Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicitari noilor mamici si puiuti!!
Noi suntem bine, inca ne descoperim unul pe celalat, facem baita in fiecare seara (aproape) si ne gandim deja la botez.
Ne facem mari si abia asteptam controlul de saptamana viitoare sa vedem cat am mai crescut. Cum ce control?? Controlul care se face la o luna, ca da, saptamana viitoare implinim o luna!!Mamaaaaa, ce mari suntem!!!!
Avem si unele probleme (mici): bubitele de pe fata care se fac de la caldura, pe care nu le-am tratat cu nimic..vad ca au inceput sa treaca de la sine, dupa vreo 5 zile..si un mic eritem fesier...nu pot sa imi imaginez de ce a aparut, ca de schimbat il schimb la 2-3 ore, adica de cate ori se trezeste sa manance, il si schimb, cred ca are el pielicica mai sensibila....Am incercat tot felul de tot felul de o saptamana de cand a aparut: Bepanthene simplu, Bepanthene si apoi pudra, pudra simpla, crema cu oxid de zinc 5%, crema cu oxid de zinc 10%.....NIMIC, parca mi se parea ca se agraveaza..pana la urma mi-a spus nasa de o crema care se prepara in farmacie si care nici nu e scumpa deloc - costa vreo 10 lei cam 100 de grame cred in comparatie cu celebra si folosita de toata lumea Bepanthene 30 grame - 22 lei - si e ffff buna, daca incepi sa dai cu ea imediat ce apar bubitele, acestea trec imediat, deja la urmatorul schimbat de pampers nu mai sunt!!! Eram disperata, bine ca s-a rezolvat!!!
Si mai sunt si colicii...am incercat ceva variante pana acum: Baby Drink - nasol, Sab Simplex - neeeee, Baby Colic - asa si asa. Noroc ca nu sunt asa nasoale durerile, il apuca mai ales noaptea (spre "fercirea" mea)...si asta e!!! Cand ii trec cu siropel, cand nu...Am mai auzit de Gripe Water ca ar fi bun, daca se intensifica criza, o sa il incercam si pe acela..

Altfel...toate bune.
Va pupam si mai vorbim.

Corina, mami fericita de Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

eva,ti-am citit pov acum....si...nu stiu de ce m-ai facut sa plang....desi e o pov super frumoasa.cred ca pov tu frumos.

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica,cum esti?Sper din suflet sa te fi ajutat mesajele mele ,sper ca l-ai citit si pe al doilea dupa ce ai intrat tu de ne-ai scris.Te

33+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neata si de la noi!

ramona: stai cumintica in pat
claudina:ce usor ai slabit,bravo!
sabinel:vesti ceva?esti bine?
rotonelu:felicitari pt semnatura,ma duc sa pap si eu rosii cu branza mi-ai facut pofta
musette:tinem pumnii
pup toate fetele

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

eva ce poveste frumoasa, scumpicul
babytza:bafta la doctor

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

babytza...tinem pumnii la doctor....poate iti da vesti bune si te odihnesti cand te intorci....
si tu ai pierdut dopu...offf sunt ofticoasa....nu inteleg....de ce te bagi in fata....
croina ,ce mari suntetisa fiti sanatosi!
iris

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Corrina pentru bubitele de pe fata poti incerca Cicalfate de la Avene. O foloseste o prietena la fetita ei si este foarte multumita de ea. Este in jur de 30 Ron si o gasesti la farmacii. Si fetele de la Iulie august o foloseau si ziceau ca face minuni...

Valentina 36 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Ratonelu, multumim , si voi sa fiti sanatosi si lasa, nu mai fiti ofticosi, acum, acum vine si bebe Sasha la mamica lui!!
babytza, multumesc pentru sfat, o sa incerc crema. Multa bafta iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ratonelu, ce faci mama? Cum e bebe ca n-am mai intrat si n-am mai citit din urma dar m-am tot gandit la tine. Spune-mi te rog ca sunteti bine
Naste musette?????

Daca vreti, am povestit pe scurt la alt subiect cam ce am patit. Linkul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126309&whichpage=6

Nu vreau sa va sperii dar e o experienta care are si o morala si care poate duce la evitarea altor tragedii Doamne fereste.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput