Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Yashy, eu as alege clinica unde ma simt confortabil, chiar dc e mai scumpa. Cand vine vorba de confortul nostru moral si fizic nu trebuie sa facem rabat de calitate. Eu nu as putea sa nasc cu un doctor care nu are timp sa-mi explice toate cele, cu asistente care imi vorbesc urat sau tipa, sau intr-un spital care nu-mi inspira incredere dpdv al igienei. Cred ca as fi foarte frustrata si nu ar trebui sa se intample asa ceva, pt ca nasterea unui copil e unul dintre momentele cele mai importante in viata unei femei si mi-ar placea sa raman cu o amintire frumoasa nu una traumatizanta. Deci eu as alege calitate plus servicii mai scumpe, versus cantitate plus servicii mai ieftine.
Ti-au explicat care este motivul medical ce necesita cezariana? In unele tari se practica nastere vaginala dupa cezariana, si da...exista niste riscuri. Cred ca tine foarte mult si de practica medicala din tara respectiva.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
eli spune:
buna dimineata!
miereamara, ce multe hainute ai, asa dragute. frumos si mobilierul pt bebe.
mie burta nu mi se pare ff mare, nici doctorul nu a zis ca e deosebita, ci normala, dar panaa acum de 2 ori am fost intreb "cand am termenul, mai e putin nu?". si cand raspund ca in ianuarie, mi se zice, "vai dar ce burta mare, sigur nu sunt gemeni?"
se vb de somnul dupa nastere. eu sunt genul care adorm greu/ sau eram. dar dupa ce am nascut, cum tipa (cam la 3 ore noaptea) cum ma duceam glont, il luam in brate, pregateam perna, prosp pt alaptat, ma asezam pe scaun , il lasam sa pape, dupa ce adormea il puneam la loc si apoi si eu , in sec. urmatoare sforaiam. dupa cateva luni, il luam cu mine in pat (mare greseala) si il alaptam pe o parte. cat sugea mai atipeam si eu.
Yashi, si eu as alege clinica. dar sa il rogi pe doctor sa iti explice implicatiile pe care le poate avea o nastere naturala pentru cezariana acum 5 ani, poate mai reusesti sa vb cu un alt doctor de la aceeasi clinica? iti tin pumnii! la ecografie, ce a zis?
Cami, felicitari pt caruciorul roz!
aseara m-a durut tare, tare burta. a fost prima data cand am folosit unde din pastilele pt dureri, dar ce palpitatii mi-a dat. aproape tremuram, simteam cum inima vrea sa-mi iasa din pat. muream si de somn, dar stef nu vroia sa doarma. de acum o sa il pregatesc pt nani de la 20.
v-am , o zi minuanta sa aveti!
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
BillyBilly spune:
'Neata!
szmonic noi avem aceeasi varsta a sarcinii (eu vinerea schimb prefixul) si mie mi-au curs sanii deja de vreo saptamana si ceva, deci este normal si la tine. Asta-i perioada. Nu curg continuu, a fost doar un episod, dar am observat ca daca strang usor de sfarcuri, ies picaturi de colostru. Tare ma bucur ca totu-i normal din acest punct de vedere, pt ca imi doresc sa alaptez copilul.
cami felicitari pt fetita!
selene ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta si totul a fost ok Deci, eu cred in continuare ca starea ta interioara determina intr-o oaresicare masura senzatiile referitor la sarcina. Te-ai simtit bine si nu te-a durut nimic...mai exerseaza!
Mai aveam de spus cate ceva la mai multe fete, dar am uitat
Fetele, ce trebuie sa facem ca sa ne intram in drepturi dupa nastere? Parca am prins un fir ca-i vb de un dosar de facut/depus pe undeva?
Catalina
24+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
Porumbita spune:
yashy eu as merge pe cea particulara;
iris uitasem ce frumoasa e camera francescai...
miere imi place ca esti bataioasa si nu te lasi ...
billy eu inca nu stiu nimic de dosarul ala...
eli e incurajator ce zici cu somnul..dar de ce zici ca a fost greseala sa il iei cu tine in pat?
andre_ea super tari intrebarile... ar trebui sa le notezi ca perle undeva...
cami felicitari pt fetita...
eu ieri am fost sa fac amblele analize la urina, sper sa fie bine... am inceput sa iau si utrogestanul; il iau vaginal dar cred ca ala din timpul zilei o sa il iau oral... vad ca oricum de cand il iau nu mai simt nici burta tare, nici nimic...
bb vad ca se agita numa in timul zilei, sau noaptea dorm eu bustean si nu il simt...
ieri m-am cantarit si eu pt ca maine fac 20 de sapt si vreau sa actulizez... am 4 kg luate...
BillyBilly spune:
yashy mergi la privata!
irisuca in concediu a fost grozav, mult rasfat, odihna, soare, aer, TIMP LIBER!! am mancat fructe din pom, lapte de la vacuta proaspat-proaspat, paine neagra de secara ardeleneasca, branza de vaci direct de la sursa, poale-n brau moldovenesti...si cate si mai cate delicii pe care nu le gasesti decat pe acolo!! Ne-am plimbat f mult, ne-am bucurat de natura... n-am facut nimic special, dar am facut atatea care ne-au umplut inima de bucurie.
Mai pune odata link-ul cu camera copilasului, ca s-o vad si eu, ca n-am apucat.
Catalina
24+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
numai dezastre am facut acasa - am uitat lapte pe foc, am adormit pe canapea cu toate geamurile deschise....
dar m-am vopsit si a iesit super, ciocolata neagra de la casting. e exact ca in reclama
si azi dupa lucru merg la iubi la cluj ca mi si dor si vreau sa ma plimb un pic prin orasul meu drag
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
yashi mergi la privata
stiu ca daca ai avut o cezariana e foarte riscant sa faci naturala
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
Neata si de la noi!
Porumbita, asa arata masa noastra de infasat, se vad si piciorusele in poza, nu aluneca de pe marginile patutului.Dar o sa caut si o poza mai buna, sa o vezi in ansamblu, stai sa vad dc gasesc:
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin/20070725BaitaFILM3#5091192139852153602
Cami, felicitari pt fetita!
Yashy, doar tu poti sa hotarasti, depinde ce conteaza mai mult pentru tine.Acu nu stiu dc in Japonia un spital public seamana cu unul din Romania...
Iris, foarte frumoasa camera fetei!
Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)
lavini spune:
Uite si o poza mai de sus...nu cred ca am alta "neacoperita" de vreun prosop
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin/20080210Freza#5166738248777582322
Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)
andre_ea spune:
Yashi, si eu tot incerc sa conving dr., nu sa nasc natural, dar sa ma lase pana pe 12 ianuarie. El o tot tine ca de pe 5 ian. poate sa ma taie. Da' eu nu vreau.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani