Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
MONICA
In primul rand vreau sa stii ca povestea ta...atunci cand ai intrat in spital si am citit ce ti s a intamplat m a facut sa intru pe forum si sa devin si eu una din gravidutzele de aici.Simt ca este o comunitate care te poate ajuta la nevoie....moral.
Iar povestea pe care tocmai am citit despre nasterea lui Andrei pur si simplu m a infiorat.
Cuvintele de regret nu cred ca isi au rostul....compasiunea noastra tu cred ca o simti, insa am increderea ca toate fetele de pe forum TE ADMIRA pt.felul tau de a fi si sper macar pe jumate sa fiu la fel de tare ca tine in viata.
Te pup si iti doresc tot binele din lume
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 29 zile
noi doua
andy.p spune:
Iriss,babytza

monica
si
ptr curajul tau si taria cu care treci peste acest moment extrem de dificil.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
iriss_04 spune:
monicuta iti doresc toata puterea din lume sa mergi mai departe si ai sa vezi ca bb2 nu o sa intarzie sa apara

39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
tzitziri spune:
Lucutta, deci ai stat cuminte, da?
Babytza, dop?
Esti sigura?Tu cred ca esti, ca nu e prima sarcina..eu azi cica sarbatoresc 5 sapt de cand am dat dopul disparut...dar de-abia ala din spital de sambata cred ca a fost...daca nu o fi fost ceva in urma controlului brutal al dr de garda
Andy.p, ma lasi singura?Te rog zi da...ca eu vreau sa astept pana minim luni
.O sa beau si pentru tine..o sa si cant
....nu o sa regreti nimic
.Emotii, ceva?
...zi tot!
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
tzitziri spune:
Monica, de cand stiu de povestea ta ma tot chinui sa imi gasesc cuvintele in ceea ce te priveste.Dar ma bucur enorm ca tu imi usurezi situatia si faci ca totul sa para ..firesc.
Ma bucur mult ca ai ramas alaturi de noi si sa iti dea Dumnezeu un sufletel cat mai repede!Asa cum ziceau si fetele,te admir foarte mult pentru atitudinea ta si pentru felul tau de a privi lucrurile!
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
LUCUTTA spune:
Mary b,Tzitziri,
si da am stat cuminte si pe cat posibil o sa mai stau desi nu prea am eu stare dar asta este ,trebuie sa ma conformez.Astazi cred ca am sa aspir ,sa sterg pe jos si sa spal vasele ,sa fac mancarica ca nu are cine sa m-i le faca .Sunt singura ca sotul e plecat,apoi voi sta cumintica in patut.
Andy p deci Duminica scoatem agitatele.
33+
Sergiu
iriss_04 spune:
fetele cum intru si eu pe contul comun sa vad pozele???
pls help
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
andy.p spune:
tzitzi te las singurica ,dar ma voi gandi la tine luni ce bine te distrezi la party
.
Lucutta daca sta bblina cuminte pana duminica atunci da poti scoate agitatele
Iriss ai PM .
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata si de la noi! Ne-am intors de la dr.,suntem k si....duminica dimineata avem intalnire cu bblina 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
34+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei