Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

pupici pentru burtici si mamici si de la noi!
sa stiti ca va citesc pe cat posibil si sunt cu sufletul alaturi de voi...cu scrisul insa raman in urma :)
Felicit proaspetele mamici si "tin pumnii" sa aiba nastere usoara burticutele...
Un pupic si un gand bun si pentru Monica Dicut....o inteleg perfect, am trecut si eu prin asta (desi sarcina era mai mica, suferinta a fost acceasi)Ma rog pt ea, asa cum m-am rugat si pentru mine la Doamne Doamne cand ma trezeam noaptea plangand, sa puna inapoi in burtica un sufletel. Acum am o minune de copil care mi-a alinat toata durerea. Nu am respectat ce spun medicii ca 6 luni sa nu ramai insarcinata si daca pe 4 sept am pierdut un sufletel, pe 28 nov am castigat altul in burtica. Am avut o sarcina perfecta pe care o doresc tuturor si am un copil minunat.
Dya plansul nu cred ca e de la obisnuirea acasa, cred ca ii e foame...am patit-o si eu...mi-a plans o noapte intreaga si eu ca o mama denaturata ii dadeam prea putina mancare...acum ii dau de cate ori cere si nu avem nici o problema....
Coici avem si noi....imi vine sa plang atunci cand il vad cum se starnge ghem si plange...iar de dat...ii fac cocktail :D sab simplex cu bonnisan cu colic baby dizolvate in ceai de chimionsi baby drink...:D toate sunt pe vaza de plante...sper ca nu are ce sa ii faca rau.
In ceea ce priveste bubitele....si al meu a avut din maternitate...cica este un eritem alergic...l-am dat cu un betisor de urechi pe fiecare bubita cu betadina si apoi cu pudra de baneocin...i-au trecut f repede.
Buricul i-a cazut la 8 zile dar i-a ramas o bubuta acolo ianuntru care abia acum, pudrata mereu cu baneocin aproape i-a trecut. Dupa ce cade buricul e bine de deinfectat cu spirt dar sa stiti ca il ustura....
Gata, merg sa ii dau sa pape....
Si la bebeii vostri in burtica e acelasi razboi ca si la al meu? Mama mama ce zgomote se aud....mai ceva ca la un om mare...
pupici si sunt prin zona :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva welcome back!!!!!!..Luca e superb!!Abia astept sa ne scrii povestea nasterii mai ales ca a fost big surprise
Xor ma bucur ca sunteti bine si ca intri sa ne mai scrii

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Bine ati venit acasa Luca si Eva!

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

clau-geo in sfarsit am reusit sa vad si eu pozele. UAU!!Nu am mai vazut pana acum un bebe cu atat de mult par. o scumpete papusica!!! Sa-ti traiasca!!! Cum ai stat cu arsurile in ultima luna???? PUP bebita si mamica!

Eva bine ati venit acasa. Sa-ti traiasca puiul. Mie mi se pare ca seamana fff tare cu tati al lui!

xor ma bucur ca ai intrat. Ai amre dreptate cu bubitele alea. Mia-m adus aminte ca asa avea si Matei la nastere si asa se numea si exact asa a si fost tratat. Cica e ceva comun la nou-nascuti. Sigut experienta ta le ajuta acum pe cele mai mici (cu cateva zile...)

37+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

wowwww....felicitari eva si bine ai venit acasa....rapid...rapid.....asteptam povestea...cu feti frumosi si ilene...

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Eva bine ai revenit acasa, sa-ti traiasca puiul,e frumusel foc!ce putin ai stat in spital..asta inseamna ca totul a mers foarte bine, astept si eu cu nerabdare sa povestesti cum s-a intamplat totul.

Xor toate cele bune pt tine si bebe Mark

33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tocmai am eliminat din dop!
Credeti ca ma mai tine pana maine???
Felicic ai ceva simturi?????????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Tocmai am eliminat din dop!
Credeti ca ma mai tine pana maine???
Felicic ai ceva simturi?????????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 1 ZI

musette strici bunatate de programare
Daca nu te apuca si contractiile esti k pana maine.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow ce de vesti bune!!!
IRINA felicitari pt bb ANDREEA! sa fiti sanatoase si cuminti!
CLAU! am vazut-o pe grasunica pletoasa, e frumoasa foc !
DIA, LAU, EVA, bine ati venit acasa cu puiutii!
am si eu o groaza de intrebari despre polizu, dar le las putin pe mamici sa-si revina:)
am vazut numai mununatii de bblushi, sebi, florin, luca sunt niste dulcici.
miine e ultima de zi de scirbici, apoi viata pe mine:))) o sa va stresez mai mult.

alexa simami

Mergi la inceput