Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Getutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jady http://community.webshots.com/user/alina_eric0 mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze. |
Sati creasca mare printisorul Ericut, e un scumpic cum da el din picioruse la carusel... Al meu inca nu da din picioruse.... adica da din picioruse, dar nu le ridica asa in sus... numai putin de tot... si la gurita inca nu le duce... se screme cand i le duc eu... sper sa si le duca pana la urma ca atat imji plac copilasii cu piciorusele la gurita..
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
alina_anto spune:
Getutza, Jady, v-am vazut pozele. Foarte scumpi baieteii!!! Jady, ai fost o regina la nunta ta
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
Doloress spune:
Si eu am vazut pozele Getutei si ale lui Jady, foarte frumoase! Ce copii superbi! Si mamicute frumoase si fericite. Getuta tu ai ramas la fel de tinerica si frumusica precum un copil. Jady , ce rochie de mireasa frumoasa! Esti o norocoasa sa stai pe malul marii.
Getuta multumim de complimente! Al meu da din picioare ca o morisca de cand era mic. Acuma mai nou se prinde de pantaloni de la genunchi asa si isi ridica cu manuta piciorul in sus. In chimb nu sta deloc pe burtica si nici nu se intoarce. Uraste statul pe burtica.
Ma duc sa mai desfac un sac de haine, ca mi-a adormit kupilu in sfarsit.
fecian spune:
Salutare la toata lumea, mamici si bebici
Ma mai tineti minte?
Noi am fost de la ocupati la foarte ocupati cu serviciul, gradinitza, toate la un loc astfel incat nu am avut timp de nimic. Plus ca acum cand vin de la servici stau numai cu bebelone ca imi lipseste enorm si macar o ora mai stam si ne mai jucam impreuna.
Ce sa zic: lui bebe nu ii place deloc la gradi, eu asta am impresia de fiecare data cand il iau de acolo e apatic si cu ochii rosii de plans(eu acasa nu il las sa planga pana are ochii rosii). Sunt suparata, dar nu prea am alta solutie. Macar eu voi sta o zi pe saptamana acasa si sotul meu inca una si asa va sta bebe doar 3 zile. Voi face sa fie permanenta chestia asta.
Acasa bebe se joaca, rade cu hohote, apuca jucarii, se uita la carti, da paginile el cu manutza lui, le baloseste( cica vor si ele apica...apai el le da) incepem sa invatam sa ne rotim, dar numai daca e mami prin jur. "Vorbim" pe limba noastra singurei si nestingheriti si ne place sa ne fotografiem. Cum vede camera cum se opreste din toate si se uita tare atent. Ba o data a vrut sa o guste sa vada daca e buna.
Ar fi milioane de lucruri de spus, ma minunez de minunea lui, ma bucur de fiecare descoperire, de fiecare zambet...chiar si de fiecare kk care il face( in ultimul rand devenise cam rar).
In rest nimic special, doar munca si casa. Acum fug sa pap si eu si poate candva o sa mai intru si pe aici.
Va pup si numai bine. Sper ca voi reusi sa pun ceva pozici si cu noi sa ne vedeti ce mari suntem
Sa ma scuzati dar nu reusesc sa mai citesc nimic, deh deocamdata imi lipseste timpul
Gata fug ca ma ia sotul la bataie.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
Getutza81 spune:
citat din mesajul lui alina_anto Getutza, Jady, v-am vazut pozele. Foarte scumpi baieteii!!! Jady, ai fost o regina la nunta ta Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi! Botez Sara-Maria |
Alina, si Sara e o scumpica foc !!! Pupici si sper sa scapati odata de "bubita" nedorita... ofofof...va fi bine, o sa vedeti...
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
citat din mesajul lui fecian Salutare la toata lumea, mamici si bebici Ma mai tineti minte? Noi am fost de la ocupati la foarte ocupati cu serviciul, gradinitza, toate la un loc astfel incat nu am avut timp de nimic. Plus ca acum cand vin de la servici stau numai cu bebelone ca imi lipseste enorm si macar o ora mai stam si ne mai jucam impreuna. Ce sa zic: lui bebe nu ii place deloc la gradi, eu asta am impresia de fiecare data cand il iau de acolo e apatic si cu ochii rosii de plans(eu acasa nu il las sa planga pana are ochii rosii). Sunt suparata, dar nu prea am alta solutie. Macar eu voi sta o zi pe saptamana acasa si sotul meu inca una si asa va sta bebe doar 3 zile. Voi face sa fie permanenta chestia asta. Acasa bebe se joaca, rade cu hohote, apuca jucarii, se uita la carti, da paginile el cu manutza lui, le baloseste( cica vor si ele apica...apai el le da) incepem sa invatam sa ne rotim, dar numai daca e mami prin jur. "Vorbim" pe limba noastra singurei si nestingheriti si ne place sa ne fotografiem. Cum vede camera cum se opreste din toate si se uita tare atent. Ba o data a vrut sa o guste sa vada daca e buna. Ar fi milioane de lucruri de spus, ma minunez de minunea lui, ma bucur de fiecare descoperire, de fiecare zambet...chiar si de fiecare kk care il face( in ultimul rand devenise cam rar). In rest nimic special, doar munca si casa. Acum fug sa pap si eu si poate candva o sa mai intru si pe aici. Va pup si numai bine. Sper ca voi reusi sa pun ceva pozici si cu noi sa ne vedeti ce mari suntem Sa ma scuzati dar nu reusesc sa mai citesc nimic, deh deocamdata imi lipseste timpul Gata fug ca ma ia sotul la bataie. Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008) Pozici cu noi in noua formula Ursuletzul-pufarina Povestea nasterii M-am nascut de ziua mea Simplicity is the key to excellency |
Sigur ca te mai tinem minte, nea fost dor de tine !!
Imi pare rau sa aud ca lui bebe Gabriel nui place la cresa... cred ca tie tare greu....La fel face si Bogdi la camera, se opresete din tot ce face si se uita tare mirat la aparat... nu prea pot sal filmez cand mananca sau face ceva ca imediat se opreste... Si noi faceam kk destul de rar, dar acum de cand cu diversificarea imi face de cate 3-4 ori pe zi...Asteptam pozicile, pupici tie si somnic usor lui Gabriel...
===============
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
citat din mesajul lui Doloress Si eu am vazut pozele Getutei si ale lui Jady, foarte frumoase! Ce copii superbi! Si mamicute frumoase si fericite. Getuta tu ai ramas la fel de tinerica si frumusica precum un copil. Jady , ce rochie de mireasa frumoasa! Esti o norocoasa sa stai pe malul marii. Getuta multumim de complimente! Al meu da din picioare ca o morisca de cand era mic. Acuma mai nou se prinde de pantaloni de la genunchi asa si isi ridica cu manuta piciorul in sus. In chimb nu sta deloc pe burtica si nici nu se intoarce. Uraste statul pe burtica. Ma duc sa mai desfac un sac de haine, ca mi-a adormit kupilu in sfarsit. Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Ma faci sa rosesc...... eu ma consider batrana, si la fata am imbatranit mult, eh, necazurrile... dar sunt si fericita cu ingerasul meu alaturi....Uite, al tau isi prinde piciorusele, al meu nu, al meu se intoarce de pe burtica pe spate, al tau nu.... incepe sami treaca din ingrijorare ca nusi prinde piciorusele, se pare ca fiecare dupa bulul lor plac.... cine ii mai stie si pe ei cei in capsorul lor...Spor la munca, la despachetat, si nu le fa pe toate odata ca inca na venit sfarsitul lumii cum pronosticau unii "incuiati" la minte... hihih...
===============
Micuta mea minune mare !
Andree27 spune:
Multumim de laude!!!
Am vazut pozele cu bogdanelul Getutzei care este un dulcic!!LA fel ca si Ericut de Jady!!!!SA va traiasca!!!!
Simona sa stii ca si eu acuma am niste pofte mai ceva ca si atunci cand eram gravida!De fapt atunci foarte rar am avut pofte!!!!
Alina ,draga de tine!!!Poate o fi avand si Sara o zi mai prosta de aceea a fost azi asa!!II trimitem un mare sa ii treaca starea aceasta sa revina la normal sa nu o supere pe mami!!!
Asa pui de somn am tras azi cu Ericut langa mine,la amiaz de 2 ceasuri ca acuma nu mai am somn!!!
Monik imi pare rau prin ce treci!!ITi doresc sa te faci bine cat de repede!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Alina da ce dulcica e Sara si ce a crescut!!!!Sa stii ca m-am uitat la poze si mie tot asa mi se pare hemangiomul!!Nu mi se pare ca a crescut!!Doamne da sa treaca odata!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
monik16 spune:
Fetelor multumesc pt. incurajari! Din pacate nici o ameliorare, ba mai am si febra 38.6...si nu mi-am dat seama si am alaptat-o pe sara (citisem pe aici intr-o vreme ca nu e ok). Acum am luat un antiinflamator si renunt pt. cateva zile la alaptat. Sper sa imi treaca si febra. Deja ma doare si cand deschid gura...ce prostie!!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008