Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neata fetelor,

cleo multumesc pentru raspunsul incurajator...problema e ca eu i-as baga supliment de lapte formula dar ea pare satula cu ce ii dau de la san si doarme relativ bine...hm mai asteptam

dolores dar stiu ca patrick al tau a luat in greutate nu gluma , sa o tineti tot asa

ylari, eu cred ca as fi tras o cearta pe cinste cu socrul...si a mea sta tot timpul cu manutele in gura ca suzeta nuo vrea si trebuie sa o pazesc de admiratorii din fata blocului care se infig fix la manutele ei grasutze...trebuie sa fim vigilente

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare tuturor,

Felicia la noi se poate obtine credit cu dobanda fixa si pentru toata perioada, e insa putin mai mare dobanda. Acum cand zic eu dobanda mare, nu ma refer la monstri de dobanzi de care am auzit din Romania. Dobanda la creditul nostru e 3.5% pe an. Daca faceam doband afixa pe toata perioada era 3.8% pe an. Pe de alta parte aici orice credit ipotecar se poate renegocia sau platii inainte de termen daca au trecut cel putin trei ani de la semnarea contractului de creditare, daca perioada nu a trecut insa ai dat pur si simplu peste bani si vrei sa scapi de credit trebuie sa platesti o taxa suplimentara egala cu 1% din suma ceruta imprumut. Noi mai avem mai putin de un an pana putem sa ne renegociem sau sa ne platim creditul. Nu cred ca o sa castigam pana atunci la loto ...mai ales ca nici nu jucam, asa ca doar cu renegociere putem ramane.
Simona baietelul cu pricina azi implineste 2 ani iar faza s-a intamplat pe 15 august . Ieri am fost la ei si a vrut sa ii dea lui Lorelei o crocheta de peste sa manance si ea ca a auzit ca ii e foame . Se pare ca de trei zile nu mai foloseste suzy (suzeta) fiindca i-a facut buba (adica a rupt-o partial) si degeaba a pupat mami ca buba nu a trecut, asa ca pur si simplu a ramas fara suzeta, dar e ok.
fecian imi pare rau ca nu e bine la gradi. Eu pe a mea doar odata in prima zi am gasit-o cu ochisorii rosi de plans...de foame. Dupa aia s-a obisnuit educatoarea si o ia in brate cand incepe sa planga de foame pana ajung eu. De regula ajung inainte sa i se faca asa foame, uneori insa...In rest de cate ori ajung la cresa ori doarme ori se joaca cu jucarii sau cu copii.

Apropo de maini si pupat pe maini si alte similare. Nici eu nu las pe nimeni altcineva sa imi linga copilul pe maini. Soacra mea singura s-a sesizat si o pupa doar pe cap, zau, pe cap pe parut, nu pe fata, nu pe maini, nu pe picioare, nu pe nas sau pe urechi, doar pe cap pe parut in locuri unde nu ii ajung manutele. M-am si distrat de ea ca a urmarit pana unde ii ajung manutele fetei pe cap . Pe de alta parte la cresa linge la jucarii ceva de speriat si evident nimeni nu sta sa le sterilizeze dupa fiecare copil, cum toti sunt bebelusi toti ling la greu. Si degeaba educatoarea se da cu alcool gel pe maini dupa fiecare tinut in brate sau schimbat scutec, sau spalat copil pe fata, jucariile tot trec de la un lins la altul asa ca...incet da' sigur si-or transmite ei tot soiul de virusi. Majoritatea vin de la cei care au frati mai mari in alte comunitati. De aia...de-abia astept rotarixul de azi. Si tot in despre virusi...al meu sot s-a racit, azi noapte isi facea ceai cald cu lamaie...azi dimineata nu a mai pupat copilul pe nicaieri nici macar nu a mai vorbit cu ea de la distanta mica. Mi se rupea sufletul cand il vedeam cum ar vrea dar se abtine, si Lorelei il cerea mai aproape dar el se abtinea, pe de alta parte am super apreciat gestul...desi e posibil ca asta sa fie raspuns la raceala de care tocmai a scapat Lorelei .

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, iubita, au dreptate fetele, MUTA_TE cat poti de repede ca bebeluna vrea ca mami si tati sa se inteleaga. Daca e pace intre mami si tati si ea e fericita!!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata si de la noi. Cred ca am intrat in puseul de 3 luni, dar stiti cum? Mama-mama, n-am dormit aproape doata noaptea, la 2 ore voia dansul laptic, iar dimineata la 4:30 era vesel, cu ochii mari, radea, facea giumbuslucuri, dadea din maini si din picioare ca avionul etc. L-am pus pe la 5 pe burta, s-a frichinit si a gemut 45 de minute, dupa care – terminata de nervi – l-am intors la loc. Radea la fel, tot programul N-a dormit decat de la 6 pana la 6:30, adica atata timp cat l-am alaptat, am atipit si eu langa el. La 7 i-am zis lui Bogdan sa-l ia de langa mine ca-i crap capul... Efectiv nu mai puteam. Fetelor, cat dureaza puseul asta, ca eu sunt deja disperata? Aseara am baut iar ceai din ala „magic“, dar n-a mai avut efect. Bine ca n-am mai mancat si jumatatea de ciocolata pe care avusesem de gand s-o mananc, altfel cred ca nu dormea chiar toata noaptea... Sunt chiauna de nesomn si intr-o ora trebuie sa plecam in oras, la cursul de gimnastica Mi-am facut sandvisuri, sa nu mai cheltuiesc bani pe „terase“ Acum m-am trezit si eu sa devin econoama in perspectiva cumpararii unui apartament, ma trezesc si eu pe ultima suta de milimetri Bogdan a mai gasit o oferta, un apartament nou-nout in centrul verde al orasului, ne-am puta muta in toamna lui 2009 (poate pana atunci mai strangem bani). Am cerut expose, sa vedem ce si cum. Costa 230 de mii, dar macar nu am mai renova, iar conditiile de caldura/gaze etc. sunt la ultimul standard, deci nu ar trebui sa modificam nimic (anul viitor apare o lege care va face necesare multe schimbari la apartamentele mai vechi pt. a le face mai "prietenoase" pt. mediul inconjurator).

jady, in sfarsit am vazut pozele. Foarte frumoase, cel putin cele cu tine mireasa sunt splendide, iar Eric e maricel si scumpisor foc!! De malul marii nu mai zic, ca-mi curg balele de invidie...

fecian, bine-ai revenit! Mi-era dor de voi! Daviducul inca nu apuca nimic cu manutele, el cu picioarele e f.f.f. activ...

monik, toate cele bune!!! Ne gandim la tine, sa te faci bine repede-repede!

Ylari, of, mai, ca nu se mai termina belelele astea cu socroseniile!! Ce papucii mei cauta boul de socru-tau sa-i suga/linga el degetele Evei? Ma scuzi daca sunt prea vehementa, nu vreau sa te sperii, dar asta pentru mine e abuz cu o tenta sexuala in toata regula. Eu asa as simti. E la fel ca si cum ar pupa-o pe gura... Mi s-a facut pielea de gaina citind!!!!!!! Te rog, nu bagateliza nici acest aspect, pe langa cel al igienei, care categoric e la fel de important! Plecati de acolo cat mai repede!!

Andree27,

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Rog iertaciune ca nu am timp de forum...am vazut poze cu botezul lui Mirciulica si cu printesa de Cleo...

Laura, Simo lumanarea a fost ok...unii sunt ofitcati din fire si de aia fac tot felul de afirmatii...nu le bagati in seama!

Cleo super faini papuceii de pe tort si cei ai Marei!

piggy eu am aceasi situatie...copil ce refuza formula si lapte insuficient...tot asa bine doarme si a mea noaptea...papa decat o data in timpul noptii...eu i-am dat formula cu tetina de 6 luni ptr lichide subtiri...a papat ceva incepand de ieri...Mi-e mi-a venit si CM...alta probleme...ptr ca schimba gustul laptelui...Acum o hranesc mixt...fac tot ce pot sa mai am si bruma asta de laptic...am renuntat si la obiceiurile alimentare proaste!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

am si eu o intrebare...
ilinca se tot joaca cu manutele si uite asa se zgarie de zor pe fata desi ii tai unghiile saptamanal. ultima fapta buna e o zgarietura mare urata si adanca pe nasucul ei mititel chiar langa ochisor
aveti idee cu ce crema sa ii dau sa se vindece mai repede ca tot timpul acolo nimereste cu mana
parca manusi in maini pe caldura asta nu i-as pune...

cleo de unde stii cum va fi vremea la baby expo? nu de alta dar pe 20 sept avem si noi botezul si inca nu mi-am gasit nimic de imbracat, as fi vrut ceva mai colorat si in magazine deja e colectia de toamna cu gri negru maro etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Profit de o pauza de nani inainte de plimbare sa citesc forumul.
Mai Ylari m-a oripilat povestea, Jeez, cred ca innebuneam pe loc, sarmana de tine si de Eva. Ce om scarbos! Sper sa reusiti sa-i "lasati in urma".

Alina anto pup bebelusa Sara, imi pare rau ca plange, poate acum e totul ok, oricum spor cu sucutul de morcovi.

jady ce mocuta avem, dragul de el!
Edit ca m-am uitat la toate, ce frumosi sunteti, familie tare fericita!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getuta superbe si pozele tale! Mi-a placut la nebunie si invitatia de botez, io acu' am vazut-o.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Felicia la noi asta de trei luni a durat cel mai mult...o saptamana. Ea a fost complect fara chef, nu mai gangurea doar mormaia sau maraia ceva acolo, nu mai manca dar statea la tzatz la greu de zici ca era lipita, cum o trageam de acolo cum maraia. Dupa ce termina, cica, puteam mulge cate 200 ml de lapte ca ea nu manca mai nimic, insa noaptea dormea bine. Cand s-a terminat puseul, pe 29 august mi-a ras in hohote si in timpul puseului pe 26 august a invatat rostogolirea de pe spate pe burta.

Monik acu vad ca esti bolnava. Sa ai grija de tine si sa te faci cat mai repede bine!!! Cere ajutor de la cineva ca sa nu trebuiasac sa ai oarece alte stresuri pe cap si o sa te recuperezi mai usor!!!

Vreau si eu sa stiu cum va dati seama ca aveti lapte insuficient daca copilul nu accepta altceva de mancare si doarme bine? Nici a mea nu mai ia in greutate cum o facea inainte, si nu mananca nimic altceva in afara de lapte de la ma-sa, inca mai mananca de doua ori noaptea, dar atat vreme cat kk bine, face pipi bine, creste oricat de putin in greutate, este activa si vesela, inseamna ca are lapte cat isi doreste ea in acest moment. Eu asa cred.

pupici,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

am si eu o intrebare...
ilinca se tot joaca cu manutele si uite asa se zgarie de zor pe fata desi ii tai unghiile saptamanal. ultima fapta buna e o zgarietura mare urata si adanca pe nasucul ei mititel chiar langa ochisor
aveti idee cu ce crema sa ii dau sa se vindece mai repede ca tot timpul acolo nimereste cu mana
parca manusi in maini pe caldura asta nu i-as pune...

cleo de unde stii cum va fi vremea la baby expo? nu de alta dar pe 20 sept avem si noi botezul si inca nu mi-am gasit nimic de imbracat, as fi vrut ceva mai colorat si in magazine deja e colectia de toamna cu gri negru maro etc

bepanthen plus cred

Mergi la inceput