Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bia, tocmai pe tine sa te prinda astenia de toamna? Dani o sa fie bine, insa parca nu e numai asta, haide, capul sus, dupa ploaie rasare intotdeauna soarele. Pusici multi, LA MULTI ANI si tot ce vrei al tau sa fie!
Kover, ziceai ca te-ai vopsit, si eu m-as vopsi, mi-as face ceva la par insa ma gandesc sa n-o afecteze pe bebelina. Doar de tuns pot sa ma tund, nu?
In rest muresencelor, cu ce mai pierdeti vremea? Eu (noi) am fost ieri la Cj, am dat o tura de Careffour si Miniblu, acolo mi-a ramas sufletul, la lucruri pt bebei . As fi luat de toate, m-am limitat insa la niste body-uri, servetele umede si pampers pt bebelina, niste `gogosari` pt mine pt spital (a se citi chilot pe tot fundul ), incet-incet ma apuc de bagaj. Interesant cum ni se schimba prioritatile, pana acum ma mai uitam de una-alta pt mine, acum ma multumsc cu aceleasi 2-3 ture de haine de gravida, in rest, sa fie de toate pt bb.
Mi se urca scumpa de bebelina pana sub coaste, nu mai pot respira, vad stele verzi, manca, ma ia cu transpiratii, mai `nainte am reusit cumva sa termin de mancat din farfurie, dupa a treia incercare. Si-acum stau intinsa, arcuita, cu perna sub spate, sa pot respira. Cred ca-si baga funduletul, simt ceva tare si rotund, ma gandesc daca acum e asa ce fac inca 2 luni, nu mai zic de acid, as putea topi tot pe o raza de 1 km, sunt dependenta de rennie, maalox, bicarbonat si tot apare. Insa, orice pt bebelina.

Pusici si spor muresencelor!

32+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca , nu mai e mult si o sa-ti tii bebelina in brate.
Si eu ma gandesc cu nostalgie la burtica, la miscarile bebelui, la senzatiile acelea unice...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da Criss, incerc tot timpul sa trec peste micile neplaceri si sa ma gandesc ca e ceva unic, ca poate e prima si ultima data cand mai traiesc toate aceste clipe, si-atunci incep sa mangai burtica, sa-i vorbesc, sa-i cant, uneori apas usor funduletul sau ce-o fi acea mingiuca tare, se retrage si-mi trage inapoi un sut si-mi dau seama ca de fapt deja comunicam Ii pun muzica, intr-o seara i-am pus Iglesias, s-a linistit total, cat a cantat Iglesias nu s-a mai balacit deloc... nu degeaba vrajeste el atatea femei .
Si cred c-o sa-mi fie dor de balacila din burtica si sa stiu ca e doar a mea. Chiar traiesc acum senzatia ca e doar a mea, e egoism? Stiu ca apoi va fi a lumii intregi, a tuturor celor care-o s-o iubeasca si-o s-o-ndrageasca, sau dimpotriva. Acum o simt doar eu, e bine, e protejata de toata nebunia acestei lumi...

32+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Anca De ce ultima???
Esti foarte tanara, te mai poti gandi la un bebe in viitor.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Bianca!

Anca, eu una m-am vopsit in ambele sarcini - am folosit ceva de la l'oreal care n-are oxidant - parca e "casting"... desi am mult par alb (am incaruntit f devreme din prea multe motive plus mostenirea genetica) acopera tot, folosesc tot asta si acuma, cred ca nu ma mai intorc la wella...
Ce frumos cu burtica am avut acid cu Ana toate cele 8 luni - cred ca nici nu se albastrea dunga la test si deja aveam acid. M-a ajutat f mult ca am inlocuit zaharul alb cu zahar brun la inka (in loc de cafea, desigur) si in loc de dulciuri am mancat baton de susan cu miere - scrie pe el ca e cu zahar invertit, ala nu irita asa rau stomacul. In rest.... chinuiala dar precis a meritat pt bobocica mica

Saptamana super la toate muresencele!!

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara doamnelor...multumesc pt urari .
Kover, am incercat sa numar pupicurile alea dar am renuntat ca era cam greu ca se miscau si m-am pierdut dar am incredere in tine ca nu ai pus mai multi
Anca si astenia e de vina si altceva..bine simti tu . Mai ai un pic..mai bine zis 2 luni..sa vezi de acum incolo cum nu mai are loc si ce o sa te loveasca bebelina.
Criss la voi nu vine barza?
Oana eu am avut arsuri doar la Sandra...dupa ce mancam beam lapte si doar asa imi trecea, apoi imi trecea cu inghetata si apoi nu mai imi trecea cu nimic . Orice mancam imi facea acid. Dar a trecut...bine ca nu am avut alte simptome, am fost o gravida norocoasa ca nu am simtit ca sunt gravida, nu am dat la rate nici macar o data, nu mi-a fost rau niciodata...cu exceptia acidului la Sandra. La Dani ...nici nu am simtit ca sunt gravida.
La nunta la Sandoria a fost super, mi-a placut f mult si atmosfera si muzica si mancarea nu mai zic...excelenta, de nota 11.
Am pus poze in drop daca vreti sa ne vedeti.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nu stiti de unde as putea inchiria costum de Haloween? Sandra vrea sa participe la ea la scoala la party si ii trebuie ceva costum si nu stiu unde se inchiriaza...stiu ca se inchiriaza undeva dar nu mai stiu cine mi-a spus.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bia cum se simte danima duc sa dau un ochi la poze
anca, si eu sunt de acord cu fetele ca o sa uiti totul repede, mai ales cand o sa iti tii bebiku in brate, profita de clipele de acum ca o sa iti fie tare dor de ele, stiu ce zic
criss chiar nu zice nimic barza
oana tu ce mai zici?
kover
fetelor va dorim tuturor o saptamana excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bianca:32 de pupici am vrut sa-ti pun.sper ca atitea sint.de costum de haloween eventual la teatrul de papusi???poate stie Sandra de la ceilalti copii.anca:eu nu m-am vopsit in timpul sarcinii,pt ca mi-s tare panicoasa.am facut la faculte dozarea urinei si a iesit prezenta o substanta din compozitia vopselei si mi-am adus aminte de chestia asta si am zis ca nu am chef sa treaca si in circulatia bb-lui.acum folosesc vopsea din tincturi de plante fara rezorcina,oxidanti;....si o intrebare la tine:de ce e ultima sarcina?ai probleme de sanatate?criss:dar la voi cum sta proiectul barza??????????brigitta :pe unde esti?totul e in regula?olim:dar la voi ce se aude?vine bb 2?sau mai incolo?aura:?????Dimitrie ce mai face?pina la urma ati renuntat la gradi?la toate,si usormamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Olim, multumesc de intrbare Dani e bine, e vineri nu a mai facut febra, l-am dus si la nunta. Am fost inspirata sa ii dau Summetrolim in loc de Zinnat. Mi se parea mie ca nu e grav...deci nu avea rost sa ii dau un medicamet asa tare.
Kover,Anca sa stiti ca eu m-am vopsit cand am fost . Si am si fumat . Acuma...cum credeti, dar cum spunea Oana vopseaua L`oreal fara amoniac ar fi solutia ideala. Kover la colegii mai mari nu pot cere ca participa si ei. Si pe altii care au terminat in scoala nu ii cunosc. Poate stiu fetele de unde sa inchiriez costum de carnaval ceva...

Mergi la inceput