Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Ioneasca a infiat o fetita?? ce frumos....n-am stiut, bravo ei. Biologie am facut cu Plesca, apoi cu Lepi...iar la geografie am avut printr-a X pe unul tinar, nu mai stiu cum il chema, care imi dadea mie 2 dupa 2 , ca vorbeam in ore. NOi n-am facut intilnirea de 10 ani, sau, cel putin eu nu am stiut de ea..imi pare rau, tare as fi vrut sa vad ce mai fac ceilalti. Noi ne-am mai gasit pe colegi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si eu am facut bio cu Plesca, mare ciudata si cucoana asta, dar avea un suflet bun....fiu ei este faimosul Artanu'...ce ne mai vorbea de el.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

quote:
Originally posted by diana904

Ioneasca a infiat o fetita?? ce frumos....n-am stiut, bravo ei. Biologie am facut cu Plesca, apoi cu Lepi...iar la geografie am avut printr-a X pe unul tinar, nu mai stiu cum il chema, care imi dadea mie 2 dupa 2 , ca vorbeam in ore. NOi n-am facut intilnirea de 10 ani, sau, cel putin eu nu am stiut de ea..imi pare rau, tare as fi vrut sa vad ce mai fac ceilalti. Noi ne-am mai gasit pe colegi.ro

Asa e, ne-am mai gasit pe colegi.ro. Diana, eu am fost la 'E'in a 9-a si a 10-a si la 'L' in a 11-a si a 12-a. Poate chiar ne stim din vedere. M-am mai intalnit cu cativa dintre colegi, dar prea putini... stii ca multi din generatie noastra sunt plecati prin alte tari...
Eu am avut-o diriginta pe Velcioiu- de sport, de treaba; pe Molecula - la chimie, n-am putut sa-l sufar niciodata, acum ma gandesc ca era haios dar atunci, in postura de elev care ura chimia... era cu totul altceva; pe Francu la fizica; la rusa pe o doamna blonda care nu ne stresa cu invatatul ci ne povestea frumos despre literatura rusa (tare-mi placea la rusa!)... a fost frumos, eu imi aduc aminte cu placere de perioada 'Bastiliei', in ciuda restrictiilor si disciplinei impuse.

Pupici,
Mihaela si bb Alex (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si eu am terminat tot in 91! Intr-a 9-a si a 10-a am avut-o diriga pe Dumitrascu, care apoi ne-a lasat, si ne-a luat Garleanu de franceza. Profa super! Datorita ei am invatat franceza!
Aoleu, Dumitrascu ce de 2 mai dadea! Si avea niste expresii, gen "operatia reusita, pacientul mort"...
Am facut si eu cu Ioneasca, cu Chevorchian la romana; imi scapa numele profului de fizica. Avea niste ochi albastrii... si se uita languros dupa toate fetele... Poate ma ajuta cineva...

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Si eu am terminat tot MF3 in '91. Si sora mea tot MF3 a facut si a terminat in 87.
Am facut mate cu Dumitrascu si era tare exigenta. Apropo Melinav ai fost cumva la D? Eu eram la B, in lab. de biologie.
Molecula a fost super prof de chimie dar a murit si el acum 1 an parca de cancer la plamani. Pacat de el.
Dea

Mergi la inceput

Velcioiu era cumva o doamna mai in virsta, micuta, blonda extraordinar de draguta? Avea un baiat si o fata?? ouff nu-mi mai amintesc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natydea

Si eu am terminat tot MF3 in '91. Si sora mea tot MF3 a facut si a terminat in 87.
Am facut mate cu Dumitrascu si era tare exigenta. Apropo Melinav ai fost cumva la D? Eu eram la B, in lab. de biologie.
Molecula a fost super prof de chimie dar a murit si el acum 1 an parca de cancer la plamani. Pacat de el.
Dea

Mergi la inceput

Diana cine era Velcioiu? Tu parca tot in '91 ai terminat!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Ah! mi-am amintit! Pe proful de fizica il chema Ionita.
Pentru Dea: am fost la A!

Melina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natydea

Diana cine era Velcioiu? Tu parca tot in '91 ai terminat!
Dea

Velcioiu era profa de sport. Mihaela (micorint) spunea ca i-a fost diriginta, de aceea am intrebat de dinsa.
Eu am terminat in '89. Dar, cum am mai spus intr-un mesaj si cu tine trebuie sa fi fost pe aceeasi "tura". Cind eu eram a XI tu erai a IX, invatam dupa-masa.

Mergi la inceput