Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bey, dar ce are daca imbrac baietelul in culori mai deschise. Eu am luat hainute in toate culorile posibile, in afara de roz la care am alergie. Predomina galbenul, vernilul, bleu, am chiar si rosii. Pe mine ma seaca faza asta ca daca e baietel trebuie musai totul albastru sau culori inchise.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Singura solutie e sa ne deschidem noi o fabrica de haine de copii, numai ptr baieti in toate culorile posibile si la toate varstele( in afara de roz, bineinteles). Cine vrea sa fie partener?

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Pe mine ma seaca faza asta ca daca e baietel trebuie musai totul albastru sau culori inchise.

Pai tocmai asta zicem, Irina. Ca nu gasesti alte culori pentru baieti. Si io mor de nervi pe tema asta. Mereu mi s-a parut ca in Ro, oferta de hainute pentru fetite e muuult mai variata, si la culori si la modele. De cand am aflat ca am fetita in burtica mi-a si zis sotu': "Acum sigur n-ai sa gasesti rochite indeajuns de frumoase".

Si apropos de roz. Si eu ziceam ca e singura culoare care n-are ce cauta la baieti. Dar am primit un costumas din blug (pantaloni 3 sferturi si gecuta) o culoare rozalie, si tare bine ii statea lui Tudor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Andre-ea da tu nu ai somn?:)) Macar bine ca stiu sa nu mai dau marunt din buze numai la adresa Canadei.
Eu nu zic ca are ceva sa fie si alta culoare, dar nu se gasesc. Am avut si eu costumase portocalii da din alea chiar portocala la el, si ii statea asa de bine… Il lumina la fata. Si de fapt si acu ma stradui sa mai gasesc pe portocaliu, ca e mai usor de depistat in parc, in aglomeratie :))
Pe de alta parte ar trebui sa zic mersi, ca la cate se gasesc la fetite, mai bine asa ca macar nu cheltui si mai mult.
Anca, schimbul 2 unde esti? Tare mi-am mai facut de cap ca a fost seful in concediu, de ma mir si eu ce mult am scris in ultimul timp. De parca nu ma vad astia oricum:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

N-am. Sunt stresata si nu pot sa dorm.
Tocmai ce am mai scris cateva perle ale lui Tudor la subiectul lui.

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Ce te streseaza Andrea? spune-ne si noua...poate te putem ajuta

Crisss 20+

Mergi la inceput

Andreea, am tot citit perlele lui Tudor, mi-au dat lacrimi, nu altceva..am zis ca nu le mai citesc la serviciu ca devin prea emotionala...dar nu ma pot abtine, sunt atat de haioase........

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Va multumesc din suflet pt. raspunsuri!Sper sa iau decizia cea mai buna...

Felicitari Cami, Dalma pt fetite!! (Scuze daca mai e cineva... am citit cam pe sarite...)

In rest, marti la eco a fost tare emotionant. Si pt mine si pt soacra. Suntem in limitele normale la masuratori, DPN-ul a ramas tot 16 febr. Cand ne-a aratat fata din profil a lui bb au exclamat asistentele ca ce nas mare are!! sigur seamana cu mama!! La care soacra-mea le zice ca mai am unu acasa care e leit tata, tre sa aiba si mama un urmas, nuu? Nu am intrebat de sexul lui bb... am uitat ca eram socata cu cezariana... asta e... data viitoare!!

Adina & Luka& bobita din burtica17+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna,

Scrisesem un mesaj lung si l-am piedut

Dalma, sa dea Domnul ca totul sa fie bine cu bebelina ta si chistul ala sa dispara pana la urmatoarea eco.

Jasmi, pentru o secunda chiar am crezut faza cu tripletii

Ledi, cand mergi la medic? Tine-ne la curent! Hai sa fie bine!

Eu am muncit ieri toata ziua, dar macar am terminat. Dupa aceea, nu am mai avut chef de calculator.

Maine avem si noi marea intalnire la eco. Abia astept sa o vad pe nazdravana care loveste din ce in ce mai tare iar eu ma topesc de dragul ei. Sper ca totul sa fie bine. Am emotii. Mi-am zis ca nu mai citesc nimic pe net pentru ca ma infricosez de fiecare data iar apoi am o strare de anxietate

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ce te streseaza Andrea? spune-ne si noua...poate te putem ajuta

Crisss 20+

Serviciul.
Voi aveti chef de munca? Ca io duc lipsa rau. Si pe urma ma stresez ca sunt atatea lucruri nefacute.

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput