Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?
Raspunsuri - Pagina 3
diana904 spune:
Ioneasca a infiat o fetita?? ce frumos....n-am stiut, bravo ei. Biologie am facut cu Plesca, apoi cu Lepi...iar la geografie am avut printr-a X pe unul tinar, nu mai stiu cum il chema, care imi dadea mie 2 dupa 2 , ca vorbeam in ore. NOi n-am facut intilnirea de 10 ani, sau, cel putin eu nu am stiut de ea..imi pare rau, tare as fi vrut sa vad ce mai fac ceilalti. Noi ne-am mai gasit pe colegi.ro
mama lia spune:
si eu am facut bio cu Plesca, mare ciudata si cucoana asta, dar avea un suflet bun....fiu ei este faimosul Artanu'...ce ne mai vorbea de el.....
micorint spune:
quote:
Originally posted by diana904
Ioneasca a infiat o fetita?? ce frumos....n-am stiut, bravo ei. Biologie am facut cu Plesca, apoi cu Lepi...iar la geografie am avut printr-a X pe unul tinar, nu mai stiu cum il chema, care imi dadea mie 2 dupa 2 , ca vorbeam in ore. NOi n-am facut intilnirea de 10 ani, sau, cel putin eu nu am stiut de ea..imi pare rau, tare as fi vrut sa vad ce mai fac ceilalti. Noi ne-am mai gasit pe colegi.ro
Asa e, ne-am mai gasit pe colegi.ro. Diana, eu am fost la 'E'in a 9-a si a 10-a si la 'L' in a 11-a si a 12-a. Poate chiar ne stim din vedere. M-am mai intalnit cu cativa dintre colegi, dar prea putini... stii ca multi din generatie noastra sunt plecati prin alte tari...
Eu am avut-o diriginta pe Velcioiu- de sport, de treaba; pe Molecula - la chimie, n-am putut sa-l sufar niciodata, acum ma gandesc ca era haios dar atunci, in postura de elev care ura chimia... era cu totul altceva; pe Francu la fizica; la rusa pe o doamna blonda care nu ne stresa cu invatatul ci ne povestea frumos despre literatura rusa (tare-mi placea la rusa!)... a fost frumos, eu imi aduc aminte cu placere de perioada 'Bastiliei', in ciuda restrictiilor si disciplinei impuse.
Pupici,
Mihaela si bb Alex (1 an si 2 luni)
melinav spune:
Si eu am terminat tot in 91! Intr-a 9-a si a 10-a am avut-o diriga pe Dumitrascu, care apoi ne-a lasat, si ne-a luat Garleanu de franceza. Profa super! Datorita ei am invatat franceza!
Aoleu, Dumitrascu ce de 2 mai dadea! Si avea niste expresii, gen "operatia reusita, pacientul mort"...
Am facut si eu cu Ioneasca, cu Chevorchian la romana; imi scapa numele profului de fizica. Avea niste ochi albastrii... si se uita languros dupa toate fetele... Poate ma ajuta cineva...
Melina
natydea spune:
Si eu am terminat tot MF3 in '91. Si sora mea tot MF3 a facut si a terminat in 87.
Am facut mate cu Dumitrascu si era tare exigenta. Apropo Melinav ai fost cumva la D? Eu eram la B, in lab. de biologie.
Molecula a fost super prof de chimie dar a murit si el acum 1 an parca de cancer la plamani. Pacat de el.
Dea
diana904 spune:
Velcioiu era cumva o doamna mai in virsta, micuta, blonda extraordinar de draguta? Avea un baiat si o fata?? ouff nu-mi mai amintesc.
natydea spune:
quote:
Originally posted by natydea
Si eu am terminat tot MF3 in '91. Si sora mea tot MF3 a facut si a terminat in 87.
Am facut mate cu Dumitrascu si era tare exigenta. Apropo Melinav ai fost cumva la D? Eu eram la B, in lab. de biologie.
Molecula a fost super prof de chimie dar a murit si el acum 1 an parca de cancer la plamani. Pacat de el.
Dea
melinav spune:
Ah! mi-am amintit! Pe proful de fizica il chema Ionita.
Pentru Dea: am fost la A!
Melina
diana904 spune:
quote:
Originally posted by natydea
Diana cine era Velcioiu? Tu parca tot in '91 ai terminat!
Dea
Velcioiu era profa de sport. Mihaela (micorint) spunea ca i-a fost diriginta, de aceea am intrebat de dinsa.
Eu am terminat in '89. Dar, cum am mai spus intr-un mesaj si cu tine trebuie sa fi fost pe aceeasi "tura". Cind eu eram a XI tu erai a IX, invatam dupa-masa.