Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?
Raspunsuri - Pagina 5
Puck spune:
Diana, da, e vorba, cred, de aceeasi persoana! Avea un fix cu Eminache, ciorapi-plasa de peshte, ochelari si mereu tocuri; si ochi des datzi peste cap - de vreo 200 de ori pe ora...
Ah, si asta-noapte mi-am amintit cum se numea si cel zis Bogumil (adoratul meu, de altfel): Gabriel Stan.
Revin!
Puck spune:
Secventa cu Popa
Margareta Popa era profa de romana (har Domnului, pentru mine, doar intr-a IX-a). Sosind ea din Focsani, de la liceul "Unirea", i s-a parut o mare, chiar enorma reusita personala ca a ajuns sa predea la Bucuresti (cu ochii des dati peste cap). Asa ca doamna (sau, mai exact, "doamna") si-a copiat manualul de romana pe un caietel personal si a inceput sa ne dicteze de acolo. Daca tot nu aveam mai mult de 15 ani (niste mucoase!), poate ca-nghiteam... asa s-o fi gindit. Adica ne dicta manualul la mina a doua. Din pacate, din nefericire pentru ea, adora digresiunile. Si cind se abatea de la dictat manualul din caiet, spunea perle pe care nici azi nu le-am uitat: "dacii locuiau in triburi" sau "mie nu-mi place Maiorescu pentru ca a profitat de Eminescu" s.a.m.d., s.a.m.d.
In fundul clasei, pe rindul de la geam, statea o mica insurgenta (semnind aici drept ), care ridea pe infundate cu colega de banca si care, facindu-se ca scrie, nota cu rosu toate perlele cucoanei. Cind facea o pauza, omora mushte (dar mai facea si multe alte rele). Cucoana insa o iubea, pentru ca citea si, uneori, chiar se manifesta. Dar intr-o zi doamna Popa ii privi lui caietul: si-a gasit acolo notite luate intr-o doara si perlele-i cu mult mai evidente, cu rosu reliefate sadic. Atunci l-a inchis brusc si n-a mai zis nimic...
Puck spune:
Bastilia,
TREZESTE-TE!
Nu lasati subiectul asta sa moara!
(Asa o sa ajung eu sa postez mesaje mai des decit mi-e obiceiul! :-) )
Puck spune:
Adaug la lista de profi: Mihaela Zainescu, clasa a XI-a, economie. De ce nu mai scrieti? Propun sa va dati cu parerea despre Lepy, cel cu o mie de porecle: "profesorul distrat", "Lepy-Praf", "omul in halat alb" etc. Stiu ca-s unii care l-au iubit teribil, altii care, din contra, nu l-au putut suferi. Well... voi il stiti? Il mai tineti minte?
O saptamina buna-buna tuturor
va doreste cu drag
al vostru
Puck spune:
Surori si frati "bastilieni",
Chiar lasati subiectul asta sa moara? Ceva intimplari cu Molecula, Ioneasca, Frincu etc.?
Nimic, nimic, de atita timp?!
diana904 spune:
Puck, nu te supara pe noi...In ceea ce ma priveste, sint batrina, m-a lasat memoria, imi mai amintesc cite ceva cind citesc povestirile voastre.
Pe Lepi il mai tin minte, dar mie mi-a fost indiferent, nici nu l-am iubit dar nici nu pot spune ca nu l-am putut suferi...pe Ioneasca n-am putut s-o sufar, dar spuneau fetele pe forum ca a infiat o fetita si parca o privesc cu alti oki.
Puck spune:
quote:
sint batrina, m-a lasat memoria, imi mai amintesc cite ceva cind citesc povestirile voastre.
O, desigur...
Si despre cine vrei sa-ti amintesti? (Ca sa stiu ce sa-ti povestesc, matusico...)
diana904 spune:
Despre toti, maica, despre toti...
cind e vorba despre freunu' de nu jtiu de un' sa-l iau te intreb!!
Puck spune:
quote:
Despre toti, maica, despre toti...
cind e vorba despre freunu' de nu jtiu de un' sa-l iau te intreb!!
Bine, matusico, uite-aici inca niste nume, ca intre timp mi-am mai amintit: "Molecula" i se zicea lui Stelian Mihailescu; apoi, am mai avut de-a face cu Ioana Cristureanu (intr-a XI-a, ne-a predat teorie literara si tare mi-a placut), Rodica Stefan (engleza si lingvistica) si Pompilia Tufan (chimie, cih).