Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
monik16 spune:
Am vazut la Rm Valcea o fetita de 6 luni care mergea in picioare... Nu statea bine in fundulet dar mergea in picioare... Nu stiu daca e ok...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
ancaurn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monik16 Am vazut la Rm Valcea o fetita de 6 luni care mergea in picioare... Nu statea bine in fundulet dar mergea in picioare... Nu stiu daca e ok... MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008 |
Nu stiu daca e ok, stiu insa ce mi-a zis pediatra cand era Cezara mica. Si mi s-a parut de bun simt. Sa n-o fortez cu nimic. Chiar daca ea vrea sa stea intr-o pozitie, sa n-o las pana nu-i in stare sa stea singura in pozitia respectiva. Iar in premergator sau plimbata prin casa sustinuta de subrat, doar dupa ce reuseste sa se ridice singurica in picioare in patut. Altfel risc deformari ale oaselor picioarelor sau a coloanei. Asa am facut si Cezara a mers singurica, nesustinuta de la 9 luni jumate.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
simonacip spune:
Seara buna si de la noi.
Am mincat ca sparta. Azi am vb cu fetele din parc d ela mine si tot povesteam despre mincaruri etc si mi-au facut o pofta d esalata de rosii cu ceapa si cu sos sa-l maninc cu piine...abia am apucat sa fac salata, am muscat din ceapa, din rosie...ce-oi fi avut??Mai rau ca atunci cind eram gravida.
Ylari, Mateiut e mai bine, nu prea mai are mucisori, gitutul e spre vindecare. Slava Domnului, aud ca si voi sunteti bine si ma bucur.
Monik, Alina, Desiree imi pare rau d ebbii agitati si plingaciosi, si de problemele tale de sanatate Monik, sper sa te refaci repede..
Esme, frumos gest al baietelului respectiv. De curiozitate, ce virsta avea?
Miss, sper sa reusiti sa luati mai ieftina casuta..Mmm, ce super!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Ah, cit despre statul in fund picioare, mie mi-a spus dr sa-l pun in fundulet sprijinit asa pe perna, la 45 d egrade, dar sta si in fundulet singurel, dar perioade scurte, si inca nu sta drept, logic, dar exersam incet incet. Cit despre mers, eu una nu ma grabesc...e o perioada dificila cind incepe sa mearga si sa apuce...nu mai poti face mai nimic...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancaurn
Nu stiu daca e ok, stiu insa ce mi-a zis pediatra cand era Cezara mica. Si mi s-a parut de bun simt. Sa n-o fortez cu nimic. Chiar daca ea vrea sa stea intr-o pozitie, sa n-o las pana nu-i in stare sa stea singura in pozitia respectiva. Iar in premergator sau plimbata prin casa sustinuta de subrat, doar dupa ce reuseste sa se ridice singurica in picioare in patut. Altfel risc deformari ale oaselor picioarelor sau a coloanei. Asa am facut si Cezara a mers singurica, nesustinuta de la 9 luni jumate. POZE Poze 2008 Povestea nasterii lui Dragos cel capos Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008) |
ancaurn, asha mi-a zis si ortopedul. Nu fortsam copilul, lasa-l ca cere singur. Cand se va agita singur, isi da drumul la muschi care vor sustine sistemul osos.
gata. ma duc la culcare. am spalat pitica si a adormit.
fetelor, o ultima intrebare. Pana acum am tinut pe bebe in scoica. Scoica am primit-o, si de la cine am primit-o m-a intrebat daca poa sa o dea unei amice care naste zilele astea. Oricum noi cautam scaunel de mashina, unul pt perioada mai lunga, intrebarea e: unul de genul www.miniblu.ro/Categorii/Transport_si_sedere/Scaune_auto/Inglesina/Scaun_auto_Moovy_-_Inglesina" target="_blank">asta este ok pt bebe de 4 luni? Are cineva? se poa lasa spatarul asha incat sa poata dormi bebe?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
Daviducul sta sprijinit cateva secunde, dupa care ii cade capul intr-o parte si trage corpul dupa el Ati muri de ras daca l-ati vedea. Gravitatia e inca o provocare prea mare pentru el... Asta e, are capul mare si sper ca si creierul sa fie la fel
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Alysh spune:
Miss , saru'mana pt raspuns, imi sunt foarte folositoare informatiile, esti o scumpa
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Getutza81 spune:
Am mai pus poze de azi incepand de aici. Vizionare placuta
Cleo, nu stiu ce sa zic de scaunel... noi avem scoica...
Monik, sanatate multa !!!
Doloress, vazut pui mic, adorabil !!!
Biabaus, multe lunisoare si la multi anisori Anei !!
Adriana 78, la fel pt micuta Annika !!
Dessire, scumpica foc micuta Victoria !!!!!
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !