Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

multumesc de incurajari!
ce m-as face io fara voi?

de stat linistita mi-e practic imposibil...la serviciu am tot timpul nebuneala si agitatie....iar dupa amiaza acasa is gospodina, altfel nu pot!...am mai redus ritmul, dar nu pot sa stau asa blegita...
voi cum va descurcati si cu serviciul si cu gospodaritul si cu cumparaturile si cu gatitul?...uh, uneori mi-e asa de greu...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor am uitat, de neuronul de am pus 2 poze cu patutul pe care vrem sa-l luam, este in albumul " pregatiri pentru bebe".

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

uauuuuuu ce frumusete de patutz!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Ioana eu zic sa incerci sa o lasi mai moale.... eu de carat nu car decat o paine si o sticla de apa minerala... iar in casa spal vasele, bag rufele la masina pe care apoi nu le mai car cu ligheanul ci cateva puse una peste alta... faianta din bucatarie si geamurile am renuntat sa le spal eu, o sa chem pe cineva eventual...am incercat dar imi este greu sa ma urc pe scaune, iar cu aspiratorul da sotul... ii mai zic, ca se face praf, ca sunt scame... dar el imi zice ca cine vine la noi sa ne inteleaga ca el lucreaza pana tarziu iar eu sunt , cert e ca nu ne intereseaza parerea multora....

Sincer prefer sa fac mai rar decat sa-mi pun sarcina in pericol...

Poze ..

16+ Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen daca patutul e de la baby design ti-l recomand cu mare caldura, au produse de buna buna calitate!

Mergi la inceput

Roxana nu e de la baby design, uite unde l-am gasit: www.copiiyumi.com

Poze ..

16+ Maria-Alexandra

Mergi la inceput

ooooo, bun asa...eu tot cam atata car...maxim 2 kile

iar de traba, tot la fel, numa ca in plus gatesc, pt ca daca m-as lasa pe mana sotului as hali numa cartofi prajiti cu okiuri
nici eu nu mai car rufele cu ligheanul #351;i nici nu le mai urc in uscator, am un pliant de ala de uscata rufe si spal numa cat sa incapa pe el...
simteam o oarecare neglijenta ca nu mai frec faianta de prin baie si bucatarie...io care-s maniaca dupa curatenie...da' SINCER AI DREPTATE! nici nu avem voie cu produse chimice sa umblam si sa inhalam...pe mine ma cam ia greata cand frec aragazu si chiuveta...de aia il mai las pe sot...

P.S. : MAINE IMPLINIM 4 ANI DE CASNICIE! PHIUUU CE O MAI TRECUT TIMPU'!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Andreuta dar de ce ai fost tu stresata azi-noapte? varsa aci tot doar serviciul.....? lasa-l incolo ca stii tu faza cu soclul si statuia.. mai ales la firma aia!!

Mey de cand sunt gravida sunt mai lenesa. Am de citit pe DC, de visat la bb, din astea. Si nu-i bine deloc, ca timpul trece si treaba ramane jumatate facuta.
Gata, ma apuc sa "ma organizez" .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200522+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Fetita

Mergi la inceput

Ioana si eu gatesc, numai ca nu mai fac cantitati mari ca pana acum, ca la cate pofte am... si la mine sotul ma omoara cu cartofi prajiti si oua....

Poze ..

16+ Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Iubitele , sunt si eu pe aici, va citesc, dar nu prea am timp sa scriu. Sunt la serviciu.Eu, chiar am crezut ca Jasmi are tripleti, apoi am citit mai mult si am vazut ca a fost doar o gluma.Leditia, bine ca mergi maine la doctor. Sper sa fie totul bine si sa ne dai vesti bune. Nu stiu cum e cu colul, ca mie nu mi l-a masurat niciodata la ecograf, doar doctorita la tuseu imi spune daca e inchis sau deschis, nici vorba despre vreo masuratoare. Dar nici eu nu intreb mai mult ca nu vreau sa aflu ceva rau si sa-mi fac griji.Dalma, eu nu imi voi face nici un test din acestea mai speciale, desi stiu ca la prima sarcina dupa 35 de ani, cresc riscurile de diverse. Dar daca doctorita nu imi zice, eu nu vreau sa fac si nu vreau sa stiu nimic. Voi vedea la final ce va fi. Am incredere in Dumnezeu ca nu ma va lasa. Nu am avut defecte genetice in familie si nici boli grave. Sper din toata inima ca totul va fi bine pentru toata lumea si ne vom intalni toate la clubul scutecelor. Ioanara, eu, de cand am aflat ca sunt m-am facut o lenesa. Nu am chef sa fac nimic, nici macar . In afara orelor cand sunt la serviciu sunt o leguma. M-am facut o si atat. Nu mai am chef nici sa ies la supemarket, si tare imi placea inainte .Sper sa mai am timp sa intru sa scriu, dar de citit va citesc sigur. 17

Mergi la inceput