Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata !

musette sunt cu gandul la tine, abia astept mesajul tau.

300 multa sanatate iti doresc.

claudinna oooo....da' ai slabit nu gluma, mai ai doar 3 kg in plus ??? bravo...ce bine ar fi daca si la mine se va intampla la fel sa dau repede jos....

ratonelu, ma bucur ca testul a iesit negativ. felicitari si pentru schimbarea semnaturii.

lucutta, bine ca nu mai ai dureri si intepaturi, asa sa faci, sa stai cat mai mult in patut si va fi bine.

angelyna, felicitari pentru schimbarea semnaturii. pentru picioare umflate trebuie sa stai cu ele pe o perna, sa fie mai sus decat restul corpului.

moni ma bucur ca mai intri din cand in cand si mai vb cu noi si

babytza elimini dopul ? deci este posibil sa nasti in curand. Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa ne spui cand sa incepem sa-ti facem galerie.

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eh, neata! am fost mai puturoasa azi, o fi si din cauza ca la moldova sta sa ploua. pupam fetele, felicitari celor ce-au schimbat semnaturile, hai ca nu mai e mult! proaspetelor mamici le doresc bebei sanatosi si inca astept vesti de bine despre musette

41+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Lucutta, din pacate nu am citit. Nu prea am intrat in ultimul timp si mi-e greu sa tin pasul cu voi. Sti cumva pe la ce capitol este?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126309&whichpage=6

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monica te admir cat esti de puternica !
Sper din tot sufletul ca visul tau sa se indeplineasca cat de curand si ai din nou un bb in burtica.

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

babytza, visul la bebe doi ma tine in viata si imi da puterea de a merge inainte. Merci pentru aprecieri

mary . merci si pt mesaje

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ne-am intors de la dr.,suntem k si....duminica dimineata avem intalnire cu bblina
Acuma am o stare tare ciudata,am tot asteptat sa aud cand si acuma parca nu as vrea sa stiu..stiu e ciudat si probabil sunt dusa cu capu da acuma asta simt.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata si de la noi!
Ne-am intors de la dr.,suntem k si....duminica dimineata avem intalnire cu bblina
Acuma am o stare tare ciudata,am tot asteptat sa aud cand si acuma parca nu as vrea sa stiu..stiu e ciudat si probabil sunt dusa cu capu da acuma asta simt.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

felicitari andy
ce putin mai ai,,hai ca o sa fie binemami curajoasa

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Irina,felicitari pentru minunnea de nota 10
Monica,Doamne-ajuta sa vine bebe cat de caurand va doriti!Ma gandesc la voiIulia 37+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy ce veste buna !! Dumnica vine bebe !!!

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Andy, o sa fie totul bine Bafta multa si sanatate.

POZNICI CU NOI

Mergi la inceput