Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Esme sa-ti spun cum imi dau eu seama ca e lapte insuficient. Am fost nevoita sa ma mulg de vreo 3 ori, dupa o pauza de 3 ore aveam 70-80 ml, iar dupa o pauza de 6 ore abia faceam 130 ml asa...doar ca bb ar trebui sa pape 180 ml la 3-4 ore, daca se pastreaza proportiile de pe cutia de lapte praf. In ciuda acestei situatii cu lapticul, puiul meu nu bea decat f putin lapte praf, de exemplu ieri 100 ml pe nerasuflate, dupa mult plans de foame ca nu voia bibe si inca vreo 70 mai pe seara. atat.

Multumesc mult de raspuns Laura! Asa am crezut si eu ca ma pot prinde si mi-am luat peste ochi de la pediatra - in ultima vreme am facut tot felul de gafe ba la doctor ba la botez de se uita si preotul si pediatra la mine crucis nestiind precis de pe ce planeta am coborat.

Pediatra mi-a zis urmatoarele : "Daca ea doarme linistita, face kk si pipi regulat si e activa inseamna ca nu ii e foame. Tu nu o sa reusesti niciodata, dar niciodata sa tragi cu pompa cat poate ea sa traga cu gurita, decat daca ea nu a supt niciodata si tu esti obisnuita doar cu pompa" cum a fost Simonix a noastra. De aia ma gandeam ca poate aveti alta metoda. In plus mi-a mai spus doctorita, un copil la san ia in primele 5 minute 90% din ce are nevoie in momentul ala si in urmatoarele 10-20 minute restul de 10% de aceea e important ca in primele minute sa nu fie deranjat de nimic sa poata suge ca lumea. E drept ca Lorelei nu plange mult si daca plange mai nou e exclusiv de foame si daca o pun la san si bea cat stie ea ca vrea e vesela si zambitoare dupa. Nu mi s-a intamplat sa planga dupa ce am luat-o de la san si si-a reglat si mesele de cand cu cresa. Mananca in jur de: 8.30, 11.45, 15.00, 17.50 (asta i-o dau ca sa nu moara de foame pe drum ca facem o juma de ceas bun pana acasa si e doar o masa scurta de maxim 10 minute, asa ca imediat dupa ce ajungem acasa primeste completare), 21, 2.30, 5.45.
Eu in general nu am fost stresata de greutate, insa in ultima vreme am impresia ca nu a mai luat nimic, e drept ca nu a mai fost cantarita din 17 august, dar asa mi se pare mie. Oricum vad azi la doctor cum sta treaba, sper sa fie ok ca imi doresc tare mult sa ramana pe alaptat pur pana la 6 luni. Initial zicem 4 luni, dar acu ca vad ca merge si la cresa as vrea pana la 6 luni. Ajungem insa noi in Romania si parca vad ca tot neamul o sa vrea sa ii dea ceai si mai stiu eu ce alte lichide .

pup,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am gatit asta:
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/rasturnata.html

m-am lins pe dejete. Cu multa smantana...

Pt cine e stresata cu greutatea, nu va uitati, nu incercati. E o bomba calorica.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Adriana, foarte frumoase pozele!! Mi-a placut mult cea cu amandoua fetitele Si ce animale frumoase ati avut acolo! Super!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Am revenit si noi din concediu la "ferma". A fost tare frumos pt. fetita mare sa se joace cu animalutele, sa le dea de mancare, sa calareasca pe ponei.

De duminica tot incerc sa recuperez cu cititul. mai am cap. asta si sunt la zi.
Am vazut poze de la botezuri, f. frumoase si sa va traiasca ouiutii crestini!
Sanatate si micutilor bolnaviori.
Imi pare rau ca nu pot scrie fiacruia, desi am citit tot ce-ati scris ...
ce as vrea insa sa spun ... am vazut prin pozici ca bebelusii vostri stau in carucioare gen Buggy, adica nu cadita si cu fata spre public -- pe aici nici pomeneala sa pui un copilas asa mic decat la orizontala, ca cica nu-i bine pt coloana si apoi copilasul cica ar trebui sa stea cu fata spre mami, sa o vada, sa nu fie bombardat cu mii de imagini de la exterior.
Bebelusa Annika e inca la orizontala, desi sarmaluta tot ridica capsorul sa vada si ea ce se intampla prin jur ... insa parca mi-e teama s-o trec la Buggy, din motivele enumerate mai sus. mai asteptam un pic.

pt. cineva are timp si chef sa vada cateva poze de la ferma din Austria

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243247385359759090

Adriana

super super pozele!!! si welcome bec!!!
Si io am tinut pe bebe la orizontala, dar de la 3-4 luni , daca bebe da sa se ridice, mai ridic carutsul o treapta. Asha am remarcat ca ea deja are echilibru, se grabeste spre fundulets, dar nu pt multi timp c a oboseste, asha ca in 15-20min rabatez in jos carutul.

piggy, vremea: weather.com

ylari, da, miine la 8 30 suntem si noi !!!! Ne videm, da?

reallaura, astept constatari despre scaunel!! io deja is setata.
Fetelor, io propuneam si in timpul sapt,- pt ca in weekend e f. aglomerat. Oricum os a vin si in weekend, cu prietenii, cu tati, dar tati NU ARE RABDARE sa stea cu noi, la poveshti... si nici nu vreau sa il fortsez. Asha ca 1 ora, 2,vin cu fata in marsupiu. Oricum o sa vin joi, sa scanez oferte, pliante, ceva chestii, si apoi in weekend sa cer si parerea lui tati, eventual sa luam chestiile mari (gen scaunel de masa, scaun de mashina ).

povestea nashterii

Si eu as veni in cursul saptamanii......oare cu carutul nu se poate?
Parca data trecuta erau niste barbati si te ajutau sa urci si sa cobori scarile......ca eu in marsupiu sunt terminata de spate....plus ca mai trebuie sa iau si geanta cu pampersi, cu biberoane, cu ... de toate. As veni si eu cu un taxi........sa videm......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Fetele, aseara mi-a facut Sara o criza de plans...dar apoi a papat bib si la 20.30 era deja adormita...Asa ca nu i-am mai facut baie. Credeam ca se va trezi peste noapte sa manance, dar s-a trezit mititica la 7 dimineata!!!! Azi vad ca nu mai e asa mofturoasa..a revenit la normal.

Monik, stiu ce inseamna sa fii singura... Si mie imi e foarte greu cand nu sunt cu Doru... Dar acum ma intareste Sara. Iar faptul ca seamnana leit cu el, parca imi mai trece dorul atunci cand nu ne vedem o zi-doua.
Ylari, te iau la mine daca vrei.. Si-asa e casa mare si ma plictisesc toata ziua doar eu cu Sara.

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Si Sara mea seamana cu tati...Doar se incrunta ca mine . Eu cred ca sar in seara asta peste baita. E a doua oara de cand s-a nascut. I-am facut in fiecare seara...Asta e ! O sa-i spal nitel fundicul. Oricum ea nu transpira niciodata. Cred ca e mai friguroasa asa ca mine.

Eu ma simt ceva mai bine. Cred ca incepe tratamentul sa isi faca efectul. Vad ca nu mai am febra. Am luat Ketonal, cred ca ala a fost mai bun decat flamexinul.

Va pup!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Am revenit si noi din concediu la "ferma". A fost tare frumos pt. fetita mare sa se joace cu animalutele, sa le dea de mancare, sa calareasca pe ponei.

De duminica tot incerc sa recuperez cu cititul. mai am cap. asta si sunt la zi.
Am vazut poze de la botezuri, f. frumoase si sa va traiasca ouiutii crestini!
Sanatate si micutilor bolnaviori.
Imi pare rau ca nu pot scrie fiacruia, desi am citit tot ce-ati scris ...
ce as vrea insa sa spun ... am vazut prin pozici ca bebelusii vostri stau in carucioare gen Buggy, adica nu cadita si cu fata spre public -- pe aici nici pomeneala sa pui un copilas asa mic decat la orizontala, ca cica nu-i bine pt coloana si apoi copilasul cica ar trebui sa stea cu fata spre mami, sa o vada, sa nu fie bombardat cu mii de imagini de la exterior.
Bebelusa Annika e inca la orizontala, desi sarmaluta tot ridica capsorul sa vada si ea ce se intampla prin jur ... insa parca mi-e teama s-o trec la Buggy, din motivele enumerate mai sus. mai asteptam un pic.

pt. cineva are timp si chef sa vada cateva poze de la ferma din Austria

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/VacantaLaBauernhofInN#5243247385359759090

Adriana

super super pozele!!! si welcome bec!!!
Si io am tinut pe bebe la orizontala, dar de la 3-4 luni , daca bebe da sa se ridice, mai ridic carutsul o treapta. Asha am remarcat ca ea deja are echilibru, se grabeste spre fundulets, dar nu pt multi timp c a oboseste, asha ca in 15-20min rabatez in jos carutul.

piggy, vremea: weather.com

ylari, da, miine la 8 30 suntem si noi !!!! Ne videm, da?

reallaura, astept constatari despre scaunel!! io deja is setata.
Fetelor, io propuneam si in timpul sapt,- pt ca in weekend e f. aglomerat. Oricum os a vin si in weekend, cu prietenii, cu tati, dar tati NU ARE RABDARE sa stea cu noi, la poveshti... si nici nu vreau sa il fortsez. Asha ca 1 ora, 2,vin cu fata in marsupiu. Oricum o sa vin joi, sa scanez oferte, pliante, ceva chestii, si apoi in weekend sa cer si parerea lui tati, eventual sa luam chestiile mari (gen scaunel de masa, scaun de mashina ).

povestea nashterii

Wow, supertare, ne vedem, da, abia astept!!!
Mie mi-a placut ala, Zenith (scaunul) Si cred ca e ok. Stiu, pe mine nu m-ai intrebat, dar ma bag si io in seama...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Asta e al cincilea capitol pe care il deschid de la linkul pe care-l aveam eu in "favorites" asta ca sa-mi fac si autocritica ca nu am mai intrat de multa vreme pe aici si nu mai stiu nimic de voi...

Noi ne pregatim de botez care va fi simbata asa ca acum sunt pe ultima suta de metri - spalat hainutze, facut liste ca sa nu uit nimic, confirmari la restaurant, samd...

Ma duc sa mai vad poze si sa vad daca mai pot citi ceva din urma...va pup pe toate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

am gatit asta:

Pt cine e stresata cu greutatea, nu va uitati, nu incercati. E o bomba calorica.

povestea nashterii

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

am gatit asta:

povestea nashterii

YLARI

IDEM: DE CE DRAGA, CLEO, DE CE?????

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

buna fetitele,

Multumim pt atatea laude ma simt coplesita

bine sa luam pe rand fetitele pana nu apare capitolul...

Ylari ,imi este mila de tine si te inteleg ,eu in locul tau faceam pe loc un SHOW lu tata socru cu iuby cu tot pt ca este in joc sanatatea EVEI ...iar restul lumi,de azi inainte impuneti punctul de vedere pt ca mai tarziu cine stie ce ii mai trece prin cap lu tata socru,chiar daca tu te muti la casa ta...

Miss multumim pt aprecieri, a sper sa va iasa pasenta cu casuta,succes la economisit banii...

o intrebare lui ERIC pe oun ochisor iau iesit niste venisoare pe albeata ochiului oare este grav ??????sunt un pic rozali mai mult usor maro .ajutorrrrrr ce sa fac

Mergi la inceput