Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

piggy, zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi. Fiecare copil are ritmul lui, zile mai bune, zile mai proaste. Iar la 3-4 luni, 130gr pe sapt e bine!!! Doar ca te-ai invatsat tu cu 900gr, cu prea bine!!!
Juma din mamicile de aici nu au vazut greutatea asta intr-o luna....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miss, am uitat sa te felicit ptr gasirea apartamentului mult dorit.

Fetelor, daca m-ati vedea, in permanenta citesc despre diversificare, mai ceva ca pentru un examen. Mama rade de mine... Mie mi se pare ceva tare important. Simonacip m-a mai linistit putin, n-o fii mai ceva ca experimentul de azi de la Geneva

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor, daca m-ati vedea, in permanenta citesc despre diversificare, mai ceva ca pentru un examen. Mama rade de mine... Mie mi se pare ceva tare important. Simonacip m-a mai linistit putin, n-o fii mai ceva ca experimentul de azi de la Geneva

Stai, ca nu e cazul inca de felicitari. Bogdan zice ca 159 de mii e mult prea mult, eu speram sa ne reduca la 149, sa zicem, dar Bogdan vine azi si zice ca el l-ar vrea la 135... Pai in asemenea conditii nu mai pupam noi nimic. Ma oftic crunt. Daca chiar vrem sa luam un apartament, va trebui sa ne indatoram pe termen mai lung, iar lui i se par multi 13 ani. Pai ai mei au platit 20 de ani la un 2 camere amarat... Asta e, n-avem de ales. Oricum, 13 ani nu-s multi, de 7 ani suntem noi impreuna si ma si mir unde a zburat timpul asta...

Bogdan zice ca de ce sunt tevile de cupru si nu de plastic, ca ne vor trebui 15 mii ca sa reinnoim baia etc. Nu stiu, mie tare mult mi-a placut apartamentul, mi s-a parut tare frumos si bine facut, mi-a placut si terasuta... si mi s-a parut ca totul e acceptabil, numai cu pretul sa coboare sub 150 de mii, restul este rezolvabil in timp daca vrem si nu ne grabim si nu suntem pretentiosi sa avem o casa mai veche la standard de casa noua... In fond, e doar o bucata de ciment care sa ne ajute sa nu mai aruncam banii in vant pe chirie si sa avem intimitatea noastra, sa avem mai mult spatiu si sa avem ce vinde la batranete ca sa ne luam una mai mica... In fine, om vedea ce va fi...

Mai, pana la urma experimentul ala a mai avut loc???

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Stai, ca nu e cazul inca de felicitari. Bogdan zice ca 159 de mii e mult prea mult, eu speram sa ne reduca la 149, sa zicem, dar Bogdan vine azi si zice ca el l-ar vrea la 135... Pai in asemenea conditii nu mai pupam noi nimic. Ma oftic crunt. Daca chiar vrem sa luam un apartament, va trebui sa ne indatoram pe termen mai lung, iar lui i se par multi 13 ani. Pai ai mei au platit 20 de ani la un 2 camere amarat... Asta e, n-avem de ales. Oricum, 13 ani nu-s multi, de 7 ani suntem noi impreuna si ma si mir unde a zburat timpul asta...

Bogdan zice ca de ce sunt tevile de cupru si nu de plastic, ca ne vor trebui 15 mii ca sa reinnoim baia etc. Nu stiu, mie tare mult mi-a placut apartamentul, mi s-a parut tare frumos si bine facut, mi-a placut si terasuta... si mi s-a parut ca totul e acceptabil, numai cu pretul sa coboare sub 150 de mii, restul este rezolvabil in timp daca vrem si nu ne grabim si nu suntem pretentiosi sa avem o casa mai veche la standard de casa noua... In fond, e doar o bucata de ciment care sa ne ajute sa nu mai aruncam banii in vant pe chirie si sa avem intimitatea noastra, sa avem mai mult spatiu si sa avem ce vinde la batranete ca sa ne luam una mai mica... In fine, om vedea ce va fi...

Mai, pana la urma experimentul ala a mai avut loc???

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Aoleu Miss, cand om incepe si noi sa cautam, ca "cantarim" creditele... nici nu vreau sa ma gandesc...
In legatura cu experimentul, eu ma screm acum sa gasesc cat va dura... ca cica prin noiembrie vor mai adauga aia nu stiu ce mangneti si un alt ingredient la fasciculul ala de protoni/fotoni, whatever... Chiar o folosi la ceva experimentul asta?????????

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu am reusit sa va citesc din urma!

Ylari in legatura cu experimentul , se face ca sa se vada daca se afirma sau se infirma teoria Big Bangului!!!

Am pus poze noi daca vreti sa ne vedeti
http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=96
Pupice

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Nu am reusit sa va citesc din urma!

Ylari in legatura cu experimentul , se face ca sa se vada daca se afirma sau se infirma teoria Big Bangului!!!

Am pus poze noi daca vreti sa ne vedeti
http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=96
Pupice

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Ca si cand m-ar fi interesat treaba aia cu Big Bang-ul...
Uite, mai mult ma intereseaza noile fotografii puse de tine si ma duc sa ma uit acum la ele!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Esme La multi ani finutului tau! si mi-a placut ideea cu scrisorile si prajiturelele pt vecini. Ei au apreciat, dar ma intreb cum ar fi primit un asemenea gest in Romanica.
Miss dar 13 ani nici nu e mult! As vrea eu sa pot plati in 13 ani un credit pt locuinta.
Andree Eric se face pe zi ce trece tot mai frumusel. Tare dulce e in poza aia cand se freaca la ochi in costumul ursulet.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna,

fetele ERIC a avut ieri vaccinul de 4 luni si cum ma temeam a facut febra 38,19 in fundulet asa ca va dati seama FIESTA... azi e un pic mai agitat dar no sper sa treaca cu paracetamol....

va si ne mai citimm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Experimentul de la CERN nu are legatura cu big Bang-ul, dar face bine la publicitate. Am sa citez o persoana care lucreaza in radiologie si unul dintre proiectele pe care lucreaza este legat de CERN.

"Experimentul planuit la CERN, in ciuda publicitatii, nu e o premiera, prin urmare din punctul asta de vedere stiu ce fac. Ce e nou de data asta e ca particulele, protonii, care se vor ciocni au energii mai mari decat pana acum, de ordinul TeV (Terra electron-Volt). In ciuda prefixului Terra = 10^12, energiile despre care vorbim sunt mai mici cu cateva ordine de marime decat un Joule, mai mici deci decat energia necesara pentru a incalzi o cana de apa cu un grad.

In urma coliziunii protonii se vor "sparge" si vor rezulta subparticule care poate ne vor da ceva mai multe informatii despre interactiunile dintre ele. Recrearea Big Bang-ului? Nu prea se pune problema, dar e un mod bun de a atrage atentia publicului si eventual ceva mai multe fonduri de cercetare. "

Mi se pare infiorator ca am ajuns sa fim intrebati de colegi daca Romanii s-au ascuns de teama prin pesteri, pentru faptul ca au auzit ca unii parlamentari si unele ziare au scos cele mai captivante povesti despre apocalipsa. Io nu pot sa cred cata lipsa de informatie poa' sa fie in mintile alea scurte ale unor politicieni romani. Sunt consternata si scarbita si imi vine sa ma ascund in pestera doar sa scap de intrebari...ca nici de gluma nu mai imi arde.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Superb bebicul blonduc de Andree27......

Mergi la inceput