Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
szmonic spune:
http://wiki.answers.com/Q/Is_leaking_breast_milk_during_pregnancy_normal
v-am pus linkul ca poate va este de folos si unora dintre voi
24+ (mai e muuult pana la 40)
crisspoliss spune:
Tot la faza de research sunt acum, ma uitam dupa ceva baby carriers, si uitati-va si voi ce am gasit: http://www.thebabywearer.com/
nici nu mi-am imaginat cate optiuni putem avea, sunt mai nedumerita decat la inceput dar cel mai mult imi place asta: http://www.kangarookorner.com/c-9-adjustable-fleece-pouch.aspx
Crisss 20+
DarkBendis spune:
Seara buna al toata lumea!
Muuult ati scris azi... abia am citit ultmele pagini, la capitolul precedent inca nici nu am uitat.
Azi am reusit in sfarsit sa am o discutie cu manageru'... adica sa-mi dea formularele pe care le am de completat pana maine, sa-mi "admire" hartia de la moasa cum ca vine bebe in ianuarie si bineinteles sa isi noteze in agenda cand termin cu slujba. Maaaare Craig al nostru, v-am mai zis de el! I-am zis ca vreau sa inchei socotelile cu serviciul pe 5 dec, asta daca nu cumva mi se recomanda sa termin mai repede. Boooon! Ei bine, ce-mi spune omu? Ca dupa ce trimit hartiile cum ca termin pe 5/12, chiar daca ma razgandesc si mai vreau sa lucrez o saptamana-doua dupa data respectiva, nu se mai poate. Ma uit la el... omu' era serios! I-am si zis, hallo sefu' tu CHIAR crezi ca mi-as mai dori sa lucrez o saptamana-doua in plus, gravida in luna a 9a ? Pai daca maine as putea sa dau naibii banca, asa bucuroasa as pleca in concediu de maternitate! Si e si el tatic!Ma rog....
Cu greutatea...nu va bateti prea mult capul, fetelor! Unele femei pun mai mult, altele mai putin. Matusa-mea (care trage la cantar 50 de kile cu bocancii de schi in picioare si rucsacu' pe umeri si slabuta a fost toata viata) pusese pe ea 25 de kile cand fusese gravida... si le-a dat jos pe toate. Aici se merge pe principiul "9 luni ai pus pe tine... in 9 luni le dai jos" adica... nu va ambitionati in 2-3 luni sa reveniti la greutatea anterioara. La Liv Tyler a durat cam 1 an sa revina la greutatea si silueta "de inainte". Si... mai citisem si de genul de lenjerii care "ascund" toate urmele. Gwyneth Paltrow chiar recent spusese ca ea, la cateva luni de la nastere, purta nu 1 ci 3 perechi de chiloti "minune" din genul asta http://www.tightsplease.co.uk/trinny_and_susannah/index.html
(sunt mai multe marci) si tot ea zicea ca de fapt cam toate starurile hollywoodiene "triseaza" in stilul asta. Asta pe langa nutritionist, antrenor de fitness, masseur etc.
Dark Bendis
22+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeeeeeee
am venit de la eco mai devreme dar am ramas la cineva in vizitaaaaaaa......se pare ca pana la urma ma voi trece cu carut rozzz....deci FETITAAAAAAAA.....desi doctorita inca e cu semnul intrebarii.....dar va rog treceti-ma cu roz pana peste o luna cand voi merge iarla eco.....
suntem tare fericiti....bebelina dormea si de aceea a cam incurcat-o pe doctorita pana a vazut ceva si avea picioarele stranse....
va povestesc mai multe maine ca sunt cam obosita
pupici
17+ANTONIA IOANA
Camelia
DarkBendis spune:
Cami, FELICITARI pentru fetita!!!!
Dark Bendis
22+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Buna seara!
Intru si eu sa va zic ca am fost azi la dr. meu. Era foarte relaxat in privinta chistului si m-a facut si pe mine sa ma linistesc. Nu-i genul care sa nu-ti zica daca e o problema. Bine, oricum mai trebuie sa fac o eco in saptamana 26.
Infectia mea urinara e tot acolo. Macar nu mai am nimic la secretie. Se pare ca va trebui sa iau antibiotic toata sarcina .
Cica eco de trimestrul III se face prin saptamana 32. N-am prea nimerit-o cu programarea la dr. Pop care am facut-o in sapt. 35, dar asta e, facem 2.
Felicitari pentru fetia, Cami!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
Iris, sunt tare dulci astia mici.
Azi ne-am uitat la CD-ul de la eco. I-am zis lui Tudor ca i-a facut poza surioarei dr., si ma intreaba:
"a deschis burtica?", ii zic ca nu, el repede "ai deschis gura mare-mare?"
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
crisspoliss spune:
Felicitari Cami, si Andrea, ce tare e puishorul tau, auzi ce le trece prin cap copiilor, am ras de numa( cred astia de la serviciu ca m-am prostit de tot). Aporopo de infectia ta urinara, ceva ceaiuri bei?-din alea care sa-ti mai curete infectia, dar care sunt bune si fara probleme in graviditate, cum ar fi ceaiul de urzica...si mananca multe portocale si lamai si tot ce are vitamina C.
Bravo DarkBendis, ce bine ca ai reusit sa vb cu managerul, astia sunt niste specii aparte, zici ca traiesc pe alta lume...mie mi-e o groaza de fiecare data cand sa anunt sau sa cer ceva, ca degeaba le explice ce si cum, pur si simplu nu pricep. Colega mea are 3 saptamani de vacanta si nu i-au aprobat decat 2, ca cica nu o pot lasa mai mult...de ce, nu se stie, ca are cine sa o inlocuiasca...si nu si-a mai luat concediu de un an.
Crisss 20+
miereamara spune:
Crisspolis, am vazut filmul Sicko si mi s-a parut exagerat din toate punctele de vedere. Nu se intampla chiar asa. Majoritatea confuziilor vin din cauza faptului ca oamenii nu-si citesc cu atentie politele de asigurare si nu stiu pe ce dau banii.
Asta este politica firmelor de asigurare si din asta traiesc. Fac tot posibilul sa te descurajeze si sa te faca sa platesti cand nu ar trebui. Asa merge treaba aici. Firmele de asigurari sunt la urma urmei niste afaceri din care se platesc salarii, si beneficii (sunt private). Fac tot posibilul sa-si maximizeze profitul.
Oricum eu nu ma las cu una cu doua, si cred ca le-am venit de hac.Am trimis tot ce era de trimis, am numar de referinta la claim si am facut apeal.
Lisa eu nu am asigurare de stat, pt ca nu ma calific din punct de vedere al venitului (e prea mare). Asigurarile astea de stat difera de la stat la stat, florida nu are decat un singur program statal care este foarte sever privind conditiile de calificare.
Cami, felicitari pt fetita!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
yashy spune:
Buna dimineata!!
Acum inca citesc capitolul de dinainte... sunt la pag. 12, repede mai scrieti!! Nu stiu ce ati discutat... dar sper ca numai de bine!!
Ieri am fost la clinica de care va spuneam. Am ramas socata de diferenta care o poate face 1000de dolari... Asta e diferenta intre un spital de normal si clinica respectiva. Dar nu poti face o comparatie; de la aspectul exterior si interior pana la felul in care te trateaza functionarele de la receptie sau asistentele. In fine, am fost cu soacra-mea, o dulcinee de femeie! Dupa ce am terminat cu hartoagele, multele formulare care a trebuit sa le completez, am asteptat cu emotii sa intru. Am intrat la un dr. tare dragut care mi-a explicat care si cum e treaba... NU pot sa nasc normal... doar cu cezariana... parca mi-a dat cu ceva in cap... nu am mai putut scoate nici un sunet... eram(si inca sunt) atat de dezamagita!! Eu vreau sa nasc normal, dar el imi tot explica cum ca sunt o multime de riscuri dupa o cezariana si ca si la a doua sarcina e musai sa ma taie... Nu vreeeaaauu!!
S de aici a inceput dilema mea... Sa raman aici, unde e atat de frumos si confortabil, ti-e mai mare dragul sa astepti pe canapelele alea luxoase. In lobby e o mica cafenea, un mare pian alb... covoare de plus rosu... etc. Unde dr. mi-a explicat babeste orice chichita, m-a intrebat de vreo 2-3 ori daca am intrebari, nelamuriri, griji... dar musai tre sa fac cezariana...
Sau, sa ma intorc la spitalul de stat, unde stai pe niste scaune rapciugoase, intr-o sala de asteptare atat de mica ca nu poti arunca un ac in orele de varf, atat de aglomerat e... Unde dr. ma tine 3min si nu-mi explica nik, nu asculta ce vreau sa-l intreb... dar aici mi-a zis ca pot sa nasc normal...
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Sotul meu scump nu poate decide... e doar alegerea mea... soacra-mea la fel... Nu stiu ce sa fac... pana pe 18 sept, cand am programare la spitalul de stat tre sa ma hotarasc!! Astept pareri... va rog!!
O zi de miercuri minunata!!
Adina & Luka& bobita din burtica16+
obraznicatura lu' mami