti un pic si sa va apucati de povestit amanunte (picante) despre micuti si Polizu. Eva, Luca e un dragut si seamana cu tine
Clau, Prima ta aniversare cu comoara langa tine!!! Ce frumos....
Musette, iti tinem pumnii pt. maine si asteptam cu nerabdare mesajul! si scoatem agitatele, asa de control
Tzitziri, tot "blue"?
Andreea
36+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
tzitziri spune:
Musette, sa te pui rapid pe picioare si sa fie totul bine.
Nerantula, cred ca am mai zis pe aici ca o dr de la Euroclinic a luat in sarcina doar 6 kile...si pentru ca si-a impus asta.Si tu chiar daca nu ti-ai impus, socoteala iese ca ai in plus doar bebe si ce mai tine de el.Asa ca nu te mai stresa degeaba daca totul a fost bine pana acum
36+
bebe David
Lucrusoare bebe David
tzitziri spune:
Andreutac,....suntem mai pink asa...de fapt intre.Pana maine trece..sper doar sa nu o iau de la capat
Sa treaca si weekendul asta si parca vad ca saptamana viitoare....
36+
bebe David
Lucrusoare bebe David
musettepink spune:
Iriss
andreutac merci mult
tzitziri merci mult
acum inchid calculatorul,ma duc sa ma uit la un film si apoi sa dorm,sper.va pup pe toate!!!!!!!!!!!
39+LUCA
AMR 1 ZI