Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ylari, of, mai, ca nu se mai termina belelele astea cu socroseniile!! Ce papucii mei cauta boul de socru-tau sa-i suga/linga el degetele Evei? Ma scuzi daca sunt prea vehementa, nu vreau sa te sperii, dar asta pentru mine e abuz cu o tenta sexuala in toata regula. Eu asa as simti. E la fel ca si cum ar pupa-o pe gura... Mi s-a facut pielea de gaina citind!!!!!!! Te rog, nu bagateliza nici acest aspect, pe langa cel al igienei, care categoric e la fel de important! Plecati de acolo cat mai repede!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Sa stii, Miss ca si eu la fel am perceput gestul, apoi mi-am zis ca poate chiar am inebunit... nu stiu ce sa zic. Intr-adevar, mult prea intim............ Ii zic si lu socra-miu vreo 2 cand vine azi de la munca, nu scapa. Eu m-am gandit de acum inainte sa vedeti fetelor ce ma cert cu ei, nu cu sotul meu. Ma voi elibera de toate tensiunile pe spinarea lor, de or sa fuga de mine cand m-or vedea. Si sa vezi Miss ce mai face boul asta de socra-miu (am tot zis ca mi se pare dar i-am zis lui Iuby sa observe ca daca mai face tsu ii dau si 2 peste oki) deci vine tot la fel sa pupe fata cand o tin in brate si alege zone care sunt aproape de sanii mei, sau chiar o data stateam intinsa cu fata in pat, o leganam pe picioare si a pupat-o pe picior, care era aproape de ... ooooof, zona mea... aia...
Al meu zice "doar nu s-o da tata la tine acum" Pai nu s-o da la mine, nici nu stiu daca e constient sau nu, dar ma deranjeaza si il pleznesc, ce sa mai. Cred ca sunt hartzuita......... Si acum am realizat asta..............

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara, a dormit Mirci tun, ceea ce nu prea se intampla...

Esme sa-ti spun cum imi dau eu seama ca e lapte insuficient. Am fost nevoita sa ma mulg de vreo 3 ori, dupa o pauza de 3 ore aveam 70-80 ml, iar dupa o pauza de 6 ore abia faceam 130 ml asa...doar ca bb ar trebui sa pape 180 ml la 3-4 ore, daca se pastreaza proportiile de pe cutia de lapte praf. In ciuda acestei situatii cu lapticul, puiul meu nu bea decat f putin lapte praf, de exemplu ieri 100 ml pe nerasuflate, dupa mult plans de foame ca nu voia bibe si inca vreo 70 mai pe seara. atat.
Ylariai dreptate, draga mea, cum sa nu? innebuneam!Din pacate barbata-tu o sa le ia partea..sunt ai lui, nu ai incotro...oricat te-ar iubi pe tine, ii iubeste si pe ei. poate reusiti sa va mutati aici.
Miss eu nu prea recunosc puseele ca al meu sta numai la san...dar parca a fost mai marait asa un timp, pe la 3 luni...tot plangea dupa masa cate o ora doua... acum plansul s-a redus considerabil...
Andree imi pare rau si de tine ce probleme ai cu socrii.
Cleo diseara studiez problema si-ti comunic, anyway. si eu sunt curioasa. Cum sa nu ne vedem la targ....abia astept. dar nu ar fi mai bine duminica, sa mergem cu sotii, mai luam una alta, sa fie si ei acolo...
Sis, tu cand mergi? te duce Cip duminica?
MIhaser tot sper si eu sa incerc sa ma alimentez corect, dar parca am innebunit...ieri Mc Donald's, azi vreau sa prajesc cartofi cu carnita...eu care nu prea pap prajeli in general.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, aseara mi-a facut Sara o criza de plans...dar apoi a papat bib si la 20.30 era deja adormita...Asa ca nu i-am mai facut baie. Credeam ca se va trezi peste noapte sa manance, dar s-a trezit mititica la 7 dimineata!!!! Azi vad ca nu mai e asa mofturoasa..a revenit la normal.

Monik, stiu ce inseamna sa fii singura... Si mie imi e foarte greu cand nu sunt cu Doru... Dar acum ma intareste Sara. Iar faptul ca seamnana leit cu el, parca imi mai trece dorul atunci cand nu ne vedem o zi-doua.
Ylari, te iau la mine daca vrei.. Si-asa e casa mare si ma plictisesc toata ziua doar eu cu Sara.

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto
Ylari, te iau la mine daca vrei.. Si-asa e casa mare si ma plictisesc toata ziua doar eu cu Sara.

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Sincer... VREAAAAU!!!! Cu bebeluna cu tot, nu???

CLEO, ai sunat la doctor?????

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Sincer... VREAAAAU!!!! Cu bebeluna cu tot, nu???

CLEO, ai sunat la doctor?????

YLARI

Sigur ca da, cu bebeluna!! Dar ce faci cu iubi??

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laurica multumesc de urare......chiar am avut spor. Acum am pus borcanele cu castraveti la bain marine, am pus si 5kg de fasole verde la congelator......ce mai conteaza ca bucataria e ...... varza...Seminte de marar, bucati de pastai......dar cu ceva ajutor din partea Deliei(pana acum a fost foarte cuminte s-o pupe mama) in juma de ora e totul gata. Insa am ratat plimbarea de dimineata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Am revenit si noi din concediu la "ferma". A fost tare frumos pt. fetita mare sa se joace cu animalutele, sa le dea de mancare, sa calareasca pe ponei.

De duminica tot incerc sa recuperez cu cititul. mai am cap. asta si sunt la zi.
Am vazut poze de la botezuri, f. frumoase si sa va traiasca ouiutii crestini!
Sanatate si micutilor bolnaviori.
Imi pare rau ca nu pot scrie fiacruia, desi am citit tot ce-ati scris ...
ce as vrea insa sa spun ... am vazut prin pozici ca bebelusii vostri stau in carucioare gen Buggy, adica nu cadita si cu fata spre public -- pe aici nici pomeneala sa pui un copilas asa mic decat la orizontala, ca cica nu-i bine pt coloana si apoi copilasul cica ar trebui sa stea cu fata spre mami, sa o vada, sa nu fie bombardat cu mii de imagini de la exterior.
Bebelusa Annika e inca la orizontala, desi sarmaluta tot ridica capsorul sa vada si ea ce se intampla prin jur ... insa parca mi-e teama s-o trec la Buggy, din motivele enumerate mai sus. mai asteptam un pic.

pt. cineva are timp si chef sa vada cateva poze de la ferma din Austria

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243247385359759090

Adriana

Mergi la inceput

Adriana sper pozicile. Si copilasii. Va am pe toti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Adriana sper pozicile. Si copilasii. Va am pe toti

Am vrut sa zic "super" dar m-am grabit. Iertare va rog......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Am revenit si noi din concediu la "ferma". A fost tare frumos pt. fetita mare sa se joace cu animalutele, sa le dea de mancare, sa calareasca pe ponei.

De duminica tot incerc sa recuperez cu cititul. mai am cap. asta si sunt la zi.
Am vazut poze de la botezuri, f. frumoase si sa va traiasca ouiutii crestini!
Sanatate si micutilor bolnaviori.
Imi pare rau ca nu pot scrie fiacruia, desi am citit tot ce-ati scris ...
ce as vrea insa sa spun ... am vazut prin pozici ca bebelusii vostri stau in carucioare gen Buggy, adica nu cadita si cu fata spre public -- pe aici nici pomeneala sa pui un copilas asa mic decat la orizontala, ca cica nu-i bine pt coloana si apoi copilasul cica ar trebui sa stea cu fata spre mami, sa o vada, sa nu fie bombardat cu mii de imagini de la exterior.
Bebelusa Annika e inca la orizontala, desi sarmaluta tot ridica capsorul sa vada si ea ce se intampla prin jur ... insa parca mi-e teama s-o trec la Buggy, din motivele enumerate mai sus. mai asteptam un pic.

pt. cineva are timp si chef sa vada cateva poze de la ferma din Austria

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243247385359759090

Adriana

super super pozele!!! si welcome bec!!!
Si io am tinut pe bebe la orizontala, dar de la 3-4 luni , daca bebe da sa se ridice, mai ridic carutsul o treapta. Asha am remarcat ca ea deja are echilibru, se grabeste spre fundulets, dar nu pt multi timp c a oboseste, asha ca in 15-20min rabatez in jos carutul.

piggy, vremea: weather.com

ylari, da, miine la 8 30 suntem si noi !!!! Ne videm, da?

reallaura, astept constatari despre scaunel!! io deja is setata.
Fetelor, io propuneam si in timpul sapt,- pt ca in weekend e f. aglomerat. Oricum os a vin si in weekend, cu prietenii, cu tati, dar tati NU ARE RABDARE sa stea cu noi, la poveshti... si nici nu vreau sa il fortsez. Asha ca 1 ora, 2,vin cu fata in marsupiu. Oricum o sa vin joi, sa scanez oferte, pliante, ceva chestii, si apoi in weekend sa cer si parerea lui tati, eventual sa luam chestiile mari (gen scaunel de masa, scaun de mashina ).

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput