Gravidute prin FIV (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada.P spune:
Tuculucu ma bucur ca esti mai bine! Sa inteleg ca luni te internezi sa nasti? Parca ma apuca si pe mine edmotiile!! Daca e asa, se impune deja o galerie!!
Scaune m-am hotarat sa iau din astea pana la 13 kg chiar daca le schimb dupa un an pt ca:
1. pot sa pun bebelicile in pozitie mai culcata si mi se pare foarte important in primele 4 luni pana au ele mai multa mobilitate si dorm mult.
2. Au maner si pot sa le folosesc ca si cos in multe situatii (vizite, shopping scurt, etc), sa nu car carutul mereu, ca e greu.
3. pana la capaat tot 2 scaune cumpar. ce mi-e ca-l schimb cu altul cand fac ele un an, ce mi-e ca-l schimb la un an jumate sau 2, cat o fi! Pana in final tot 2 cumpar. diferenta e de timing...
Fetelor pe mine m-au facut cu nervii mancarimile de burta care sunt naspa rau si mai dau si contractii pe deasupra!! Voi aveti? Ati descoperit vreun remediu?
Andrada 28+
Julia75 spune:
Flori, suntem bine multumesc. Cu cititul is la zi, dar din fericire nu pot sa ma bag in discutiile cu dureri si tratamente, ca nu am de nici un fel, chiar is foarte activa, mai tot timpul plec pe ici incolo. Un pic acum ma lasa moralul fiindca sotul a plecat in Turcia pentru o saptamana si eu n-am avut curajul sa ma duc cu el, e mai sigur acasa pentru mine, dar tot nu-mi place fara el. Supravietuiesc eu cumva.
Julia 26+
kittyke spune:
Tuculucu ma bucur pentru tine ai ajuns in FINISH , asteptam stirea cea mare sa nu uiti sa ne anunti :)) pune pe sotul la treaba sa ne scrie marea veste!!!!!
Chiar am vrut sa te intreb daca tot esti in Oradea de ce nu mergi la Debrecen la magazinul BRENDON au lucruri foarte faine , poti sa te uiti si pe situl lor w...brendon.hu
LA nume v-ati hotarat ce nume o sa le dati bebicilor ???
Julia ai hotarat bine , mai bine stai relaxata acasa decat Doamne fereste sa se intimpla ceva pe drum , trece cumva si saptamana viitoare important este bebe acuma
Andrada si eu de aia am luat cos pana la 13 kg pentru ca dupa un an -an jumate oricum ei stau pe fund si atunci vom lua scaune din alea serioase care se pun in masina , vindem astea mai punem niste bani si luam niste scaune de masina mai serioase.
Cosurile astea oricum le folosim numai pana la 10 luni maxim ca dupa ce incepe sa umble n-o sa stea nici o clipa in cos , sunt convins de asta
Oare de ce te tot doare si ai contractii ?? Nu poti sa faci o vizita mai devreme la doctora , totusi sa se uite pe tine ...nu-mi place ca nu te simti bine , du-te la Dacia Center la ea ca si o urgenta
kittyke 31 +
Andrada.P spune:
Kytti pai vad ca m-au lasat contractiile dupa gynipral. Palpitatiile date de gynipral nu-s asa grave ca n-au afecteaza colul. Oricum, au fost destul de serioase dimineata ca si acum sunt imbujorata de zici ca-s in ziua petitului si m-am ciupit de obraji . Sper ca am avut scadere de tensiune, nu crestere. However, una peste alta sunt mult mai bine azi.
Tu ai gasit nume pt bebei? Noi nu
Andrada 28+
miki01 spune:
Salutare, dragi burtici!
Tuculucu, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Sa fie totul asa cum iti dorecti si sa ne impartasesti din primele tle trairi cu bebeii in brate. Bravo, mamico (in cateva zile)!
Doamne, abia astept si eu! Nu-i asa fetelor sa incep emotiile???
Imi pare tare rau pentru burticile cu dureri sau alte probleme! Cate un la fiecare.
Noi suntem in regula. Astazi am cautat haine pentru o nunta, unde vom merge maine si inca mai avem de cautat in seara asta.
Pana acum nu am cumparat pentru bebe nimic, de sapt viioare incepem cautarile, speram mai cu spor. Oricum, de interesat ne-am mai interesat dar nu ne-am hotarat concret la nimic.
Astazi a sosit si la noi kit-ul de recoltare de la Cord.
Petricia, in primul rand, subsriu la ce ti-a spus Tuculucu, te stresezi prea tare, sau cel putin asa ne transmiti noua, apoi ref. la utrogestan eu am luat pana in sapt 14 6/zi intravaginal. Oral se recomanda doar in caz de sangerare.
Va pup si va urez weekend placut!
Miki 31+
manumanu spune:
tuculucu, bravoooo!!! Abia astept sa ne scrii cand iesi din spital! Deja parca si pt mine trece timpul altfel...
Azi iar am avut greata, chiar am varsat putin dimineata desi nu mancasem nimic... nu stiu de unde starea asta.
si noi vom lua tot cosulete din acelea pana la 1 an... nu stiu de unde si de care... le-am scris celor cu carutul si nu sunt incluse in pret... asa ca vom amana carutul pe primavara.
manu 26+ +
kittyke spune:
Miki ce bine iti merge , nunta eu nu mai pot sa stau pe scaun mai mult de 20-30 de minute
Petrecere buna!!!!
Andrada noi ne-am hotarat asa in mare asupra numelor
Fetita va fi FANNI si baietelul va fi MARK
LA fetita eu am dat numele la baietel sotul ( n-a fost usor dar ne-am inteles pana la urma
kittyke 31 +
internet spune:
Fetelor Dannette are nevoie urgent de Gravibinon, daca aveti luati legatura cu ea. A scris la FIV in ungaria.
Sarcini usoare la toate viitoarele mamici
carmendu spune:
andrada- sigur palpitatiile nu sunt de la dexametazone su de la combinatia de dexa.. cu gynipral. sunt de la gynipral. nu-l mai lua seara tarziu, chiar daca se fac 6 ore, nu te trezi noaptea. ia=l dimineata devreme, cat poti de devreme. bine ca-si face efectul. si poti sa iei 1/2 de pastila. eu asa il iau.
tuculucu- te asteptam cu vesti bune din spital. poate lasi un numar de telefon sa te sunam.
petricia- vad ca ti-au raspuns fetele in legatura cu utrogestanul. in mod normal utro se ia pana in sapt 12, atunci cand placenta incepe sa produca progesteron. in cazul nostru, cele care am facut fiv, utro se ia uneori si pana la sfarsitul sarcinii. schema depinde de fiecare medic si pacienta in parte. dar parerea celor mai multi medicii e ca el trebuie luat transvaginal (uneori are rolul de a relaxa uterul in cazul unor contractii) si poate fi luat oral doar in cazul unor sangerari. eu am luat doza maxima 6 pana pe la 20 sapt si nu am facut candida. nu e obligatoriu sa o faci. si daca o faci, se trateaza. e suparatoare, dar se trateaza.
internet- nu stiu daca fetele mai mai. noi am discutat la acest subiect despre proluton depot. se face in germania sau turcia. cineva spunea ca se gaseste in ungaria. are aceleasi functii sa ci gravibinonul. multa sanatate prietenei tale.
29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA