Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
cris30 spune:
Eu am fost zilele trecute intr-o vizita la o cunostinta din building care trebuie sa nasca saptamana asta si mi-a aratat cam ce a cumparat pentru bebe. Le-a cumparat pe toate de la babiesrus, cred ca au costat o groaza de bani ca n-am intrebat ca nu era treaba mea, in fine ce mi-a placut a fost o saltea de crib nici subtire nici groasa, nici moale sau prea tare care era imbracata inr-un fel de material prin care nu trece apa, nimic.Nu o gasesc pe site ca as fi aratat-o.Apoi o cadita de baie care mi s-a parut practica si usor de folosit si primul rand safe pentru bebe, pun linkul:http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2908454
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Cris, poti gasi aceleasi chestii , dar mult mai ieftine la Walmart sau Target sau on line.
Sunt plina de nervi, ma cert de azi dimineata cu aia de la insurance.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Nu ti-au platit eco morfo??/ si mai e si scumpa rau, macar o parte sa ti-o plateasca.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Nu le platesc nimic! Mor cu ei de gat! Acum trebuie sa ma duc la spital sa cer copie dupa ultrasound results (aia de la emergency). O intreaga aventura!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
edinutza spune:
Saluatare fetelor!
Scuzati de absenta,dar am avut un wend ocupat!sambata-cumparaturi,am facut mancare si iesit la plimbare!Duminica biserica iar apoi au venit niste prieteni la noi!am facut poze fetelor,mai ales pt voi dar nu stiu cum am incarcat pozele ca nu se vad poate o sa ma lamuriti voi!in rest bb meu misca,ba o zi mai mult ba alta mai putin,dar zici ca bate pulsul la mine in burtica asa simt este extraordinar!
Carmen_eu aflu ce are intre picioruse pe 6 oct,sper adica sa nu faca figuri ca alta eco numai pup pana dupa 30 de sapt!cum merge cu invatatul?
Lisa_huta huta la noi este f ok!eu am un chef...medicul nu mi-a zis nimic asa ca profitam ca poate mai incolo nu o sa mai fie chiar asa,mai ales daca creste burtica,apoi timpul de curatare,apoi cand bb o sa mai planga etc asa ca:love is in the aer !
Iris_cum e degetelul Francescai?s-a mai vindecat nu?spor la zugraveala pt baieti!
Ledi_ma bucur ca l-ai vazut pe David,te-a mai incarcat cu imaginile!Slava Domnului ca totul este bine!
Cristi_lasa tu kg acelea nu te stresa de acuma,o sa avem timp dupa !acuma profita!o pritena de a mea care a fost duminica la mine a nscut de 1 an,se ingrasase cu vreo 25 kg si dupa 8 luni arata la fel cum a fost asa ca nu imi fac griji!
Miere_super patutul si tot ce ai luat pana acuma!sa le folositi sanatosi!
17+
edi
szmonic spune:
intrebare intrebatoare
vi s-a intamplat vreuneia dintre voi sa-i vina putin lapte din san? Ca mie mi-a aparut un petec umed pe tricou la nivelul sanului stang
24+ (mai e muuult pana la 40)
crisspoliss spune:
Szmonic, cred ca e normal sa iti apara putin lapte de pe acum. Iti recomand sa cumperi chestiile alea care se pun in sutien, nu stiu cum le zice- breast pads in engleza, uite, ca aici
http://store.babycenter.com/product/breastfeeding/nursing+health+-+comfort/disposable+bra+pads.do?asc=false
In alta ordine de idei, o prietena mi-a trimis linkul asta despre un produs american periculos ptr copii:
http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml08/08378.html
Crisss 20+
lisa79 spune:
mire da ce au aia mama de te supara? ce nu iti acopera si de ce?
ca doar ai asigurare. eu am aplicat la din aia de guvern care imi asigura tot,gratuit,bine ca daca vreau eu 3D sau 4D cred ca va trebui sa platesc,oricum tati nu va vrea ca va zice ca stresam copilul!!!
eu una cred ca tot cer tine de asigurarea lor e hotie curata. iti recomand filmul sicko,asta daca nu l-ai vazut,il gasesti pe net.
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Io de cand am vazut Sicko am zis ca ma mut inapoi in Romania, sau undeva in Europa. E de groaza ce hotie fac astia cu asigurarile lor. Si eu am avut probleme cu ei, a trebuit sa ii amenint ca ii dau in judecata pana sa plateasca nu stiu ce, si asta dupa 6 luni de certuri cu ei....niste nesimtiti. Si sa nu crezi ca o se schimbe sistemul asta prea repede. Eu cel putin am descoperit intamplator ca in California statul iti plateste 50% din salariu timp de 3 luni cat stai acasa dupa ce nasti. Ceea ce e super, mai ales ca e singurul stat in care se intampla asa ceva.
Acuma faceam research la ceva clase prenatale, si am descoperit metoda Bradley http://www.bradleybirth.com/
Mi se pare interesanta, eu as incerca-o, mai ales ca aici in zona foarte multi parinti o recomanda. Doar ca e 350 de dolari...voi ce credeti?
Crisss 20+
Daiopri spune:
Roxana, nu am poze de la ocean, ca am uitat aparatul acasa:(( Si doar i-am zis sotului sa-l ia, ca rar prinzi asa zi frumoasa in septembrie pe aici:))
Acuma iti pot pune una cu ploaie deja, desi zic ei tot frumos o sa fie.
Am citit atata, ca am uitat complet ce vroiam sa raspund. Asta nu ar fi o noutate pt voi:))
Da macar sa fac prezenta si eu…
Nu va bateti sotii ca e cumva normal sa se simta stanjeniti nitel. Acuma pe noi ne pasc visele celea (si ce mai urmeaza sa va tineti) da ei ca vad balenute de unde chef?:))) Nu am visat asa baieti frumosi ca in sarcina niciodata.
Raluca da voi de ce aveti interdictie?
Andre-ea tu cum mai esti? Cand faci urmatoarea eco, ca sa te linistesti?
Iris, la tine acolo suna totul asa frumos… Calm si liniste mi se pare ca este in fam voastra. F. frumos.
La noi motanul trebuia sa inceapa scoala, da a inceput raceala. Cam prost incepem toamna. Asa cat sa ma bucur si eu pe ultima suta de metri ca e bunicul aici, ca altfel ma bateam cu sotu dimineata care sa ramana acasa.
Eu am tinut baiatul in patul lui la noi in dormitor pana la vreo 11 luni cand ne-am mutat la 2 dormitoare. Acum planific (ca eli tot am vrut sa iti raspund) sa il tin pe noul locatar cu noi in dormitor pt primele luni, ca eu nu merg de nauca prin camere sa il alaptez. Apoi, dupa ce venim din tara probabil, sa il mut cu baiatul in camera (daca nu o fi vreun tipator). Ca nu vreau sa-l trimit nici pe cel mare nauc la scoala.
Si cu asta mi-am amintit, ca ar fi bine sa nu va mai minunati de cum sunt alti copii ca se ia:))) Nu situ la care copilul m-am uitat eu, da asa de energic copil nu stiu cum de am putut face:))) Noroc ca nu a fost tipator, il abureai usor.
A, si Eli, cu asa japoneze frumoase mai imi vine inima la loc, ca teama mea e ca imi vine baiatul cu cine stie ce pe acasa si noi cam greu cu adaptatul.
Flower da de ce tii picioarele pe pereti?:)))
Miere, i-ai rupt? Anca, tot mai sarbatoriti?:)))
Na, cam atat mi-a functionat memoria, daca ati scrie mai putin as putea raspunde la toate:))
A, si cristi si mie imi vine sa rad cu gimnastica. Eu is o lenesa oricum, da la cate ai de facut cu motanii mici, zau ca numai forta de gimnastica nu as avea. Da tinem pumnii si sa ne tii la curent, desi la unele dintre voi nu stiu ce ati putea da jos, ca se duce la nastere. Mi s-a parut si mie mai demult ca a luat multicel d-soara in discutie, dar e ok zic eu.
Tuchi ne mai dai ceva vesti?
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png