Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 7
musettepink spune:
Andy deocamdata nu am contractii,sper sa nici nu-mi vina!
Eva bine ai venit!sa va traiasca puiul cel dulce!
Aly vazut poze cu bebe mic si scump!
Clau vazut poze cu o domnisoara f brunetica!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
musettepink spune:
Pai sper sa nu se duca de rapa programarea
39+LUCA
AMR 1 ZI
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Pai sper sa nu se duca de rapa programarea asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 1 ZI |
am disparut si eu un pic si am ranasa deja in urma
musett felicitari pt programare si cred ca e ok pt ceza sa ai cateva contractii si dilatatie un pic asa am inteles
dulce si ai grija de tine
felicitari fetelor care au nascut
fetele spuneti-mi si mie cum intru pe contul comun
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
khristin spune:
Irina, felicitari si ii uram Andreei bun venit pe lume
Clau_geo, La Multi Ani si tot ce-ti doresti
Cristineescu, tinem pumnii si pt. voi sa aveti o nastere usoara
Musette, eu stiu ca nu mai e prea mult dupa ce elimini dopul…se pare ca s-a adeverit si la unele fete de aici. Curaj si sa te vezi cu puiul in brate cat mai repede
Laureta, ce ma bucur ca ai putut intra sa ne spui ca totul e bine. De-abia astept pozici cu cele doua surori
Nushulica, nu te impacienta cu pozitia bebelusului inca….daca vrea el, mai are timp sa se intoarca….mai vezi tu
Aly, din ce stiu eu de la primul copil, pielea bebelusilor e de obicei uscata, si pare a se coji….eu dupa fiecare baie de seara ii faceam masaj cu ulei si ce-i mai placea….poti incerca si tu, n-are ce sa-i strice in nici un caz.
Dya, copilul tau s-ar putea sa planga ca nu i se digera lapticul pe care i-l dai, daca spui ca alternezi cu laptele tau si formula. Incearca inainte de a-l alapta testul degetului si vezi daca incearca sa-l apuce.
Eva, sa iti traiasca baiatul
Uitandu-ma pe lista noastra cred ca au nascut mult mai multe mamici, dar cred ca n-au mai apucat sa ne anunte….aaaa, mi-am amintit de o chestie si mi-am zis sa va spun si voua sa nu folositi in nici un caz www.preventcancer.com/consumers/cosmetics/talc.htm" target="_blank">pudra de talc la bebelusii vostri.
Cristina
le bébé 36w +
noiwww.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
baby_boy spune:
Eva bine ai venit acasa !! Vazut bebe frumos
Musette te grabesti ?? poate de la emotii s-a gandit si dopul sa se elimine
36 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
gargaritza85 spune:
musette deja imi dai emotii? bebe Luca vrea sa vina la mami?nu mai are rabdare nici macar pana maine? eu sper sa rezisti pana maine cand este programarea de ceza...dar daca puiul se hotaraste sa vina mai devreme DD sa aiba grija de voi 2 ca totul sa decurga perfect!
33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Irina, felicitari si ii uram Andreei bun venit pe lume Clau_geo, La Multi Ani si tot ce-ti doresti Cristineescu, tinem pumnii si pt. voi sa aveti o nastere usoara Musette, eu stiu ca nu mai e prea mult dupa ce elimini dopul…se pare ca s-a adeverit si la unele fete de aici. Curaj si sa te vezi cu puiul in brate cat mai repede Laureta, ce ma bucur ca ai putut intra sa ne spui ca totul e bine. De-abia astept pozici cu cele doua surori Nushulica, nu te impacienta cu pozitia bebelusului inca….daca vrea el, mai are timp sa se intoarca….mai vezi tu Aly, din ce stiu eu de la primul copil, pielea bebelusilor e de obicei uscata, si pare a se coji….eu dupa fiecare baie de seara ii faceam masaj cu ulei si ce-i mai placea….poti incerca si tu, n-are ce sa-i strice in nici un caz. Dya, copilul tau s-ar putea sa planga ca nu i se digera lapticul pe care i-l dai, daca spui ca alternezi cu laptele tau si formula. Incearca inainte de a-l alapta testul degetului si vezi daca incearca sa-l apuce. Eva, sa iti traiasca baiatul Uitandu-ma pe lista noastra cred ca au nascut mult mai multe mamici, dar cred ca n-au mai apucat sa ne anunte….aaaa, mi-am amintit de o chestie si mi-am zis sa va spun si voua sa nu folositi in nici un caz www.preventcancer.com/consumers/cosmetics/talc.htm" target="_blank">pudra de talc la bebelusii vostri. Cristina le bébé 36w + noiwww.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
asta chiar nu o stiam...cancer?
33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
musettepink spune:
Iriss,Babyboy,Garga,kristin
Deocamdata sunt fara contractii,cred ca asteapta Luca pana maine dar imi da emotii
39+LUCA
AMR 1 ZI
maryb spune:
mai musette ne dai emotii ? ai zis ca vrei sa se nasca maine ca este o zi importanta pentru voi, eu sper ca bebe Luca sa mai stea pana maine si sa nu va sterice planurile. Oricum, important este sa fiti bine amandoi chiar daca bebe vrea sa te cunoasca mai devreme.
maryb 32+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt