Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
maryb spune:
neata !
musette sunt cu gandul la tine, abia astept mesajul tau. 
300 multa sanatate iti doresc. 
claudinna oooo....da' ai slabit nu gluma, mai ai doar 3 kg in plus ??? bravo...ce bine ar fi daca si la mine se va intampla la fel sa dau repede jos....
ratonelu, ma bucur ca testul a iesit negativ.
felicitari si pentru schimbarea semnaturii.
lucutta, bine ca nu mai ai dureri si intepaturi, asa sa faci, sa stai cat mai mult in patut si va fi bine. ![]()
angelyna, felicitari pentru schimbarea semnaturii. pentru picioare umflate trebuie sa stai cu ele pe o perna, sa fie mai sus decat restul corpului.
moni ma bucur ca mai intri din cand in cand si mai vb cu noi
si 

babytza elimini dopul ? deci este posibil sa nasti in curand. Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa ne spui cand sa incepem sa-ti facem galerie. ![]()
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

sabinel spune:
eh, neata! am fost mai puturoasa azi, o fi si din cauza ca la moldova sta sa ploua. 
pupam fetele, felicitari celor ce-au schimbat semnaturile, hai ca nu mai e mult! proaspetelor mamici le doresc bebei sanatosi si inca astept vesti de bine despre musette
41+ cu
Amalia Stefania
monica_dicut spune:
Lucutta, din pacate nu am citit. Nu prea am intrat in ultimul timp si mi-e greu sa tin pasul cu voi. Sti cumva pe la ce capitol este?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126309&whichpage=6
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
babytza spune:
Monica te admir cat esti de puternica !
Sper din tot sufletul ca visul tau sa se indeplineasca cat de curand si ai din nou un bb in burtica. 

Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
babytza, visul la bebe doi ma tine in viata si imi da puterea de a merge inainte. Merci pentru aprecieri 
mary
. merci si pt mesaje 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ne-am intors de la dr.,suntem k si....duminica dimineata avem intalnire cu bblina![]()
Acuma am o stare tare ciudata,am tot asteptat sa aud cand si acuma parca nu as vrea sa stiu..stiu e ciudat si probabil sunt dusa cu capu da acuma asta simt.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata si de la noi! Ne-am intors de la dr.,suntem k si....duminica dimineata avem intalnire cu bblina Acuma am o stare tare ciudata,am tot asteptat sa aud cand si acuma parca nu as vrea sa stiu..stiu e ciudat si probabil sunt dusa cu capu da acuma asta simt. 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
felicitari andy

ce putin mai ai,,hai ca o sa fie bine
mami curajoasa
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
julax spune:
Irina,felicitari pentru minunnea de nota 10
Monica,Doamne-ajuta sa vine bebe cat de caurand va doriti!Ma gandesc la voi
Iulia
37+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
babytza spune:
Andy ce veste buna !! Dumnica vine bebe !!! 

Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
Andy, o sa fie totul bine
Bafta multa si sanatate.
POZNICI CU NOI