Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 10
OanaRusu spune:
Carola, sanatate ![]()

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
anca_27 spune:
Carola, suntem langa tine, insanatosire grabnica!
Am aflat intre timp, doar cele 42 de dupa sunt obligatorii.
Olim, ce dulce e Alex!
Criss, nu mai pleaca odata curtea aia de conturi, era demult tare cand ai zis ca vin.
Ce-o fi cu Bia?
31+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
kover spune:
poftiti la o
.eu tocmai mi-am facut un capuccino asa ca haideti la o birfa.problema este ca n-am ce.nici pe cine
o sa-mi pun cd-ul cu Abba si da-i la smotru.apoi ma duc la o inmormintare.a murit mama unei prietene;in martie i-au depistat cancer de colon si s-a si dus.pe Robert il intereseaza "amintirile"de cind era el mic.a inteles ca bebeii papa doar tzitzi,dar cum am pus eu laptele in tzitzi.si asta trebuie sa-i povestesc in fiecare zi,la fel si cum au crescut ei in burta mea;inca nu m-a intrebat cum l-am pus acolo
.ieri m-am vopsit in ceva care seamana a roscat.(eu mi-s neagra altfel).o zi frumoasa la toata lumea
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
olim spune:
salutare si de la noi
multam de capucino, si io tocmai savurez un jacobs cu milka, adusa din ro ca aici nu este.
dumnezeu sa o odihneasca pe mama prietenei tale
grele intrebarile astea carola
, mai am unpic si eu si incepe alex.
la noi nimic nou, adica eu fac un curs de facturari aseara l-am luat pe alex cu mine da o fost destul de marait nu stiu ce o avut,a zi ajunge marius acasa si diseara sper sa stea cu el, sa nu plece iarasi.
Ma duc sa fac o supa de cartofi ca marius de aia vrea, si in rest aranjat prin casa, alex la plimbat si somnic.
asa ca is prin zona, mai viu

o zi excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kover spune:
intru eu sa vad ce s-a mai scris si........NIMIC.pai traba este asta?daca nu e sefa prin zona voi trageti chiulul?apropo?Bianca pe unde este?tusesc ca o tabagista infocata.chiar!cum stati fumatoarelor cu fumatul?olim:il cari peste tot cu tine pe Alex?nu-ti este greu ca la cusrsuri sa fii atenta si la copil si la curs?brigita:treci la raportnoapte buna si
la toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Biancas spune:

la muresencele mele dragi dar nu am nici un chef de scris...sunt plictisita si fara chef de nimic. Ieri a fost ziua mea de nastere dar nu a fost o zi frumoasa, Dani a fost bolnav, a avut febra mare, aseara ne-am culcat toti la 21. A dormit cu noi in pat, azi dimineata i-am dat laptele si mi-a vomat in tot patul
, l-a dus sotul la cabinet si are amigdalita. Ne-a dat Zinnat dar am considerat ca e cam tare si de la mine putere i-am dat Summetrolim. Sa vedem cum merge. Maine mergem la nunta la Sandoria...am vrea toti sa vedem Dani cum e. Azi nu a mai facut deloc febra..doamne da a fie bine ca i-am luat si costum pt nunta 
Kover ma bucur enorm ca totul e bine
.
Anca, Brigita,Oana, Olim, Camelia, Criss, Aura, Diana, restul
si mai revin eu cand imi vine dispozitia de scris.
P.S. Multumesc de urarile care vor urma ca stiu ca o sa le faceti 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
bianca

.LA MULTI ANI

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
tot pt. Bianca:

sint atitea citi ani ai implinitmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Criss75 spune:
Bianca, La multi ani!
Sanatate multa lui Dani.
Si distractie placuta la nunta.
Criss si Alex (11.05.2003)
olim spune:
Bianca LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA

Multa sanatate lui dani si distractie la nunta!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex