Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

anca, eu mi-am luat toate zilele posibile. pt ca ma avantaja mai mult 75% din salar decat cele 6 mil de la stat. asa ca nu m-am grabit sa intru in CIC...

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare sid e la noi
chiar daca nu am scris v-am urmarit din umbra
noi suntem tare ocupati inca, am reusit sa punem parchet in caa si amm trminat de aranjat partea de sus, dar mai avem in subsol si jos in sufragerie, marius o stat mai mult acasa dar cu alex unu trebuie sa stea cu el, ca se misca non-stop, iar cand doarme nu facem galagie ca se trezeste
carola multa sanatate, sper ca esti bine
pe toate si va doresc o saptamana excelenta.
eu de azi incep un curs sid e la 7-10 seara sunt la scoala

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

doamne scump mai e Alex, sa-ti traiasca Olim!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

salut!am revenit! cu vesti bune deocamdata!deci:am reinceput investigatiile pt cauza hipertensiunii mele.pt. ca tratamentul actual nu e bun.iar in urma investigatiilor pur intimplator s-a descoperit o alta problema.diagnostic:tumoare hepatica.buf!parca a cazut pe mine tot cerul.la inceput nu-mi venea sa cred ca mi se intimpla mie.pe urma a urmat etapa de plins,apoi m-am simtit frustrata,revoltata,panicata....intre timp eram programata si la ginecolog,acolo primesc alta veste:fibrom uterin.ii spuneam medicului ca pe linga cealalta problema asta e floare la ureche;in 2004 la nasterea lui Robert mi-au scos un fibrom foarte mare si sint bine si am avut de atunci inca o sarcina.chiar si medicul meu ginecolog a fost miscat de problema mea si mi-a oferit ajutorul.se uita si el ecografic la ficatul meu si imi spune sa fiu optimista ca nu vede vascularizatie in tumoare, ceea ce e foarte bine.na' ca m-am abatut de la subiect.am urmat problema tomografului.se face cu programari(4-5 saptamini de asteptare;ceea ce pt. mine era prea mult).si hirtologie multa.de la oncologie am primit toate hirtiile necesare si am reusit sa-mi fac mai repede tomograful la Galenus.la tomograf la proba cu substanta de contrast,la administrarea acesteia intravenos dupa 10 minute s-a incarcat la fel cu restul tesutului hepatic deci e de bine.e benign.d-na doctor de la oncologie a spus ca repetam peste 6 luni tomograful si in functie de modificari vom vedea care va fi pasul urmator.pt. biopsie si altele ea imi recomanda Clujul.asa ca pina in martie-aprilie inca stam sub semnul intrebarii,dar totusi m-am linistit cit de cit.ma apuc sa ciesc ce ati scrismamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

kover, stai linisitta ca totul va fii bine, sunt sigura
noi suntem alaturi de tine.Daca mergi la cluj si ai nevoie sa stai undeva imi zici ca apartamentul nostru nu e inchiriat, sau daca ai nevoie de ceva, da un semnal
totul o sa fie bine, ai sa vezi

Mergi la inceput

olim:superb Alex.ce dragut e!!cu cine il lasi cind esti plecata?anca:nu stiu daca sint obligatorii cele 126 de zile.eu le-am luat pe toate.ceea ce stiu sigur este ca sint obligatorii cele 42 de zile dupa nastere.numai dupa aceea poti intra in CIC.bianca:pe unde esti?criss:dar al tau Alex ce mai face?aura:nici un rind?hai rasfata-ne te rog .....diana,bianca,oana:si va multumesc.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

olim:mersi!am sa tin cont de oferta!se vede ca noi doua sintem pe aici!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

cu placere
multam fetelor de complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kover, sanatate multa!

pe toate

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Kover, sanatate multa. Ai grija de tine si incearca sa nu te stresezi. Stiu ca e usor sa dai sfaturi cand nu esti in situatie, dar incearca sa gandesti pozitiv.
Alex al meu e bine, a crescut, e un dragalas, am sa revin de acasa cu poze, deocamdata la serviciu inca sunt stresata, de doua luni avem curtea de conturi pe cap si nu se grabesc deloc sa plece.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput