Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana
Cica la 10 fac aia experimentul cu acceleratorul de particule...de care se sperie unii ca ar veni sfarsitul lumii.
Macar postez si eu inainte....de ora 10...just in case...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neata fetelor,

nu am mai intrat de mult pe aici ca am fugit impreuna cu ilinca de caldurile din bucuresti...
vad ca deja ati inceput diversificarea..super
noi la 3 luni aproape tot laptic de la san papam, dar n-am mai luat prea mult in greutatae, in ultimele 2 saptcate 130 si 150 grame pe sapt, dar parca tot nu imi vine sa ii bag lapte praf.
si refuza cu indarjire biberonul. aveti vreun sfat cum sa fac sa accepte biberon sau e vreun tip mai bun? euam incercat cu avenmt si nuk pana acum

va pup si sanatate la bebei si voua

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Doloress, cum mai ziceau si alte fete...ce frumos ar fi sa ne arati si noua niste poze de la plimbarea ta cu Patrick...
Portul..si lacul..
Ce mult mi-a placut cum ai povestit..ca ascultai muzica la Ipod....si te simteai asa multumita sufleteste.
Si eu simt la fel cand ies la plimbare cu ei...(bine mai mult simteam asa cand era Cassie bebe mic, ca acuma ca e mai maricica trebuie sa fug dupa ea incolo si incoace...ma aduce acasa transpirata ,fii-mea.)
Dar stiu ce zici...stai langa caurucior...bebe doarme sau se joaca..tu admiri peisajul,,,te relaxezi..asculti muzica...simti ca totul e asa cum ai visat.

Eu am fost luni la spalatorie auto...si chiorii aia nu au vazut ca era geamul crapat de la usa unde are Cassie scaunul de masina.
Si toata apa de la jetul lu aia a intrat inauntru si a udat scaunul..leoarca l-a facut.
Cand am vazut era deja prea tarziu.

Asa ca acasa am fost nevoita sa il demontez...sa il pun la soare la uscat si acuma mi-e asa greu sa il montez la loc..ca nu e scoica ( ca aia se pune mai usor),dar e scaun din ala pt copii mai mari.
Daca era Costy aici ma rezolva imediat.

O sa ma mai chinui eu pana ii dau de cap sa il pun la loc.
Cassie inca doarme...wow..nu imi vine sa cred.
A ajuns-o si pe ea oboseala.

Darius e chinuit de gingii in continuare.
Mi-e si mila de el...ca toata ziua isi roade pumnul si da sa ma muste de barbie ..de san.
Ieri am coborat la parter sa mananc ,dupa ce l-am adormit..si am uitat sa pun monitorul ca sa aud daca se trezeste..ca eu nu credeam ca o sa se mai trezeasca..
Si cand vin dupa 30 de minute,saracu copil plangeaaaa de zor..avea ochisorii rosiii ,era transpirat.

Si era prima oara cand am coborat fara sa pun monitorul ca sa il aud, si tocmai atunci s-a trezit si el.
MA simteam asa prost ca a suferit din cauza mea.
Pana l-am impacat mi-a luat ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

neata fetelor,

nu am mai intrat de mult pe aici ca am fugit impreuna cu ilinca de caldurile din bucuresti...
vad ca deja ati inceput diversificarea..super
noi la 3 luni aproape tot laptic de la san papam, dar n-am mai luat prea mult in greutatae, in ultimele 2 saptcate 130 si 150 grame pe sapt, dar parca tot nu imi vine sa ii bag lapte praf.
si refuza cu indarjire biberonul. aveti vreun sfat cum sa fac sa accepte biberon sau e vreun tip mai bun? euam incercat cu avenmt si nuk pana acum

va pup si sanatate la bebei si voua

Am o prietena care a patit asa si pana la urma a reusit sa ii dea fetii biberon cu tetina de cauciuc, nu de silicon.......incearca si tu, poate reusesti asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Doloress, cum mai ziceau si alte fete...ce frumos ar fi sa ne arati si noua niste poze de la plimbarea ta cu Patrick...
Portul..si lacul..
Ce mult mi-a placut cum ai povestit..ca ascultai muzica la Ipod....si te simteai asa multumita sufleteste.
Si eu simt la fel cand ies la plimbare cu ei...(bine mai mult simteam asa cand era Cassie bebe mic, ca acuma ca e mai maricica trebuie sa fug dupa ea incolo si incoace...ma aduce acasa transpirata ,fii-mea.)
Dar stiu ce zici...stai langa caurucior...bebe doarme sau se joaca..tu admiri peisajul,,,te relaxezi..asculti muzica...simti ca totul e asa cum ai visat.

Eu am fost luni la spalatorie auto...si chiorii aia nu au vazut ca era geamul crapat de la usa unde are Cassie scaunul de masina.
Si toata apa de la jetul lu aia a intrat inauntru si a udat scaunul..leoarca l-a facut.
Cand am vazut era deja prea tarziu.

Asa ca acasa am fost nevoita sa il demontez...sa il pun la soare la uscat si acuma mi-e asa greu sa il montez la loc..ca nu e scoica ( ca aia se pune mai usor),dar e scaun din ala pt copii mai mari.
Daca era Costy aici ma rezolva imediat.

O sa ma mai chinui eu pana ii dau de cap sa il pun la loc.
Cassie inca doarme...wow..nu imi vine sa cred.
A ajuns-o si pe ea oboseala.

Darius e chinuit de gingii in continuare.
Mi-e si mila de el...ca toata ziua isi roade pumnul si da sa ma muste de barbie ..de san.
Ieri am coborat la parter sa mananc ,dupa ce l-am adormit..si am uitat sa pun monitorul ca sa aud daca se trezeste..ca eu nu credeam ca o sa se mai trezeasca..
Si cand vin dupa 30 de minute,saracu copil plangeaaaa de zor..avea ochisorii rosiii ,era transpirat.

Si era prima oara cand am coborat fara sa pun monitorul ca sa il aud, si tocmai atunci s-a trezit si el.
MA simteam asa prost ca a suferit din cauza mea.
Pana l-am impacat mi-a luat ceva timp.

Hai ca pana la urma o sa reusesti sa ii faci un program lui Cassie, o sa vezi........totul e sa impui un program si sa fii perseverenta. La inceput Delia adormea doar pe burta mea, apoi nuimai in brate la taica-su.......de cateva zile dupa masa de seara o pun in patut, sting toate luminile si in 5 min e adormita ..... am urmat si eu sfatul din "Mamica de azi" din septembrie.....si a mers.pe tine si pe comorile tale

Mergi la inceput

aha mersi mi_bebelina ci aia chiar ca n-am incercat
stiti cumva e posibil sa fie lapte suficient sar nmu indeajuns de hranitor ca sa ia bb in greutate cum trebuie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piggy

aha mersi mi_bebelina ci aia chiar ca n-am incercat
stiti cumva e posibil sa fie lapte suficient sar nmu indeajuns de hranitor ca sa ia bb in greutate cum trebuie?

Nu mai stiu unde am citit ca cica nu exista lapte matern bun si rau......totul e bun, exista doar lapte suficient si insufucient......poate asta e cauza, bebe e mai lenes si nu suge mai des ca sa iti poti da tu seama......nu stiu acuma, vezi, eu vorbesc din carti ..... dar ce sa faci, cand n-ai experienta mai inveti si din carti.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Ziua buna dragelor,

Am un chef nebun de tras matzul de coada de ceva de speriat.

Azi dimineata copilutza mea a vomat, cred eu, tot ce i-am dat sa manance dimineata in cresa. Mi-a facut bluza si pantalonul varza ca a vomat in timp ce era la san. Presupun ca din cauza nasului infundat. Ma rog, acu astept telefon de la cresa sa ma duc sa o hranesc ca eu nu cred ca va rezista pana la 11.30 cand ar trebui in mod normal sa merg. Si nu, nu e normal sa vomeze asa, ea nu a mai avut nici regurgitare de mai bine de o luna jumate cu atat mai putin voma. I-am luat atunci temperatura nu avea deloc, adica avea...36.8 radea, parea activa de aia sper ca e doar din cauza "secretiilor nazale".

Fetele dragi, ce nasol stiu eu sa ma exprim, nu doar vecini am avut la botez, am avut 50 de invitati adulti, din care au lipsit doar 4 si 10 copilutzi cu varste intre 2 luni si 8 ani din care au lipsit 3 pe motive de imbolnavire in prima saptamana de scoala/cresa. Ceilalti chiar daca cu febra si nas indundat au fost adusi.

Multumesc pentru aprecierile referitoare la dulciuri, mi-a facut mare placere sa le fac si Laura da, si figurina de pe tort tot eu am facut-o, dar aia se face in maxim 10 minute daca ai pastele deja pregatite .

Ancaurn nu, nu va dau vecinii ca mi-s tare dragi si nu imi vine sa cred ca ne-au primit asa bien printre ei. Acum daca e sa fiu sincera noi am facut primul pas. Imediat dupa ce am cumparat casa, in iulie 2006 inainte sa ne mutam in ea (abia in octombrie s-a intamplat) le-am scris tuturor o scrisoare spunand cine suntem si cu ce ne mancam. Pana ne-am mutat in casa am primit scrisori de la ei cu "bine ati venit". De Craciun in acel an le-am dus tuturor cate o farfurie cu diverse prajituri si felii de cozonaci, evident facute de mine si i-am invitat la noi pentru o sarmalutza ceva. De atunci suntem cei mai buni prieteni . Cand in 2007 ne faceam instalatia electrica si aveam gaura in loc de bucatarie au venit si ei, ba unii ba altii cu mancare si prajituri "fiindca ne-am dat seama ca nu aveti unde sa va gatiti nimic". De Pasti si de Craciun am facut un obicei sa le duc in fiecare an prajituri. Acum vorba unora : "Abia asteptam sarbatorile sa vedem ce prajituri mai primim". Mi-am facut insa si de lucru avand in vedere ca a trebuit sa traduc retete pentru femei . Inclusiv gravida fiind am facut prajiturile de rigoare. De cand s-a nascut Lorelei primeste intr-una cadouri de la vecini, sunt super simpatici. Si Anca cand ajung in BM sa imi areti socrii tai, sa le zic si io cateva. La fel si Simona si Laura cu idioata aia cu lumanarea. Eu de felul meu ma aprind rapid si pana nu zic nu ma linistesc. Clar ca diplomantia nu e punctul meu cel mai tare, insa pentru linistea mea mentala si sufleteasca...nu tin in mine. Asa un telefon i-as da la tzatza cu pricina sa o intreb de "sanatate" si "lumanari" de nu s-ar mai reculege vreo cateva zile si foarte probabil nu ar mai indrazni sa zica ceva nasol sa ajunga la urechile mele. Mama ei de nesimtita!

Felicia iti tin pumnii, sa fie asa cum iti doresti cu apartamentul!!!

Maine e ziua de nastere a finutului nostru , implineste doi anisori, i-am dat cadoul la botezul lui Lorelei, fiindca maine dupa-masa trebuie sa vaccinam numarul doi copilutza. Si apropo de vaccin nu stiu daca v-am zis ce bine imi pare ca i-am facut Rotarixul. Pai juma de cresa a facut gastroenterita a mea inca nu a dat nici un semn si cum maine facem tura doi de rotarix sper sa fim ok. Da, stiu ca e pe la 5 ani sunt imuni la rotavirus, dar pana la 5 ani e cale lunga prin crese si scoli, asa ca...bravo noua! .

DanaH cand faci o pauza de algoritmi dupa ce veniti din Chile trageti si voi o fuga pana la noi, promit sa fac chetsii bune si dulci si sa o corup si pe Simonix poate ne iese si cu fecian. Cum o fi acolo la cresa?

gata nu va mai obosesc, mananc un mar sa avem o vitamina ceva

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata si de la noi. Aseara David adormise in Baby Björn in timp ce noi vizionam apartamentul, era dulce foc... L-am alaptat la 20:30 si a adormit beton pana pe la 23:30 (de data asta nu m-a mai lasat asa mult), apoi l-am alaptat la 3 si apoi ... abia la 8. Per total, o noapte reusita, chiar daca aseara nu mai bausem ceai din ala. In seara asta beau iar, sa vedem daca-si face iar efectul pentru prima parte a noptii, ca pana la urma aia e cea mai „dulce“. Acum, dimineata, am incercat sa-l pun in bouncer, dar ii era somn si a plans, i-am dat laptic si la inceput a plans cu sanul in gurita, bietul de el... in final a supt mai mult in somn, iar acum doarme...

Desiree, m-ai luat, acum nu ma mai simt bunica, dupa cele intamplate tie Mai, dar cat de prosti pot fi unii oameni??? La mine macar era relativ realista afirmatia, ca daca as fi avut o fata de 20 de ani, acum puteam fi bunica, dar la tine... My God!

mi_bebelina, of, ce nasol ca nu v-ati putut bucura de mica excursie, stand tot pe ghimpi sa nu cumva sa raceasca papusica. Chiar, mai, ce adulti inconstienti, ei nu stiu ca microbii, virusii si bacteriile se raspandesc f. usor si bebelusii sunt f. sensibili, ei neavand sistemul imunitar pus la punct? Ce dobitoci...

Magne, bafta la doctorat, termina-l odata ca sa vii mai des pe la noi Unde-s pozele de la botez?

simonacip, am salvat la Drafts ce ai scris tu despre diversificare, ca sa recitesc cand va fi cazul, altfel uit pana atunci. Multam de informatii, o sa ma orientez si eu dupa ele...

Daria_Ioana, nu-ti face reprosuri ca ai uitat de interfon, si eu il mai uit pe David uneori si il gasesc boscorodind, e normal sa ne luam si noi putin timp pentru noi, macar sa mancam, nu? Mai, da’ chiar ca pe Cassie a ajuns-o oboseala, de a dormit ea atat... Sper ca in timpul asta ai putut si tu sa te odihnesti putin mai mult. Nasoala faza cu scaunul udat de aia de la spalatorie, ce ghinion...

piggy, fiecare bebe e altfel, fiecare isi ia lapticul dupa nevoi, eu zic ca Ilinca e mai delicata si atata ii trebuie ei. Orice luat in greutate peste 100g pe saptamana e ok, acum oricum se mai incetineste, fiindca daca ar merge in continuare in acelasi ritm ar insemna ca la un an sa fie de 15 kile...

Azi e mai innorat, dar tot plecam la plimbare. Ah, uitam sa va zic altceva. Am avut ieri o discutie putin mai altfel cu Mutti. Scurta, dar la obiect. Venise cand am venit eu de la Frankfurt, din nou fixata pe David (eu parca nici nu mai eram in incapere). Ii spun ca ma duc sa alaptez, ea tocmai vede un paianjen pe exteriorul usii de la balcon si se duce sa-l ia de acolo. Eu incep sa alaptez in dormitor, cu usa intredeschisa. Termin cam in 25 de minute, nici nu apucasem sa ma ridic iar din pat si o aud ca intra iar, spunandu-mi ca a venit sa ia gunoiul, ca aruncase hartia cu paianjenul mort acolo. Eu: "De ce, Mutti? Doar nu baga nimeni mana in gunoi si punga nu e plina". Brusc, ea uita de gunoi si se repede la David: "Ah, gata, ai baut lapticul, esti satul, ai burtica plina?" etc. etc. etc., dupa care - vazand ca eu raman stana de piatra si nu reactionez deloc - incepe "Ah, scuza-ma ca am intrat in dormitor fara sa intreb..." Aha, deci ti-e clar ca le faci, dar le faci oricum

Dupa aceea, desi ii spusesem ca vine Bogdan si iesim iar la plimbare in 3 (nu puteam sa-i zic ca mergem sa vizionam un apartament) ma intreaba iar daca sa-l ia pe David pe terasa si din nou cu acelasi "should I", la care i-am explicat frumos si politicos ca nu imi place formularea asta, ca suna ca si cum ar considera ca eu nu ma descurc cu David si vrea sa mi-l ia ea. Am rugat-o sa spuna ca VREA EA sa stea si ea putin timp cu David, ca atunci altfel se pune problema, dar nu sa se ofere cu "ajutorul" care este total aiurea pentru mine...

A parut ca intelege, s-a scuzat ca intotdeauna se exprima gresit (aha!!), dar 20' mai tarziu, cand iesim din casa, ea statea pe scaun pe terasa, cu ochii inchisi din care ii curgeau lacrimi Cand am strigat-o daca s-a intamplat ceva, s-a ridicat ca un fulger, a pus mana la ochi si a fugit in casa (???). La intoarcere am trecut pe la ea ca s-o intreb daca s-a intamplat ceva grav, la care ea: "Ei, e una din zilele alea proaste", dar 5 minute mai tarziu imi spune pe un ton foarte agresiv: "Ei, asa sunt eu, nici cu paianjenul nu m-am descurcat bine, ca nu trebuia sa-l omor, daca tu zici ca paianjenii aduc vesti bune... Asa sunt eu, orice fac, fac gresit"... Hehehehe, ce bine o cunosc, acum ea se astepta s-o contrazic, s-o consolez. I-am trantit scurt un "Imi pare rau ca te simti asa, Mutti, sper sa-ti fie mai bine maine, daca acum te-ai descarcat putin" si am plecat. Pam-pam!! Sa faca bine si sa se confrunte cu consecintele propriilor fapte si cuvinte, ca tare e usor sa spui "asa sunt eu" (imi aminteste de javra de cumnata-mea, care-ti baga cutitul in rinichi si apoi plangea cu lacrimi de crocodil si spunea "Vai, asa sunt eu, nu stiti ca eu sunt omul gafelor?"). A se slabi cu chestii din astea

In orice caz, pt. azi am invitat-o teoretic la plimbare pe Mutti, a zis ca sa vedem cum e vremea... Eu o anunt cu 30' inainte sa plec, daca vrea sa vina bine, daca nu ... sa mearga prin vecini sa le stranga si alora gunoiul

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

missparker adevarul e ca ma obisnuisem sa ia 900 g pe luna si acum in cea de-a treia o sa fie sigur mai putin...of
dar poate ii e bine asa sper...

Mergi la inceput