Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
aldaesme spune:
salutare din nou,
Anca mersi, azi ii transmit ca trecem pe la el dupa ce iesim de la cresa. E un dulce rusinos. Nu a fost asa, e acum intr-o perioada dar e absolut superb. Acu cateva saptamani am fost la ei si asta mica a mea a facut kk numai bine isi revenise finutul din timiditate si zice "Oooo Oooo" dupa care o sterg in baie si imi aduce un pampers de-al lui din ala chilotel. M-am topit toata cand i-am vazut gestul. Frumos si bun copilutul ala!!! Adevarul e ca are niste parinti geniali iar mamica lui e de milioane, nu are cum sa nu fie si el un copil minunat!
Cleo si aia de s-au dat in barci prin ziare tot cu studii se pretind, mama lor de ignoranti. Rau e ca nu isi dau seama ca asa murdaresc numele tarii. S-apoi se plang de unii altii ca vezi doamne cum ii vede pe ei vestul...cam cum se arata...grrr.
Doloress eu te iau cu draga inima de vecina. Cred ca ne-am intelege foarte bine!!!
Mai si noi creditul tot pe 30 de ani l-am facut si pana nu vine o foerta mai buna nu il renegociem, e foarte bine asa cum este. Dobanda e ok si fixa in primii...25 de ani . banul investit in casa nu e pierdere banul dat pe chirie e bun dus...pe chirie.
pupici,
esme
cleo78 spune:
stiri de ultima ora despre experimentu de la Geneva:
Experimentul de azi din Elvetia, CERN, a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel metalic in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 stiri de ultima ora despre experimentu de la Geneva: Experimentul de azi din Elvetia, CERN, a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel metalic in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost net superioara vitezei protonilor... o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Doloress spune:
Miss da, obiectiv din ala big mama are. Are 2, unul pentru portrete, unul pentru peisaje. Acuma vrea unul singur care dintr-o invartitura sa se transforme, sa nu trebuiasca sa le schimbe mereu.
Esme of, tare as cocheta cu ideea de a trai in Europa, insa mi-a ajuns o emigrare...
Cleo
MissParker spune:
citat din mesajul lui aldaesme Mai si noi creditul tot pe 30 de ani l-am facut si pana nu vine o foerta mai buna nu il renegociem, e foarte bine asa cum este. Dobanda e ok si fixa in primii...25 de ani . banul investit in casa nu e pierdere banul dat pe chirie e bun dus...pe chirie. pupici, esme |
esme, aici mi se pare ca e o lege sau ceva de genul asta care da voie bancii sa-ti schimbe dobanzile dupa 15 ani, adica sa ti le mareasca, de aceea Bogdan vrea neaparat sa ne inhamam numai max. 15 ani si in orice caz sa avem in contract o optiune cum ca - daca vom dispune vreodata de o suma mai mare de bani - avem dreptul sa achitam o suma mai mare din credit dintr-o data... Sa vedem... oricum, e o chestie complicata, mai bine nu ma bag, mai ales ca Bogdan are de cam 4 ori cat mine (!!!), eu am risipit banii cu ambele maini de cand traiesc in Germania, ar fi trebuit sa am cel putin vreo 50 de mii pusi deoparte in 15 ani de cand muncesc pe aici, dar de, daca am sponsorizat parintii, rudele etc. nu am mai avut si pentru mine, sa economisesc...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
monik16 spune:
Salutari la toata lumea!
Profit de ocazie ca doarme Sara sa mai scriu si eu ceva...poate mai uit de durere...
M-am pricopsit cu o otita de toata frumusetea. Asta de la faptul ca psoriazisul meu, care de cand am nascut se extinde f. nasol, mi-a facut niste rani in ureche. E groaznic!!! Bietii copii cat sufera cand fac asa ceva...
Tocmai s-a trezit Sara... off
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam aeriana azi pt ca Sara nu prea a dormit, s-a frichinit toata ziua, i-a fost foame mai mereu, a plans la greu...offfffff..... Sunt epuizata... Si chiar azi am avut si eu laptopul acasa si credeam ca o sa vorbesc mai mult cu voi, dar.... asta e...
Sara nu mai vrea sa stea decat in brate, sustinuta de subrat in picioare...
Am fost la control, are 6500 g. Eu incep de sapt viitoare cu suc de morcov
Andreea, am vazut pozele! Va pupam!!!!!
Cleo
mi_bebelina
Poate sciu mai tarziu..acum iar plange..offfffffffffffffffffff
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
Victoria_mami spune:
Buna dimineata... la amiaza (la mine) :) Victoria doarme asa ca pot sa raspund: despre diversificare, eu nu am intrebat nici un dr.; eu am facut cum am crezut eu de cuviinta si, multumesc lui Dumnezeu, Victoria e ok asa; adica, i-am dat deja si morcovel si cereale si amandoua imbinate, si sos de mar (apple sauce) si ieri am inceput cu piersica. I-am dat si suc de portocala, cate 2-3-4 lingurite. Cat despre tinut la 90 grade... nu am de ales, ca URLA! daca o tin jos, intinsa; tre' sa o tinem ori in fundulet la 90 grade, ori in picioare. Vreau sa va spun ca si merge :) adica, mami o tine si ea doar pune un piciorus in fata celuilalt. Am pus-o si in mergator, e o super fericita ca poa' sa stea sus. Ce sa-i fac? Ca decat sa o las sa urle... eu nu o pot lasa sa planga, mai mult de 5 secunde copilul asta nu a plans fara sa fie luata in brate si linistita (sau macar incerc sa o linistesc, ca mai plange ea si in brate). In rest e o printesa fericita, zambeste si vorbeste, rade (de fapt, striga... nu stie inca sa rada, mai scapa ea cate un ha), e curioasa de nu se poate; asa ca stiu ca daca plange e ceva in neregula, ori o doare ceva ori nu e ea fericita de pozitia in care o tinem.
In 24 mergem si noi la vaccinul de 4 luni, in 28 avem botezul. Botezul il facem la United Church (sunt crestini, accepta orice religie crestina) si va fi doar in familie, adica noi, nasii, soacra-mea si fiica sotului meu.
Va pupam, de scris mai rarut, ca Victoria ziua nu doarme mai mult de juma de ora si apoi iar treaza 2 ore si tot asa pana la 7 cand facem baita, apoi un masaj (sa o vedeti cum staaaa ea de cumintica la masaj), apoi tzitzi si la 7 jumate daca nu e deja in patutul ei tzipa din toti plamanii... Se trezeste pe la 12-1 am sa pape, apoi pe la 5am, apoi pe la 8am... si in eneral ne trezim, dar ieri dimineata am dormit pana la 10am... de luni seara de la 5 si 20 pana marti dimineata la 10!!!!!!! Bineinteles cu pauzele de rigoare ptr. papat si schimbat!
Si iaca facui si eu un conspect ca de trei luni ma chinui sa fac unul!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
alina_anto spune:
Hai ca am pus-o in carucior si acum se uita la mine, ma studiaza...
Monik, draga de tine, imi pare rau ca treci prin asa ceva... Am un var care sufera de psoriazis, asa ca stiu ce inseamna..
Iar a inceput sa urle........
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
monik16 spune:
citat din mesajul lui alina_anto Hai ca am pus-o in carucior si acum se uita la mine, ma studiaza... Monik, draga de tine, imi pare rau ca treci prin asa ceva... Am un var care sufera de psoriazis, asa ca stiu ce inseamna.. Iar a inceput sa urle........ Sara la Breaza Scortisoara Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi! Botez Sara-Maria |
Si ca sa fie treaba traeaba a mai plecat si sotul azi in delegatie... e prima oara cand raman singura cu sara si eu sunt varza. Imi vine sa plang de durere de urechi.
Saptamana trecuta toata sapt am avut probleme cu stomacul, acum otita.... Problema e cas daca nu cedeaza pana maine trebuie sa iau antiinflamator si nu mai pot alapta...
offffff
Si sara vrea sa se ridice si cam plange cand o las e spate dar am inteles ca nu e bine pt coloana sa o las prea ridicata. Voua ce v-au zis medicii?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008