Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cami felicitari pentru fetita

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata frumoaselor
'steti bine cu toatele da?
Cristi spune-i lu barbata-tu sa nu aiba chiar asa o parere buna despre el insusi (scuze de rautate ) nu prea poa sa ajunga la bebe asa ca sa faca bine sa ii faca mofturile lu nevasta-sa gravida e valabil si ptr alti soti....ale caror doamne doresc
Edinutz - verifica daca nu cumva ai setat ca albumul sa fie "privat" si nu public. daca e public atunci du-te tu pe o poza si da aici link direct din ea - daca se vede atunci e super ok. uite incarc eu niste poze acum si iti arat cum trebuie sa fie, ok?
szmonic, da, este destul de normal ca acum sa apara colostrul.(mie mi se intampla de la 16s da is la a doua sarcina)
Daiopri, uuff deja ploaie?? cum e iarna la voi, plina de zapada? (scuze dar nu am retinut orasul in care stai, e la oceanul asta dintre noi si voi sau la Pacific?). imi pare bine ca si tu zici ca mine sa stea bb mic in dormitor cu voi in primele luni. sper sa si mearga schema asta.
Andre_ea tot asa busy cu colega cea noua? mai trimite-o nitel pe santier si vino aci la raport imi pare bine ca te-a linistit inca o data medicul despre chist mortal Tudor!!!
Cata te vazusem ieri online... nu ai trecut si pe la noi.. ntzzz.... pentru actele si dosarele ce iti trebuie ptr drepturi vezi ca e un subiect maaare cu toate detaliile la legislative.
Camelia felicitari pentru fetita!
Yashy stai ca nu trebuie sa iei acum decizia pentru naturala sau cezariana, zau! dar imi pare bine ca e mai ok aici. si eu ma dau cu capul de pereti ca vreau sa nasc natural de data asta... dar dr imi zice in final nu, ca trebe ceza... asta e. ceza si gata. tin pumnii sa iei decizia cea mai potrivita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Cristi spune-i lu barbata-tu sa nu aiba chiar asa o parere buna despre el insusi (scuze de rautate ) nu prea poa sa ajunga la bebe asa ca sa faca bine sa ii faca mofturile lu nevasta-sa gravida e valabil si ptr alti soti....ale caror doamne doresc

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

e complet adevarat, zau. asa ca daca vrei iti fac si o schema logica daca nu intelege masurile anatomice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
yashy eu as merge la cea privata,chiar daca ti se face cezariana.Nasterea normala implica riscuri in cazul tau si poate primul dr isi asuma riscurile,iar cel de-al doilea nu si vrea sa nu fie probleme de nici un fel.

szmonic,mie imi curg sanii de mult,am zis la vremea respectiva dar nu m-a bagat nimeni in seama.Initial m-am speriat un pic ca habar nu aveam ce se intampla,iar eu inainte de sarcina voiam sa merg la un control ca-mi parea mie ca e o chestie pe acolo..In fine,noroc cu Roxana ca m-a linistit cu nervii..:))

cami felicitari pt fetita!

Andreea ma bucur ca te-ai linistit in priviinta chistului.Cu ce ai tu infectie?
Sapt viitoare trebuie sa refac si eu urocultura si sper sa fi trecut.
Btw,un dulce Tudor al tau.

De tuchi mai stie cineva ceva?

Ieri am scris pe fuga,ce sa va zic,ca eram amandoi topiti.Ne uitam la galma cum doarme,cu fata lui dulce si nasucu in peretele placentei de parca era o perna si cu pumnisorii stransi..parca era ta'su,ca asa doarme si ta'su..apoi si-a desfacut pumnisorul si ne-a aratat toate degetelele alea mici si scumpe pe care abia astept sa le pap.
I-am vazut toate organele,mi se lua o piatra de pe inima de fiecare data cand ii masura ceva..ii cauta ceva,zicea valoarea si apoi perfect..Mda,valorile pt mine nu insemnau nimic ca nu le stiam,asteptam sa zica daca-i bine..Cand a ajuns si la mine,adik placenta,lichid..toate ok si mi-a masurat colul,imi zice ca-i scurt.Ma vede uimita si ii zic ca ultima data la dr era lung(bine nu mai pun faptul ca sapt trecuta am tot umblat,m-am tot stresat cu diverse..)si ma rog,il mai masoara o data,da la fel..Imi zice sa merg la dr mea sa-mi faca tuseu vaginal si asa clarific si treaba asta,dar ei ii arata ca e scurt si ca cel mai bine se simte la mana,nu la ecograf..Si eu care credeam ca scap de tuseuri...
Asa ca azi sun sa vedem cand ma primeste sa vad colul ala ca al meu dupa ce i s-a explicat ce si cum e treaba cu colul ma tine numai in pat...cica n-am voie decat la baie!

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Noi nu am avut probleme cu hata-hata(bine, exceptand perioadele cand nu am avut voie).Adica husbandu a si poftit, si nici nu s-a sfiit...E adevarat ca libidoul meu e undeva sub nivelul marii, dar il mai gasesc din cand in cand si constat ca e al naibii de bine...Legat de vise erotice...am avut si io, o gramada, da dupa ce am nascut prima data, ca a fost cam lunga perioada de recuperare..

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

ledi stai in pat daca trebuie

important e ca bebe e super bine

ce as sta si eu o zi doua ...

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!
Cami , felicitari pt carutul roz!
Ledi, ai grija multa de tine, ma bucur ca bebe e bine

Altceva nu-mi mai amintesc din ce am citit

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2823798730088100014lrLLvi uitati ceva poze cu ploud meu cel mare daca aveti chef sa il vedeti.
Edinutz, asa trebuie sa fie un link direct dintr-o poza la webshots.

Mergi la inceput

e tare dragut patrick

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput