Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Andreea, am tot citit perlele lui Tudor, mi-au dat lacrimi, nu altceva..am zis ca nu le mai citesc la serviciu ca devin prea emotionala...dar nu ma pot abtine, sunt atat de haioase........

Crisss 20+

Hai mai, cum asa?
Zau ca nu inteleg alaturarea urmatoare: "haioase" cu "".

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

m-am intors din deplasare - doamne ce frumos si bine e la cluj. mor de dor. macar de ar descoperi astia odata teleportarea...

cris - si eu am simtit asa miscari si in fata si in spate - e normal. ca la eco am descoperit secretul - bebe statea aprox ghemuit si facea intinderi bruste - ma lovea cu picioarele in burta si cu capul in spate. are el pasiunea asta. daca nu-l vedeam live pe ecran n-as fi inteles despre ce e vorba

daiopri - io-s gravida, dar socrul tau ce scuza are???

veronica - ieri cand ne plimbam prin cj m-au luat si pe mine niste dureri de a trebuit sa ma gheia o pauzasc pe strada da dupa am vazut ca de fapt sunt de la spate - cum statusem in masina

dalma - felicitari pt fetita, nu-ti fa griji ca totul va fi ok

tuchi cum mai esti?

naty?

22+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Andreea, am tot citit perlele lui Tudor, mi-au dat lacrimi, nu altceva..am zis ca nu le mai citesc la serviciu ca devin prea emotionala...dar nu ma pot abtine, sunt atat de haioase........

Crisss 20+

Hai mai, cum asa?
Zau ca nu inteleg alaturarea urmatoare: "haioase" cu "".

Delu Prichindelu'
Fetita

io am inteles - e gravida.

22+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza burtici!

io am fost alaltaieri dupa-amiaza la doctor, da dormea nea caisa cu nasu in uter, cu fundu in sus si cu degetele de la picioare in gura, nici chip n-o vrut sa se trezeasca! l-o ghintit cat l-o ghiontit doctorita, el o tras un sut spre ghionteala si apoi si-o reluat treaba! asa ca ieri dimineatza iar m-am dus...

a ramas tot baiat!
e grasunel, are 302 gr., totul normal, am si cateva poze 4D + un filmuletz...ieri dimineatza statea cu nasu in placenta si se juca cu manutele! m-am topit de tot!
NUMA CA AM O PROBLEMA: MI-A ZIS DOCT CA AM LICHIDUL AMNIOTIC IN CANTITATE REDUSA...cica sa stau linistita si sa beau lichide...ca in fond nu e ceva grav...da M-A PUS PE JAR, NORMAL! UH...SPER SA FIE BINE PAN LA URMA!

felicitari tuturor pt bebicii momosi si sanatosi!

ioana

19+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ioana, cantitatea de lichid se poate mari. Straduieste-te sa bei apa multa.
Nu te stresa prea tare, nu-i asa grav.

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Andreea, nici eu nu am chef de treaba dar septembrie vine intotdeauna cu lucrari peste lucrari, deadline-uri, examene si toata gama de activitati. Nici in CM nu pot sta linistita. Le-am si lasat nefacute toata vara pt ca varsam in continuu, numai de scris nu aveam eu chef...iar acum imi bat toate deadline-urile la usa.

Cristi, ai tu grija cu durerile alea! Ia nu mai face miscari brusce. Daca stai mult intr-o pozitie, apoi schimb-o cu incetinitorul, mai batrineste

Ioanara, treaba cu lichidul se rezolva. Multe lichide si liniste!

Pup.

Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

Ledi, bafta maine! Sper sa fie totul bine!
Dalma, felicitari pentru fetita! Eu as astepta pana in sapt 24, poate chistul se va retrage si va veti putea bucura in continuare de fetita voastra Ai incredere ca totul va fi bine

Citat:
citat din mesajul lui szmonic

Yasmi, tu chiar vei avea tripleti? ca eu sunt inca reticenta cu felicitarile. Spre rusinea mea nu am prea citit foarte amanuntit asa ca nu stiu detaliile, dar daca intradevar vei avea tripleti wooow, sa iti traiasca, sa fie sanatosi, fumosi si mancaciosi
Wooow, tripleti, trei dintr-un sut

24+

szmonic, glumeam, dupa cum am scris in mesajul care urma. Era foarte liniste pe forum si am zis ca o "veste" din asta ar mai antrena fetele sa scrie. Era doar o gluma, imi pare rau ca te-am indus in eroare

ioana, bravo pt "tot baiat". M-am obisnuit si eu oarecum cu ideea asta, dar voi afla abia joia viitoare. Abia astept

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

.... intreba cineva de Cadia, eu imi amintesc ca plecase in concediu vreo 2 sapt ...

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
sunt pe mare fuga azi, ca voi fi doar jumatate de zi la servici.
Dalma sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa! dupa cum cred ca ai mai citit anterior si Andre_ea a avut problema cu chistul de plex coroid la bb, si i-am spus acelasi lucru. in mai mult de 80% dintre cazuri chistii dispar (chiar intre 28-30 de saptamani) fara absolut nici o implicatie si chiar se banuieste ca aproximativ 25% dintre adulti au chisti de plex coroid care nu afecteaza cu nimic viata sau sanatatea. asa ca ai incredere ca totul va fi excelent!
Miere imi pare bine ca ai rezolvat cu asigurarea.
Daiopri nu stiu de ce am o atractie speciala cand aud de orasul ala... poate pentru aspectul european si pentru faima.
Dark foarte foarte bine ca ai rezolvat problema cu docomente! fata desteapta
nici eu nu sunt adepta albastrului pentru baieti si rozului pentur fete (mai ales ca rozul ma neurastenizeaza la creier). de aia iau haine turbate pentru copii.
Andreuta dar de ce ai fost tu stresata azi-noapte? varsa aci tot doar serviciul.....? lasa-l incolo ca stii tu faza cu soclul si statuia.. mai ales la firma aia!!
Ioanara23 felicitari pentru baietelul super ok.
ma duc la multe munci.
sa aveti o zi buna buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burticutze,

Dalma felicitari pentru fetita, stai linistita ca Dumnezeu va avea de grija sa nasti un copil sanatos.... Eu de cate ori ma stresez dau o fuga pana la biserica si ma rog la Icoana Maicii Domnului.... asa ma linistesc... incearca...
Flower tu cum te mai simti??
Andreea lasa munca sa mai astepte daca nu este ceva important, pe la noi se mai face si"act de prezenta" daca se poate...

Merg si eu azi la doctor, de abia astept...

Restul fetelor?? Ce o fi cu Alina??

Tuchi mai da-ne cate un semn....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput