Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 8
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Andy deocamdata nu am contractii,sper sa nici nu-mi vina! Eva bine ai venit!sa va traiasca puiul cel dulce! Aly vazut poze cu bebe mic si scump! Clau vazut poze cu o domnisoara f brunetica! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 1 ZI ![]() ![]() ![]() |
Pup dulce

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
clau_geo spune:
Mesaj de la Cristineescu:
"Gata , am nascut si eu, Bebe e bine, astept sa-l vad. Natural cu epidurala. Revin cu detalii ca inca nu stiu. Personal f. OK."
Sa-ti traisca buburuza , mamica curajoasa, sa fiti sanatosi si sa iti aduca numai bucurii.
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
CD27 spune:
Felicitari Cristineescu, sa iti traiasca bebe si tie refacere rapida
Eu m-am documentat sa vad ce si cum cu sterlizatorul, zice sa-l folosim o data gol
, l-am aruncat la loc in dulap si am mai bagat hainute la spalat![]()
musette
una asa timida pentru inceput![]()
38s 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:

FELICITARI CRISTINEESCU 
Asteptam detaliile.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui dyanira Eu din nou stresata planetei ![]() ..Mamicile cu experienta help!Cati mililitri papa un bb de 1 sapt la o masa? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Bebele mau papa cam 30 ml.
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui khristin Irina, felicitari si ii uram Andreei bun venit pe lume ![]() Clau_geo, La Multi Ani si tot ce-ti doresti ![]() Cristineescu, tinem pumnii si pt. voi sa aveti o nastere usoara Musette, eu stiu ca nu mai e prea mult dupa ce elimini dopul…se pare ca s-a adeverit si la unele fete de aici. Curaj si sa te vezi cu puiul in brate cat mai repede ![]() Laureta, ce ma bucur ca ai putut intra sa ne spui ca totul e bine. De-abia astept pozici cu cele doua surori ![]() Nushulica, nu te impacienta cu pozitia bebelusului inca….daca vrea el, mai are timp sa se intoarca….mai vezi tu ![]() Aly, din ce stiu eu de la primul copil, pielea bebelusilor e de obicei uscata, si pare a se coji….eu dupa fiecare baie de seara ii faceam masaj cu ulei si ce-i mai placea….poti incerca si tu, n-are ce sa-i strice in nici un caz. ![]() Dya, copilul tau s-ar putea sa planga ca nu i se digera lapticul pe care i-l dai, daca spui ca alternezi cu laptele tau si formula. Incearca inainte de a-l alapta testul degetului si vezi daca incearca sa-l apuce. Eva, sa iti traiasca baiatul ![]() Uitandu-ma pe lista noastra cred ca au nascut mult mai multe mamici, dar cred ca n-au mai apucat sa ne anunte….aaaa, mi-am amintit de o chestie si mi-am zis sa va spun si voua sa nu folositi in nici un caz www.preventcancer.com/consumers/cosmetics/talc.htm" target="_blank">pudra de talc la bebelusii vostri. Cristina le bébé 36w +noiwww.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
Multumesc frumos

Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
musettepink spune:
Cristineescu felicitari!un bebe sanatos,voios,voinic!!!!!!!

MaryB
Cd
asa timide e bine,maine abia sa vina cu tupeu!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 1 ZI 

gargaritza85 spune:
Cristinescu felicitari! Sa ai un bebe sanatos,destept si plin de noroc! Refacere rapida!
clau multumim pt vestile bune! astept sa iti vad schimbata semnatura aia pusa la deruta ![]()
33+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
baby_boy spune:
Cristineescu felicitari!!!!
Ce ma bucur inca o nastere naturala care a iesit bine . Asteptam mamica cu puiutul acasa !!!!
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
nikolici spune:
Cristinescu felicitari si de la noi!!!![b]
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 30
noi doua