Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

e cineva prin cluj astazi? asa dupa 7 seara

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Roxana, imi place piticul tau...si are niste ochi...superbi

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor,

Ce bine ca nu mai dau de vesti relechiar ma bucur
Cami - felicitari pt
Miere - foarte frumos patutul
Ledi - felicitari pt bb, ma bucur ca toate sunt in regula
Yasi - si eu as opta pentru clinica particulara
Lavini - m-am indragostitcand am vazut filmuletul cu baita -super-

Eu de ieri merg la scoala, am inceput cursurile de franceza. Prima zi a fost foarte interesanta ca am cunoscut colegii. Sa va prezint clasa mea pe scurt: 2 japonezi, 3 polonezi, 2 germani, 2 filipineze,1 arab, 1 siriana,1 iranian, o coreanca, o rusoaica, o bulgaroaica, 1 slovak, 1 cambogian, o ecuadoriana si o sud africana. Ce spuneti de clasa mea?.

Offf nu imivine sa cred...tocmai am avut o repriza de si deja am intrat in luna a 5-a cred o sa ma chinuie pana la sf.
Azi am program de cumparaturi, manuale si binenteles ce se va mai lipi

Am pozat burticuta imediat ce pun pozica va spun
Va o zi buna tuturor

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lavinia, Cristi, multumesc... stiti cum e cu puiul si cioara.
Vero misto clasa ta, globalizarea sa traiasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor! eu nu am mai scris de mult dar am tot citit... am fost f ocupata sapt trecute, si am avut ocazia sa ma si enervez de cateva ori. dupa ce s-a finalizat lucrarea in dormitor, peretii zugraviti frumos, totul bine...incepe sa crape peretele proaspat izolat! am luat-o de la capat...a venit omul, a refacut, a rezugravit, evident ca toate astea au mai durat ink o sapt dar...slava dlui, acum e gata. a venit si mobila, problema e ca astia au pus asa bonus dunga neagra la pat (pat alb) ce interesant, nu? eu am insistat atata sa aleg nuanta mobilei sa fie totul frumos...si m-au rezolvat rapid :))) acum ii tot sun sa vina sa puna alb in loc de negru, ca e dunga din aia de cauciuc care se poate schimba...sper. of...abia asteptsa le vad pe toate gata...sa vina bebe, si poate sa ma trezeasca din 3 in 3 ore...macar o sa-mi convina decorul :)

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

roxana, cred ca am mai zis si alta data, ai un baietel atata de dulce! deja imi imaginez si o fetita cu trasaturile alea

cristi, eu sunt in cj, numai ca azi am musafiri si nu-i pot lasa acolo de capul lor . Dar o sa-mi pun si eu nr de telefon pe adresa comuna si organizam ceva cand vii data viitoare pe-aici, daca vrei, of course

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Roxana sa-ti traiasca baiatul!!! Doamne ce ochi are....
Cami sa-ti traiasca , felicitari!!
Miere foare frumos patutul, cam asa vrem sa luam si noi, am gasit la o firma in Cluj. Pun poze in album cu modelul dorit.
Lavini interesant filmuletul, sa inteleg ca tu erai acolo, daca da sa ne inveti si pe noi.... oricum lui bebe ii placea...
Edinutza mai citesc cate ceva, mai mult saptamana viitoare ca examenul va fi dupa 22 sept.

eu m-am vopsit aseara, azi merg la manichiura-pedichiura, ca de doar merg la cununie... sa ne facem frumoase...
Fetelor am si eu o intrebare: Cum actioneaza asupra fatului stresul/supararea mamei???, aseara m-am suparat foarte tare din cauza soacrei.... nu mai dau detalii ca iar ma apuca nervii, cert e ca de data asta a pus-o rau sotul la punct...dar ma gandesc ce o fi simtit bebelina mea aseara...la 12 noaptea eu ma rugam sa fie ok...
O zi buna va doresc, revin infrumusetata....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

uppsiiii, m-a prins roxana online!!

pai eu intru cam in fiecare zi, in reprize scurte sa va citesc, ca-mi sunteti tare dragi si ma relaxati....dar n-apuc sa si raspund mereu, ca invariabil mi se termina pauza brusc ba de vreun telefon, ba de vreo treaba, ba de una, ba de alta...dimineata cat imi beau cafeaua mai apuc sa zic ceva, ca in rest... Am intentionat sa raspunz la apel si ieri, ca ma striga Cristi in gura mare, da' am ramas cu intentia Oricum, nu postez prin alte parti si nici n-apuc sa citesc...cateodata, cand imi mai aduc aminte mai intru pe la fetele mai mari (odiseea nov-dec) sa vad ce se mai discuta, dar nu fac multi purici, ca ma plictisesc repede

merci pt sfat, o sa trec pe la "legislative" sa vad care-i treaba cu dosarul, ca medicul de familie nu stia nika, firma noastra de personal, cica nici ea nu stie (ceea ce nu-mi prea place), asa ca noroc cu DC!

Catalina

24+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

jasmi reprogramam, cum sa nu

ca in perioada asta am de gand sa umblu si sa ma distrez cat de mult ca dupa ce apare bebe...

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Vero, imi pare rau ca nu te simti bine, trebuie sa treaca si starea asta.Sa inteleg ca iti place la cursuri, nu?Bafta la shopping azi...

Carmen, mersi, io eram spectatoare, venea o doamna la noi...imi pare rau ca nu am incercat cand era Andrei mic, mi-am facut curaj abia pe la 4 luni cand el avea chef de inot, nu gluma, si a iesit cam sifonat...apoi nu am mai incercat decat la piscina, unde il puteam manevra mult mai bine...teoria o stiu, practica ma omoara...

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput