Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Diana, da, e vorba, cred, de aceeasi persoana! Avea un fix cu Eminache, ciorapi-plasa de peshte, ochelari si mereu tocuri; si ochi des datzi peste cap - de vreo 200 de ori pe ora...

Ah, si asta-noapte mi-am amintit cum se numea si cel zis Bogumil (adoratul meu, de altfel): Gabriel Stan.

Revin!

Mergi la inceput

Secventa cu Popa

Margareta Popa era profa de romana (har Domnului, pentru mine, doar intr-a IX-a). Sosind ea din Focsani, de la liceul "Unirea", i s-a parut o mare, chiar enorma reusita personala ca a ajuns sa predea la Bucuresti (cu ochii des dati peste cap). Asa ca doamna (sau, mai exact, "doamna") si-a copiat manualul de romana pe un caietel personal si a inceput sa ne dicteze de acolo. Daca tot nu aveam mai mult de 15 ani (niste mucoase!), poate ca-nghiteam... asa s-o fi gindit. Adica ne dicta manualul la mina a doua. Din pacate, din nefericire pentru ea, adora digresiunile. Si cind se abatea de la dictat manualul din caiet, spunea perle pe care nici azi nu le-am uitat: "dacii locuiau in triburi" sau "mie nu-mi place Maiorescu pentru ca a profitat de Eminescu" s.a.m.d., s.a.m.d.

In fundul clasei, pe rindul de la geam, statea o mica insurgenta (semnind aici drept ), care ridea pe infundate cu colega de banca si care, facindu-se ca scrie, nota cu rosu toate perlele cucoanei. Cind facea o pauza, omora mushte (dar mai facea si multe alte rele). Cucoana insa o iubea, pentru ca citea si, uneori, chiar se manifesta. Dar intr-o zi doamna Popa ii privi lui caietul: si-a gasit acolo notite luate intr-o doara si perlele-i cu mult mai evidente, cu rosu reliefate sadic. Atunci l-a inchis brusc si n-a mai zis nimic...

Mergi la inceput

Bastilia,

TREZESTE-TE!

Nu lasati subiectul asta sa moara!

(Asa o sa ajung eu sa postez mesaje mai des decit mi-e obiceiul! :-) )

Mergi la inceput

v. mai sus (mesajul anterior)!

Mergi la inceput

Adaug la lista de profi: Mihaela Zainescu, clasa a XI-a, economie. De ce nu mai scrieti? Propun sa va dati cu parerea despre Lepy, cel cu o mie de porecle: "profesorul distrat", "Lepy-Praf", "omul in halat alb" etc. Stiu ca-s unii care l-au iubit teribil, altii care, din contra, nu l-au putut suferi. Well... voi il stiti? Il mai tineti minte?

O saptamina buna-buna tuturor

va doreste cu drag

al vostru

Mergi la inceput

Surori si frati "bastilieni",

Chiar lasati subiectul asta sa moara? Ceva intimplari cu Molecula, Ioneasca, Frincu etc.?

Nimic, nimic, de atita timp?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Puck, nu te supara pe noi...In ceea ce ma priveste, sint batrina, m-a lasat memoria, imi mai amintesc cite ceva cind citesc povestirile voastre.

Pe Lepi il mai tin minte, dar mie mi-a fost indiferent, nici nu l-am iubit dar nici nu pot spune ca nu l-am putut suferi...pe Ioneasca n-am putut s-o sufar, dar spuneau fetele pe forum ca a infiat o fetita si parca o privesc cu alti oki.

Mergi la inceput

quote:
sint batrina, m-a lasat memoria, imi mai amintesc cite ceva cind citesc povestirile voastre.

O, desigur...

Si despre cine vrei sa-ti amintesti? (Ca sa stiu ce sa-ti povestesc, matusico...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Despre toti, maica, despre toti...
cind e vorba despre freunu' de nu jtiu de un' sa-l iau te intreb!!

Mergi la inceput

quote:

Despre toti, maica, despre toti...
cind e vorba despre freunu' de nu jtiu de un' sa-l iau te intreb!!

Bine, matusico, uite-aici inca niste nume, ca intre timp mi-am mai amintit: "Molecula" i se zicea lui Stelian Mihailescu; apoi, am mai avut de-a face cu Ioana Cristureanu (intr-a XI-a, ne-a predat teorie literara si tare mi-a placut), Rodica Stefan (engleza si lingvistica) si Pompilia Tufan (chimie, cih).

Mergi la inceput