Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
madadum spune:
mate cu ioneasca am facut si eu, intr-a 9a si a10a. era teribil de deranjata ca la meditatii eram cu mult inaintea clasei si o ca faceam pe desteapta in timpul orei. asa ca tot incerca sa-mi puna bete-n roate ca sa nu-mi dea 10.
dar de pop, de istorie, va mai amintiti? el mi-a dat primul 2 la inceputul clasei a 9a . va dati seama ce soc pe mine, dupa 9-10 la greu in generala!
mada
tilis spune:
Nu, dar il intreb pe al meu barbat. Stiu ca a avut un prof haios de chimie, dar nu stiu cum il cheama.
Si eu am vrut sa fac MF3, dar am optat pt Ec.3 (tot cu 3 era).
In orice caz am o gramada de prieteni care au terminat in MF3!!!
Va pupic!
tilis
sorana spune:
Eu am facut mate cu Ioneasca doar intr-a 12-a, pana atunci cu Dumitrascu. Cu Francu am facut fizica 3 ani, cu Pop istorie 1 an. Dar de Lepi nu zice nimeni nimic? Sau de Molecula?
bb Monica si Sorana
mama lia spune:
si eu am fost la MF 3. am absolvit in 85!
am avut-o pe Francu profesoara in clasele 9 si 10.....imi era frica de ea, dar o si iubeam, asa micutza, cu ochii aceia frumosi, m-a facut sa-mi placa fizica.....
si pe Ioneasca am avut-o profesoara toti anii de liceu....la fel si cu ea....imi ajunsese tare draga in ultimii ani si eram brici la matematica (de unde prima nota la ea fusese un 3....am crapat de rusine)......
am amintiri frumoase......din pacate, la intilnirea de 10 ani m-a dezamagit starea in care era liceul.....
mama lia spune:
recunosc ca am uitat numele multor profesori(s-a instalat coana Roza....deh), dar pe ei nu i-am uitat......
Molecula....era simpatic, dar haotic, am facut doar clasa a -10 cu el....Tot la chimie am avut o profa mai virsta in clasa a 9-a, una rea de tot....habar n-am cum o chema, iar treapata a 2-a una mai tinerica, bruneta
la romana am avut un ciudat, malitzios foc, imi scapa numele....brunet, pe la 40-45 de ani......
tipul de geografie....mare figura....destul de simpatic
proful de istorie era un domn.....
la rusa...evident ca am avut numai rusoaice....ne era si diriginta.....am un mare lapsus.....
de directoare imi amintesc, Iova, era o tipa dura, dar corecta! ce pacat ca a murit.....
diana904 spune:
Cum as putea sa-l uit pe Pop?? Si eu l-am avut prof in cls. a IX. In plus, ma numise "scutierul" lui, asta pentru ca locuiam pe aceeasi strada. Imi amintesc cind ne povestea ca, pe l;ocul unde era liceul fusese o livada de nu-stiu-ce ....si noi toti regretam ca n-a ramas livada.
Si Iova a murit?? N-am facut cu ea, dar a fost directoare pe vremea mea...Doamne ce am imbatrinit!!
mama lia spune:
Diana cred ca ti-am predat stafeta, eu terminam si tu abia incepeai....ami amintesc ca media de copii intrati la facultate, absolventi de la noi de la liceu, era de 94% in anii aceia....era un liceu foarte bun....in 81 cind am intrat eu i se spunea Bastilia....parca asa imi amintesc....purtam uniforme, sosete trei sferturi, bentite....se facea control dimineata.....hehehe......
diana904 spune:
Da, Bastilia..scria si la intrarea elevilor, cu vopsea albastra. Cind era Pop de serviciu ne controla la intrare la sosete, la bentite si la matricole care trebuiau cusute si nu lipite cu arici (tragea de ele, iti amintesti???), si musai trebuiau cusute pe mineca camasilor, nu puse in piept. Eu aveam parul lung si prins intr-o coada la spate,Pop ma punea sa-mi fac 2 cozi impletite. Si Francu ne controla la pantofi, sa fie inchisi la culoare si sarafanul sa nu fie prea scurt sau prea strimt.
Asa e, intrau f multi la facultate...oricum toti colegii mei sint f bine acum, fie ca au ramas in Ro sau prin alte tari.
mama lia spune:
eu pe chestia cu parul in coditze m-am tuns.....uram destul cordelutele, daramite sa mai imi fac si cozi....
ce vinatoare era dimineata......
abia in clasa a-12-a ultimul trimestru ne-a lasat cu ciorapi subtiri.....
uite, cit era de a naibii ioneasca, imi aduc aminte cu drag de ea....m-a facut sa-mi placa matematica....si sa stii ca daca ajungeai sa o cunosti realizai ce suflet frumos are....stiai ca a infiat o fetitza??? am revazut-o pe ea, pe profa de biologie si pe nebunul de la geografie ...in 95, la intilnirea de 10 ani......amintiri....melancolii....
katty spune:
Stiu ca sotul meu a inceput liceul MF3 in anul 1986 si a facut doi ani (sectia mate/fizica), dupa care s-a mutat la Cantemir. Altceva nu prea stiu... Poate sa-l intreb!!!
Catalina+Andrei(1 an)