Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Cred ca am facut o confuzie. Cred ca profa de sport la care ma refer eu (doamna micuta, draguta, blonda) se numea Paunescu. Help fetele...m-a lasat memoria in ultimul hal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Pentru Melina: Scuze am facut o confuzie. La D era diriga Dumitreasca de romana, mate o faceau si ei tot cu Dumitrasca ca si noi. Era cumva la tine in clasa o tipa Coco?
Pentru Diana: eu spre rusinea mea nu-mi mai aduc aminte cum o chema pe profa de sport, dar parca nu era mica si blonda, sau poate era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Pentru Dea: Da, am avut o colega Coco, o chema de fapt Cornelia. Mai stii ceva de ea?

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Sotul meu a terminat MF3 in 1988!
Draga Tilis, ca sa vezi coincidenta si eu am terminat Lic. Ec. si de Dr. Adtiv. (LEDA) 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Chiar, ai vazut ce coincidenta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu am terminat mate - fizica la "Traian" in 80 Tr. Severin. Se-aude careva de-acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Nu pot sa va spun cit ma bucur ca s-a deschis acest subiect!!!

Am terminat in 1194, la "uman", ca XII J; profi (in ordine strict sentimentala):

Lepy - Aurel Lepadatu, biologie
Mihaela Miroiu, filozofie
Bogumil, istorie, a X-a (vai, cit l-am mai iubit! am plins cind a plecat)
Gabriel Niculescu, romana, X-XII
Valeria Perojuc, rusa, IX-XII
Marina Stefureac, latina totii anii
Margareta Popa, romana, doar a IX-a (slava Domnului!)
Maria Ionescu, mate a IX-a
Pop, istorie, XII
Molecula - Stelian... habar n-am, a murit anul trecut

... si nu-mi mai aduc aminte cum se numeau restul!!!

Propun subiect nou: scleroza precoce (ca abia ieri implinii 28 de ani)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

...si mai fac si gafe, la tastare, pe deasupra, ca n-am rabdare sa recitesc dupa aia...

Evident, voiam sa spun ca am terminat in 1994, se-ntelege (sper). He, he, ce bine ca sint unele si mai "batrine" ca mine care au terminat liceul haaat, demult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Puck, tipa de romana, Margareta Popa, era o tipa bruneta care vorbea foarte afectat si avea un fix cu Eminescu si cu Luceafarul?? Nu pot deloc sa-mi amintesc cum o kema....

Cit despre scleroza tu stai inca bine, ti-ai amintit multe nume (da esti si mult mai tinara!!!)...noroc cu tine ca mi-am amintit si eu, am avut multi profi in comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Buna, am terminat in 90, si eu la mate fizica 3 dar, am inavtat numai in treapta a II a la clasa d-nei Dumitrescu de lb romana, fizica Tunaru, mate Copcea...uhhhhhhhhh, chimie Molecula...etc
Noi am facut intalnirea de 10 ani, voi ati facut-o?
A fost super!
Sincere urari si admiratiea mea tuturor absolventilor de la MF3, ptr ca degeaba ni se spunea "robetei", ca nu era asa.

Iuliana

Mergi la inceput